Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 14:16
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 14:14
Εχω νέα από τον φίλο. Τον ξεμπλόκαρε και του έστειλε χτες βράδυ η γνωστή τύπισσα, οτι αν αυτός εκλεινε το ινστα, εκεινη θα ξαναγύριζε σε αυτόν
Ο τύπος μου ειπε οτι αρνήθηκε αμεσως, οχι επειδή
το θεωρεί βαρύ να κλείσει το ινστα του(το χει κλεισει και αρκετές φορες παλιοτερα για άλλους λογους, δικους του), αλλα επειδη εχει κουραστεί παρα πολυ πια με τις υποχωρήσεις.
Πονάω πολύ που το κανω αυτο, μου λέει,
την θελω, αλλά δεν αντέχω αλλο. Οσο το συνεχίζουμε όλο αυτο, θα ποναω περισσότερο. Και μόλις της το αρνήθηκε, τον ξαναμπλόκαρε
Καλά σοβαρά τώρα, έστω και οτι εκλεινε καθε σοσιαλ ο τύπος ή ό,τι αλλο του ζητούσε, με τί στομάχι κάθεσαι να το συνεχίσεις όλο αυτό? Από τη στιγμή που η άλλη του εχει πει οτι εχει πάρει 5 άτομα, εχει κανει ακαπ, του λέει οτι το σεξ μαζι του δεν της αρεσει κτλ, μεχρι και πουτσοσαλιάρη και μικροτσούτσουνο τον εχει πει. Ετιστομπέοντα πια, τι νόημα να προσπαθήσεις ακόμα και μια καινούρια αρχή να κάνεις, έχοντας έναν άνθρωπο βαρίδι για την ψυχολογία σου, δίπλα σου?
Την καλύτερη επιλογή εκανε που την εστειλε, και αυτη τη φορά τουλαχιστον δείχνει αποφασισμένος. Ας ελπίσουμε να κρατήσει.
Πού τη γνώρισε; Άσχετο, αλλά για τα στατιστικά μου .
Από ινστα ή φβ, δεν θυμαμαι σιγουρα (νομιζω φβ μου εχει πει). Και όχι απο κοινούς φιλους, στο άκυρο. Ουσιαστικά εκείνη
του την έπεσε, του εστειλε ενα μηνυμα δηλαδή σχετικά με ενα σχόλιο που αυτος ειχε γραψει καπου και της άρεσε/συμφωνούσε. Εκεινος ηταν ελευθερος, και ειπε απλα να κανει ενα αντ και ο,τι βγει. Μιλουσαν κανα μήνα 1,5 περίπου, και μετά βγηκαν απο κοντα. Πρόσεξε όμως, αυτός απ'οτι μου εχει πει της ζήτησε πρωτο ραντεβού να πάνε για καφέ, καπου σε ενα κεντρικο σημειο δηλαδή, με κόσμο κτλ. Εκεινη αντιπρότεινε να πάνε καπου
πιο ήσυχα, και τελικά κατέληξαν σε ξαπλώστρα παραλίας (ηταν και καλοκαιρι οταν βρεθηκανε) όπου έπεσαν μόνο φασώματα (για αρχή).
Αυτό παντως, το να προτείνει ο άντρας αραγμα σε καφετέρια, και η άλλη να
θελει καπου πιο ήσυχα και ερημικά σπάνια το εχω ξανακούσει.