!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζημερος: Ιατρικό δίλημμα - έχεις μια ΜΕΘ και δύο ασθενείς,έναν 65άρη ασφαλισμένο Έλληνα και έναν 30άρη Σομαλό....

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Τζημερος: Ιατρικό δίλημμα - έχεις μια ΜΕΘ και δύο ασθενείς,έναν 65άρη ασφαλισμένο Έλληνα και έναν 30άρη Σομαλό....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Η λύση είναι απλή. Έχεις ξεχωρίσει έναν αριθμό ΜΕΘ μόνο για ξένους. Ας πούμε ενώ έχεις 200 για Έλληνες, έχει 5 για ξένους. Αν περισσεύουν από τις 5 και έχει ανάγκη Έλληνας την χρησιμοποιεί. Αν δεν περισσεύουν και περιμένει να ελευθερωθεί μία ένας Έλληνας και ένας ξένος, προτεραιότητα έχει ο ξένος.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Τζημερος: Ιατρικό δίλημμα - έχεις μια ΜΕΘ και δύο ασθενείς,έναν 65άρη ασφαλισμένο Έλληνα και έναν 30άρη Σομαλό....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Μόνο εγώ βρίσκω χυδαίο το ότι έχουμε αποδεχθεί πως πρέπει να υπάρχει τέτοιο διλλημα ε; Ανεξαρτήτως αν μιλάμε για Έλληνα-Αλλοδαπο, χριστιανο-μουσουλμανο, 20αρη-40αρη
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

πατησιωτης έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:57Ξαναλέω όσα είπα.Δεν τρέχω παντού να ψάχνω αποφάσεις.Οταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία πήρα τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου για να μάθω τι γίνεται με τον κορωνοιό.Μου είπε ότι δεν ισχύει η ιδιωτική ασφάλιση μετά από απόφαση του κράτους.Ολοι οι ασθενείς του κορωνοιού πηγαίνουν στο ΕΣΥ.Το επιβεβαίωσα και από άλλους.
Γιατί θα πρέπει να ψάξω την απόφαση;Το ξέρω και δεν αρρώστησα ακόμη.Εάν αρρωστήσω και πεθάνω ας πάρουν οι κληρονόμοι μου το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχω εδώ και 25 χρόνια και γράφει ότι καλύπτει ΚΑΘΕ ασθένεια και ας ψάξουν να βρούν άκρη ποιός φταίει.Πάντως ισχύει και δεν το διαψεύδει κανείς.
Για το πρώτο έκανε μια ερώτηση ο Τζήμερος και δεν έχει πάρει απάντηση για την προτεραιότητα στις κρατικές ΜΕΘ (που οπως λέω είναι οι μόνες) σε περίπτωση κορωνοιού.Η απάντηση στην πράξη δεν έχει δοθεί διότι ακόμη υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ για όλους.Προσεχώς.
Ποιός να απαντήσει στον Τζήμερο; Πότε του απάντησε κάποιος; Σοβαρολογείς; Για το θέμα των ιδιωτικών, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αφού λες, το συζήτησες με τον ασφαλιστή σου. Αλλά για ποιόν λόγο να συμβαίνει αυτό;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:57 Ξαναλέω όσα είπα.Δεν τρέχω παντού να ψάχνω αποφάσεις.Οταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία πήρα τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου για να μάθω τι γίνεται με τον κορωνοιό.Μου είπε ότι δεν ισχύει η ιδιωτική ασφάλιση μετά από απόφαση του κράτους.Ολοι οι ασθενείς του κορωνοιού πηγαίνουν στο ΕΣΥ.Το επιβεβαίωσα και από άλλους.
Γιατί θα πρέπει να ψάξω την απόφαση;Το ξέρω και δεν αρρώστησα ακόμη.Εάν αρρωστήσω και πεθάνω ας πάρουν οι κληρονόμοι μου το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχω εδώ και 25 χρόνια και γράφει ότι καλύπτει ΚΑΘΕ ασθένεια και ας ψάξουν να βρούν άκρη ποιός φταίει.Πάντως ισχύει και δεν το διαψεύδει κανείς.
Για το πρώτο έκανε μια ερώτηση ο Τζήμερος και δεν έχει πάρει απάντηση για την προτεραιότητα στις κρατικές ΜΕΘ (που οπως λέω είναι οι μόνες) σε περίπτωση κορωνοιού.Η απάντηση στην πράξη δεν έχει δοθεί διότι ακόμη υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ για όλους.Προσεχώς.
Αυτό είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω τι να πω.

:011:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:59μια ΜΕΘ στον ιδιωτικο τομεα κοστιζει 2,500 ευρω ... με μο νοσηλειας 15 ημερες κανε τον λογαριασμο ...
Μα, τότε, είναι οι ασφαλιστικές που είπαν, Δεν πλερώνουμε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Cavaliere έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:07
nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:59μια ΜΕΘ στον ιδιωτικο τομεα κοστιζει 2,500 ευρω ... με μο νοσηλειας 15 ημερες κανε τον λογαριασμο ...
το πιο πιθανο ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 19:45
Λάθος. Το δίλημμα είναι ασφαλισμένος ή όχι. Λοιπόν, η λογική λέει πως ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πάντα προτεραιότητα, ακόμα και αν πρόκειται για 95χρονο ανοϊκό που το προσδόκιμο ζωής του μετριέται σε ημέρες από τη στιγμή που θα πάρει εξιτήριο.
Μα μην προσπαθείς να το κάνεις ακόμη χειρότερο..
Δηλαδή ασφαλισμένος 50 χρόνια 80χρονος με εγκεφαλικό vs ανασφάλιστου 20χρονου Έλληνα από τροχαίο,κερδίζει ο ασφαλισμένος;
Σε διαβεβαιώ ότι δεν θα βρεις γιατρό να κάνει αυτήν την επιλογή.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Cavaliere έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:06
πατησιωτης έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:57Ξαναλέω όσα είπα.Δεν τρέχω παντού να ψάχνω αποφάσεις.Οταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία πήρα τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου για να μάθω τι γίνεται με τον κορωνοιό.Μου είπε ότι δεν ισχύει η ιδιωτική ασφάλιση μετά από απόφαση του κράτους.Ολοι οι ασθενείς του κορωνοιού πηγαίνουν στο ΕΣΥ.Το επιβεβαίωσα και από άλλους.
Ποιός να απαντήσει στον Τζήμερο; Πότε του απάντησε κάποιος; Σοβαρολογείς; Για το θέμα των ιδιωτικών, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, αφού λες, το συζήτησες με τον ασφαλιστή σου. Αλλά για ποιόν λόγο να συμβαίνει αυτό;
H επίσημη εξήγηση είναι ότι ανέλαβαν τα ιδιωτικά νοσοκομεία και τα άλλα περιστατικά άλλων ασθενειών που ανελάμβανε το κράτος για να αφιερωθεί αυτό στον κορωνοιό.
Πίσω από την επίσημη εξήγηση μπορεί να κρύβονται άλλα.Ο Τζίμι λέει ότι τα ιδιωτικά δεν ήθελαν τους ασθενείς με κορωνοιό και τους απάλλαξε έτσι το κράτος γιατί εάν δεν τους απάλλασσε θα είχαν νομικά θέματα.Μπορεί.
Φυσικά και δεν απαντά κανείς στον Τζήμερο ή στον κάθε Τζήμερο.Το καθεστώς δεν τον παίζει.Είναι πιο εύκολο να απαντά στους μπάχαλους.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Gewponos90 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Μόνο εγώ βρίσκω χυδαίο το ότι έχουμε αποδεχθεί πως πρέπει να υπάρχει τέτοιο διλλημα ε; Ανεξαρτήτως αν μιλάμε για Έλληνα-Αλλοδαπο, χριστιανο-μουσουλμανο, 20αρη-40αρη
Οι υπηρεσίες είναι του κράτους και το κράτος συγκροτείται από πολίτες, από άτομα Ελληνικής υπηκοότητας. Αν μιλάς για ανθρώπους γενικά τότε μιλάς για το δίκαιο της ζούγκλας, της ελεύθερης δηλαδή μη κρατικής οντότητας. Όμως σε μία τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να μιλάς ούτε για νοσοκομεία ούτε για παροχές.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Gewponos90

Σπύρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:17
Gewponos90 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Μόνο εγώ βρίσκω χυδαίο το ότι έχουμε αποδεχθεί πως πρέπει να υπάρχει τέτοιο διλλημα ε; Ανεξαρτήτως αν μιλάμε για Έλληνα-Αλλοδαπο, χριστιανο-μουσουλμανο, 20αρη-40αρη
Οι υπηρεσίες είναι του κράτους και το κράτος συγκροτείται από πολίτες, από άτομα Ελληνικής υπηκοότητας. Αν μιλάς για ανθρώπους γενικά τότε μιλάς για το δίκαιο της ζούγκλας, της ελεύθερης δηλαδή μη κρατικής οντότητας. Όμως σε μία τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να μιλάς ούτε για νοσοκομεία ούτε για παροχές.

Πάμε πάλι. Μόνο εγώ βρίσκω χυδαίο το διλημμα 20αρης ΕΛ και 40αρης ΕΛ; Τέθηκε και αυτό λίγο πιο πάνω
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

στις παχιες αγελαδες ολα καλα ειναι. οταν δεν επαρκουν για ολους φαινεται η πνευματικη ενδεια της αριστερας των champagne left και refusees welcome
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Gewponos90 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:20

Πάμε πάλι. Μόνο εγώ βρίσκω χυδαίο το διλλημα 20αρης ΕΛ και 40αρης ΕΛ; Τέθηκε και αυτό λίγο πιο πάνω
τι θα πει χυδαιο ...? υπαρχει περιπτωση να γινει πραγματικοτητα σε λιγο καιρο ... καποιος θα κληθει να παρει αποφαση και μαλιστα γρηγορη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

πατησιωτης έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:57
Cavaliere έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:49 β) γιατί ακριβώς μόνο το Ε.Σ.Υ. δέχεται ασθενείς με COVID19; Πότε ακριβώς δόθηκε τέτοια εντολή-μέτρο;
Ξαναλέω όσα είπα.Δεν τρέχω παντού να ψάχνω αποφάσεις.Οταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία πήρα τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου για να μάθω τι γίνεται με τον κορωνοιό.Μου είπε ότι δεν ισχύει η ιδιωτική ασφάλιση μετά από απόφαση του κράτους.Ολοι οι ασθενείς του κορωνοιού πηγαίνουν στο ΕΣΥ.Το επιβεβαίωσα και από άλλους.
Γιατί θα πρέπει να ψάξω την απόφαση;(...)Πάντως ισχύει και δεν το διαψεύδει κανείς.

Τώρα σοβαρά; :lol:

Και φαντάσου ότι ο πατησιωτης θεωρείται ο πιο σοβαρός δεξιός στο Ίδρυμα. :lol:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Gewponos90

nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:24
Gewponos90 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:20

Πάμε πάλι. Μόνο εγώ βρίσκω χυδαίο το διλλημα 20αρης ΕΛ και 40αρης ΕΛ; Τέθηκε και αυτό λίγο πιο πάνω
τι θα πει χυδαιο ...? υπαρχει περιπτωση να γινει πραγματικοτητα σε λιγο καιρο ... καποιος θα κληθει να παρει αποφαση και μαλιστα γρηγορη

Χυδαίο θα επί χυδαίο. Και τέτοιου τύπου προβλήματα στα νοσοκομεία υπήρχαν πάντα και προ κορονοιου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:09
Cavaliere έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:07
το πιο πιθανο ...
Δε μιλάμε μόνο για μεθ αλλα και για νοσηλεια απλή.

Το λέει ο πρόεδρος των ιδιωτών κλινικαρχων ο κύριος Σαραφιανος. Δε νοσηλευουμε κύριε κράτος. Δεν θέλουμε , δεν μπορούμε. Τέλος.

Μπροστα στα μουτρα αυτου που πληρωσε ιδιωτικη ασφαλεια. Ο οποίος επιμένει... "Ναι αλλά δε μπορει φταίει το κράτος! Δεν ξέρω πως και γιατί ..Αλλά έτσι είναι. Το λενε Όλοι...Και ο Μπάμπης ο Σουγιας, και ο Τάκης ο Πεταλούδας και ο Πέτρος ο Πετρας."
Θρησκευόμενοι, πιστοί νεοφιλελεδες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”