Κάντα 70 με 85 μύρια για να είσαι μέσα.Spiros252 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 02:35 Ο τρίτος μεγαλύτερος δολοφόνος στην ιστορία ήταν ο Χίτλερ (Γερμανία) με 12,6 εκατ. νεκρούς ενώ άλλες πηγές αναφέρουν 17 εκατ. νεκρούς.
ΥΓ. Όχι δεν είμαι κομμουνιστής
Κάντα 70 με 85 μύρια για να είσαι μέσα.Spiros252 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 02:35 Ο τρίτος μεγαλύτερος δολοφόνος στην ιστορία ήταν ο Χίτλερ (Γερμανία) με 12,6 εκατ. νεκρούς ενώ άλλες πηγές αναφέρουν 17 εκατ. νεκρούς.
Σωπα μωρε. Τον γνωρίζουμε το χώρο, όπως δηλαδή είναι και οι άλλοι κομματικοί χώροι. Και δε μιλάω για τους συμπαθούντες.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 02:00Ή ζεις σε άλλον πλανήτη ή έχεις κόμπλεξ με το χώρο αυτό.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:58 Πέρα από τους γονείς τους δε πόνεσε κάνεις άλλος πραγματικά, μη σας πω ότι θα υπήρξαν και πρωτοζωα που θα ετριψαν τα χέρια τους.
Εαν είχες την ελάχιστη επαφή με όλο αυτό τον κόσμο, δεν θα έκανες καν τέτοιες σκέψεις.
Μα δε σου είπα οτι τους καθάρισαν οι ΧΑτες, ειπα οτι είναι στο χώμα.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 02:09Μπορεί ο Στεφανάκος να παρείχε κάποια συνδρομή στους τρομοκράτες, ως αριστερός, φίλος τους κλπ αλλά όχι ότι ήταν και ο εγκέφαλος. Εκτός πια κι αν είχε ριζοσπαστικοποιηθεί τόσο πολύ.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:05 Το εχουμε πει πολλές φορές.
Στεφανακος και Πιτσιλας είναι πλέον στο χώμα.
Η δολοφονία ήταν υπόθεση της κόκκινης τρομοκρατίας. Άλλωστε υπάρχει και η διαδοχική σειρά των γεγονότων μετά τη δολοφονία. Προκύρηξη απο νέα οργάνωση σε ύφος 17Ν, απόδραση Ξηρού, φήμες για επανασύσταση της 17Ν, μέχρι που βγήκε ο Κουφοντίνας και τους έκραξε και το παράτησαν.
Όσο για τις δολοφονίες Στεφανάκου και Πιτσίλα, αυτές είχαν να κάνουν με προσπωικές διαφορές που είχαν στους κύκλους της νύχτας.
Την υπόλοιπη θεωρία, μάλλον τη διέδωσαν κύκλοι της εξουσία που ήθελαν να κουκουλώσουν την υπόθεση για να βγάλουν έξω απο το κάδρο τους κόκκινους τρομοκράτες. Το 'καναν άλλωστε και με τη 17Ν, όταν επι δεκαετίες απέδιδαν τη δράση της σε μυστικές υπηρεσίες, σε πληρωμένους δολοφόνους απο το εξωτερικό, ακόμη και σε ακροδεξιούς, με αποτέλεσμα να συσκωτίζονται οι αστυνομικές έρευνες κι να υπάρχει ένα αλαλούμ που άφηνε τη 17Ν ανέγγιχτη επι δεκαετίες.
Η Δικαιοσύνη πήρε απόφαση. Έχεις κάθε δικαίωμα να την αμφισβητείς. Η δική μου άποψη είναι πως το κόμμα αυτό είναι μια ναζιστική και μαφιόζικη οργάνωση. Αυτά.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 08:08Δεν συμμετείχαν σε καμμία εγκληματική οργάνωση.
Κατ' αρχήν η δίκη και η καταδίκη δεν αφορούσε καν όλη τη ΧΑ.
Κατα δεύτερον, η καταδίκη περι "εγκληματικής οργάνωσης" είναι αποτέλεσμα μιας δίκης παρωδίας, η οποία βασίστηκε ακόμη και σε "μαρτυρίες", μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στο κάδρο των λεγόμενων "ασύλληπτων της 17Ν"!!!
Για να καταλάβεις πόσο εγκληματικά κομμουνιστικό είναι το καθεστώς που έχουμε.
Γνωρίζεις το χώρο δεξιά της ΝΔ, όχι τους Χρυσαυγίτες. Προσωπικά τουλάχιστον, πόνεσα πραγματικά. Και όχι μόνο εγώ, όλος ο κόσμος της ΧΑ, έτσι όπως τους έζησα. Έναν κόσμο που δεν τον γνώρισες ποτέ. Άσε που πολλοί απο αυτούς ήταν καινούργιοι ήρθαν το '12. Δεν τους πρόλαβες ούτε συγκυριακά στο χώρο. Μην τους συγχέεις με τα διάφορα λαμόγια που είχες γνωρίσει στο ΛΑΟΣ.Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 09:59Σωπα μωρε. Τον γνωρίζουμε το χώρο, όπως δηλαδή είναι και οι άλλοι κομματικοί χώροι. Και δε μιλάω για τους συμπαθούντες.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 02:00Ή ζεις σε άλλον πλανήτη ή έχεις κόμπλεξ με το χώρο αυτό.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:58 Πέρα από τους γονείς τους δε πόνεσε κάνεις άλλος πραγματικά, μη σας πω ότι θα υπήρξαν και πρωτοζωα που θα ετριψαν τα χέρια τους.
Εαν είχες την ελάχιστη επαφή με όλο αυτό τον κόσμο, δεν θα έκανες καν τέτοιες σκέψεις.
Δεν τα κανουμε κοντα ενα δις; Γιατι ειστε τοσο τσιγκουνηδες;unholydiver έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 09:23Κάντα 70 με 85 μύρια για να είσαι μέσα.Spiros252 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 02:35 Ο τρίτος μεγαλύτερος δολοφόνος στην ιστορία ήταν ο Χίτλερ (Γερμανία) με 12,6 εκατ. νεκρούς ενώ άλλες πηγές αναφέρουν 17 εκατ. νεκρούς.
ΥΓ. Όχι δεν είμαι κομμουνιστής![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Γνωρίζω πως ένοιωθε ο κόσμος. Χωρίς εικασίες και υποθέσεις. Αυτό αρκεί.Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:22 Είναι ωραίο να είσαι ρομαντικός και να πιστεύεις ότι κινούνται όλοι με αγνά κίνητρα. Δεν είναι αληθινό όμως
Τι πινεις ρε ανθρωπε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:29 Ο Νεοναζισμός είναι μια πολιτική αίρεση που δαιμονίζει τους νέους της Ελλάδας. Και της Ευρώπης. Εμένα η Ελλάς με ενδιαφέρει.
Είναι κακόφημοι σατανιστές και βάζουν τα παιδιά του κοσμάκη να λατρεύουν τον αιμοβόρο Χίτλερ (εχθρός της Ελλάδας) και να κάνουν ένα σωρό σατανικές τελετές.
Κάποτε, ομολογώ, είχα κι εγώ τέτοιες σατανιστικές ιδέες. Ευτυχώς όχι ανάλογες πράξεις.
Αυτό που έγινε ήταν σίγουρα έργο του Σατανά. Εγώ δόξα σοι ο Θεός σώθηκα. Να πω να αναπαυθούν οι ψυχές τους; Δεν θα είναι αληθές.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Διαφωνείς πουθενά;περαστικος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:34Τι πινεις ρε ανθρωπε;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:29 Ο Νεοναζισμός είναι μια πολιτική αίρεση που δαιμονίζει τους νέους της Ελλάδας. Και της Ευρώπης. Εμένα η Ελλάς με ενδιαφέρει.
Είναι κακόφημοι σατανιστές και βάζουν τα παιδιά του κοσμάκη να λατρεύουν τον αιμοβόρο Χίτλερ (εχθρός της Ελλάδας) και να κάνουν ένα σωρό σατανικές τελετές.
Κάποτε, ομολογώ, είχα κι εγώ τέτοιες σατανιστικές ιδέες. Ευτυχώς όχι ανάλογες πράξεις.
Αυτό που έγινε ήταν σίγουρα έργο του Σατανά. Εγώ δόξα σοι ο Θεός σώθηκα. Να πω να αναπαυθούν οι ψυχές τους; Δεν θα είναι αληθές.
Μα και η δική σου άποψη δεν βασίζεται στην απόφαση της δικαιοσύνης. Δικαίωμά σου να έχεις την αποψη που έχεις, αλλά είναι διαφορετική απο την απόφαση της δικαιοσύνης.Cavaliere έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:09Η Δικαιοσύνη πήρε απόφαση. Έχεις κάθε δικαίωμα να την αμφισβητείς. Η δική μου άποψη είναι πως το κόμμα αυτό είναι μια ναζιστική και μαφιόζικη οργάνωση. Αυτά.Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 08:08Δεν συμμετείχαν σε καμμία εγκληματική οργάνωση.
Κατα δεύτερον, η καταδίκη περι "εγκληματικής οργάνωσης" είναι αποτέλεσμα μιας δίκης παρωδίας, η οποία βασίστηκε ακόμη και σε "μαρτυρίες", μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στο κάδρο των λεγόμενων "ασύλληπτων της 17Ν"!!!
Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:20 Και οι τρεις νεκροί άφησαν εικόνες που εμένα προσωπικά με πονάνε. Πως μπορεί κάποιος να μένε αδιάφορος δεν το καταλαβαίνω αλλά δεν θα το κρίνω κιόλας.
Για τον Φύσσα δεν μου φεύγει από το μυαλό η αγκαλιά της κοπέλας του. Όποιος μπορέσει να μπει ιδεατά στη θέση της και να νιώσει την αγωνία, την αμηχανία, την απόγνωση, είναι για μένα φυσιολογικός άνθρωπος. Την εικόνα αυτή την έχουν και οι γονείς του νεκρού. Ας φανταστούμε τι άμυνες έχουν εκστρατεύσει. Ότι τουλάχιστον σε κείνη την κρίσιμη στιγμή ήταν στην αγκαλιά της αγαπημένης του.
Τα άλλα δύο παλικάρια αφήσαν επίσης εικόνα που συγκλονίζει. Ο ένας έπεσε ακαριαία. Ο άλλος το μόνο που του βγήκε είναι μία ήρεμη στάση, γύρισε προς τα πίσω να μην το αντιμετωπίσει και δεν έτρεξε όπως κάποιος τρίτος που τα κατάφερε γιατί είχε την τύχη να ανεβάσει διέγερση. Το παιδί πάγωσε εκεί. Η απόγνωσή του, ο φόβος του, τον μούδιασαν.
Την είδαν την εικόνα και οι γονείς του. Ξέροντας το παιδί τους, την κινησιολογία του, τα χαρακτηριστικά του, πονέσανε ακόμα πιο πολύ καθώς φανταζόντουσαν τι βίωνε εκείνα τα τελευταία δευτερόλεπτα.
Καλά που δεν υπήρχε ήχος από αυτά τα βίντεο.
Ποιος αντέχει να δει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού του. Να βλέπει τις τόσο γνώριμες αντιδράσεις του στο τρόπο που προσπαθεί να μείνει στη ζωή.
Ντροπή σε όλους μας που σκυλεύουμε ψυχές. Αντί να βγάλουμε το σκασμό λέμε την μεγαλειώδη παπαριά μας. Γιατί; Για να δείξουμε ότι υπάρχουμε και είμαστε εδώ; και βρωμίζουμε τον συναισθηματικό κόσμο πληγωμένων συνανθρώπων μας;
Μάθετε να ξεροκαταπίνετε να χαμηλώνετε το βλέμμα και να βγάζετε το σκασμό. Δεν ξέρετε τι χάνετε αν δεν το κάνετε. Δεν ξέρετε πόσο μεγαλειώδες είναι και πόσο πιο πλούσιοι κι εφοδιασμένοι. Για τη ζωή θα νιώσετε. Μου έχει τύχει να το νιώσω και το ξέρω. Δεν το κάνω πάντα όμως. Παρασύρομαι από τα σκατά γιατί κι εγώ σκατολάγνος σαν κι εσάς είμαι. Το συζητάω απλά και μόνο για να το καλλιεργώ στον εαυτό μου κι ας είναι ακατόρθωτο.
Μη ανησυχείτε λοιπόν ότι θα σας πάρουν για τρελούς αν μιλάτε στον εαυτό σας. Μιλήστε του δυνατά. Πείτε "Σκάσε επιτέλους μωρέ μαλάκα!".

Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Golden Age έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 08:08Δεν συμμετείχαν σε καμμία εγκληματική οργάνωση.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας