Καθόλου περίεργο.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:33Μου φαίνεται περίεργο αυτό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:25Δεν είναι λόγια δικά μου.πατησιωτης έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 14:57
Δηλαδή ποιός έχει εμπειρία;Yπάρχει κανείς που έχει περιθάλψει ασθενή κορωνοιού και πέρυσι;
Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Απρίλιο τον ασφαλιστή για να μάθω τι γίνεται με τον κορωνοιό και έμαθα ότι η ασφάλεια ισχύει για εμφράγματα αλλά δεν ισχύει για κορωνοιό.Εάν πάθεις κορωνοιό υποχρεωτικά ΕΣΥ.
Ποιός ήξερε να θεραπεύει κορωνοιό Απρίλιο;Και δεν έχει σημασία τι θέλει να αποφύγει ο καθένας.Σημασία έχει το υποχρέωση έχει βάσει του ασφαλιστικού συμβολαίου.Εφ όσον το συμβόλαιο γράφει για κάθε ασθένεια όποιος αρνηθεί θα έχει ευθύνες αποζημίωσης.Εκτός εάν τον απαλλάξει ο Κικίλιας.
Είναι αυτολεξεί δήλωση του Προέδρου του πανελλήνιου συλλόγου ιδιωτικών κλινικών.
Ο οποίος λεει πως το κράτος τους πιέζει να δεχτούν ασθενείς με κοβιδ και αυτοι αρνουνται
Στα ξενοδοχεία φέτος προσφερονταν ασφαλιστικό πρόγραμμα από την interamerican για covid.
Πλήρωνες ένα ποσό κάθε μέρα ανάλογα με τα δωματια, και αναλάμβανε η εταιρεία όλα τα έξοδα μεταφοράς και νοσηλείας αν τύχαινε κρουσμα.
Το κρεβάτι που θα πιάνει ένας κορωνιασμενος για 10 15 μέρες μπορεί κ χρησιμοποιηθεί για να νοσηλευσεις 5 ή 10 ασθενείς με μικρες επεμβασεις.
Φαντάσου τώρα να γεμίσει η κλινική σου με κορωνιασμενους...
Και φαντάσου και οι νοσηλευτές και οι γιατροί σου να αρχίσουν Ν βγαίνουν οφφ απο τον ιο.
Δεν έχει ψωμί ο κορωνοιος.
Προχθές άκουσα και το αμίμητο...
Ήρθε εξοργισμενη ασθενης που πήγε σε ιδιωτικό διαγνωστικό να κάνει τεστ κοβιδ.
Όταν είπε ότι ειχε λίγο συνάχι , όχι μόνο δεν της έκαναν, αλλά μόνο που δεν την έβρισαν και την πέταξαν έξω "Γιατί είναι ανεύθυνη, και αφού είχε συμπτωματα γιατί πήγε εκει και όχι στο νοσοκομειο".