!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Ερωτοδικείο
Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Κανεις δεν ειναι κανενοςSid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
μαρτυς μου ειναι ο θεος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι αν δεν με πιστεύεις...τσουτσουCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:06Κανεις δεν ειναι κανενοςSid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
μαρτυς μου ειναι ο θεος.

- Cecily Anne
Αχαχαχα πρέπει να κάνουν ένα ρεμιξακιstella έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08Κι αν δεν με πιστεύεις...τσουτσουCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:06Κανεις δεν ειναι κανενοςSid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
μαρτυς μου ειναι ο θεος.
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
- Sid Vicious
αραβας ειναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
Να υποθέσω ότι η κηπουρική δεν είναι το δυνατό του σημείο;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
- Sid Vicious
Δεν είμαι μαρτυς κανενός, σας εδωσα ελευθερη βουληση, οτι κανετε μονοι σαςCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:06Κανεις δεν ειναι κανενοςSid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
μαρτυς μου ειναι ο θεος.
Θεός
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι βέβαια. Καστανόξανθος με πράσινα μάτια.Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:11αραβας ειναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Sid Vicious
μεγαλωμένος στην Υεμένη ομως ε;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:12Όχι βέβαια. Καστανόξανθος με πράσινα μάτια.Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:11αραβας ειναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08
Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;![]()
Η απλα μπλοφαρειSid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:11αραβας ειναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:05 Tα ερωτικα προβλήματα δεν είναι προβλήματα, κανείς δεν ανηκει σε κανέναν μεσανατολίτες φίλοι μου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν αυτό το σχόλιο δεν είναι ρατσιστικό θα ήθελα να μάθω τι είναι .Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:12Όχι βέβαια. Καστανόξανθος με πράσινα μάτια.Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:11αραβας ειναι;Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 16:08
Τότε γιατί μου είχε πει κάποτε πως αν τον κερατώσω θα με φυτέψει στον πάτο της θάλασσας;![]()
Αναφέρθηκε.
- Cecily Anne
Γκερ με άντρα να μην κερατωσεις ή κ με γυναίκα ;;
Ας μην το παμε εκει τετοια ωρα,μπορειτε μετα τις 11;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.