Μετα κλαιγεστε οτι βεβηλωνουν τη μνημη του Φυσσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
1 - 11 - 2013
- Obi Wan Iakobi
Re: 1 - 11 - 2013
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μην κρατάς ότι κριτήριο μας βολεύει εκείνη τη στιγμή. Ακόμα και η ευκαιρία που αντλείς για να κάνεις επιθετική πολιτική δήλωση είναι κακό.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:28
Δε νομίζω ότι αναφέρθηκα πουθενά με τέτοια λόγια για τον Φυσσα ή τον κάθε Φυσσα.
Το έκανες προηγουμένως. Το κάνουν πολλοί και από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και μόνο για τον πόνο των γονέων αυτό που επιβάλλεται είναι η σιωπή μας κι όχι το ξύσιμο των πληγών.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε αυτό έχεις δίκιο.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:34
Μην κρατάς ότι κριτήριο μας βολεύει εκείνη τη στιγμή. Ακόμα και η ευκαιρία που αντλείς για να κάνεις επιθετική πολιτική δήλωση είναι κακό.
Το έκανες προηγουμένως. Το κάνουν πολλοί και από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και μόνο για τον πόνο των γονέων αυτό που επιβάλλεται είναι η σιωπή μας κι όχι το ξύσιμο των πληγών.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Obi Wan Iakobi
Ειδες κανεναν να βεβηλωνει νεκρο? εσεις γραφετε ηρακλειο -2 σε ολη την αθηνα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Xαιρομαι να βλεπω οι "Ανθρωπιστες" αριστεροι τι μισανθρωπα σκουπιδια ειναι
Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:38Ειδες κανεναν να βεβηλωνει νεκρο? εσεις γραφετε ηρακλειο -2 σε ολη την αθηνα.
Από το 85. Από τον Καλτεζά
Εγώ δεν είδα κανέναν αριστερό να έχει λαγνεία με τους φούρνους των ναζί ή κάτι παρόμοιο.adon99 έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:40 Xαιρομαι να βλεπω οι "Ανθρωπιστες" αριστεροι τι μισανθρωπα σκουπιδια ειναι
- Obi Wan Iakobi
Λαγνεια με τις πηγαδες και τα γκουλαγκ ισως?Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:42
Εγώ δεν είδα κανέναν αριστερό να έχει λαγνεία με τους φούρνους των ναζί ή κάτι παρόμοιο.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Το θεμα ειναι οτι εξαντλειται και των αλλων αλλα εσεις καλειτε σε πορειες για φασιστικη βια οταν τις τρωτε.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:46Λαγνεια με τις πηγαδες και τα γκουλαγκ ισως?Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:42
Εγώ δεν είδα κανέναν αριστερό να έχει λαγνεία με τους φούρνους των ναζί ή κάτι παρόμοιο.
Κανένας δεν έχει από όσους έχω γνωρίσει. Αν κάποιος το πει σε παρέα που κάθομαι Θα πάρει πούλο. Ή θα πάρω. Στο ίντερνετ το πιθανότερο είναι να θέλουν να σας πικάρουν για την γαϊδουριά σας. πάει δεκαετία και που λέτε αβίαστα ο,τι καταπιεσμένη κομπλεξιά έχετε. Ο άλλος ανέβαζε βίντεο που χουλιγκάνοι κοπρόσκυλα σε καφετέρια φωνάζανε και παρενοχλούσαν 16χρονα παιδάκια επειδή είχαν μακριά μαλλιά και στυλ αριστερίστικο. Το θεωρούσατε τόσο νορμάλ εν τω μεταξύ που προκαλείτε σύγχυση αν πρέπει να σας πάρουν στα σοβαρά.
Κατ΄Αρχήν δηλώνω τη λύπη μου για τον θάνατο δύο συνανθρώπων. Όποιοι και να είναι. Μέχρι εκεί. Τα πολιτικά κι εγκληματολογικά, είναι άλλο. Πήραν μέρος σε μια εγκληματική οργάνωση-κόμμα, είχαν ναζιστικές ιδέες. Δεν θα τους σκότωνα, εάν δεν με απειλούσαν. Δεν με απείλησαν άμεσα, δεν τους δολοφόνησα, λυπάμαι και συλλυπούμαι τις οικογένειές τους.
Ordem e Progresso.
Αυτός που λέει ότι της τρώνε άλλοι, μάλλον τις έχει φάει για τα καλά και έχει ανάγκη να το ξεσπάσει. Αν πρόσεξες, πολλοί είναι εδώ τώρα που δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο. εσύ γιατί έχεις ανάγκη να το πεις;Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:46Το θεμα ειναι οτι εξαντλειται και των αλλων αλλα εσεις καλειτε σε πορειες για φασιστικη βια οταν τις τρωτε.MiGiSukhoI έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:43 Για Καπιταλιστές και Φασίστες νεοναζί ο ανθρωπισμός μου εξαντλείται...
- Obi Wan Iakobi
Για πηγαδες λενε μεχρι και Συριζαιοι.Για γκουλαγκ κυριως ΚΚΕδες.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:53
Κανένας δεν έχει από όσους έχω γνωρίσει. Αν κάποιος το πει σε παρέα που κάθομαι Θα πάρει πούλο. Ή θα πάρω. Στο ίντερνετ το πιθανότερο είναι να θέλουν να σας πικάρουν για την γαϊδουριά σας. πάει δεκαετία και που λέτε αβίαστα ο,τι καταπιεσμένη κομπλεξιά έχετε. Ο άλλος ανέβαζε βίντεο που χουλιγκάνοι κοπρόσκυλα σε καφετέρια φωνάζανε και παρενοχλούσαν 16χρονα παιδάκια επειδή είχαν μακριά μαλλιά και στυλ αριστερίστικο. Το θεωρούσατε τόσο νορμάλ εν τω μεταξύ που προκαλείτε σύγχυση αν πρέπει να σας πάρουν στα σοβαρά.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Αν εννοεις εμενα οχι δεν τις εχω φαει.Απλα τονιζω το παραλογο του να προκαλεις βια αλλα οταν την δεχεσαι να κλαιγεσαι.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 23:55
Αυτός που λέει ότι της τρώνε άλλοι, μάλλον τις έχει φάει για τα καλά και έχει ανάγκη να το ξεσπάσει. Αν πρόσεξες, πολλοί είναι εδώ τώρα που δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο. εσύ γιατί έχεις ανάγκη να το πεις;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τι δουλειά είχε το κωλόπαιδο στα Εξάρχεια.