!!! DEVELOPMENT MODE !!!
No nut November 2020 //Official Thread//
Re: No nut November 2020 //Official Thread//
Και κάπως έτσι ο άνεμος της αλλαγής διώχνει από τα μάτια το ομιχλώδες πέπλο της πραγματικότητας, επιτρέποντάς μας να την δούμε γυμνή.
Τι νήμα είναι αυτό, τι υποτίθεται ότι πρέπει να γράφουμε εδώ, σε τι διαφέρει από το τι μαλακία σας κατέβηκε;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διαφέρει στο ότι εδώ οι μαλακίες δεν πρέπει να κατέβουν.Zarkadaki έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:50 Τι νήμα είναι αυτό, τι υποτίθεται ότι πρέπει να γράφουμε εδώ, σε τι διαφέρει από το τι μαλακία σας κατέβηκε;
-
- Casper -
1451 έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49 Και κάπως έτσι ο άνεμος της αλλαγής διώχνει από τα μάτια το ομιχλώδες πέπλο της πραγματικότητας, επιτρέποντάς μας να την δούμε γυμνή.
Τρέλανέ μας.
Μα διάβασε τι έγραψε το άτομο. Άνοιξε το μυαλό μου, μπήκε μέσα, τακτοποιήσε τα σεμεδακια και έφυγε.Σενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνηNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:44Κι εγώ νομίζω θα παρατηρώ καλύτερα. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο δυνατό σχόλιο.
#επιστήμη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τον παρει μονο χαμπαρι ο μπουμπης και αρχισει να τα γραφει στο τουιτερΣενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνηNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:44Κι εγώ νομίζω θα παρατηρώ καλύτερα. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο δυνατό σχόλιο.
#επιστήμη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι πράγματι απίστευτο, εδώ άλλοι ξεσκιζόμαστε στις φωτος στερνομαστοκλειδωειδώνπωςλέγεται στο άλλο νήμα, και ο άλλος με 2-3 σχολιάκια σαν Αρονοφσκικές ατάκες κάνει πάταγο. Άβυσσός η yx κυματοσυνάρτηση της γυναίκας!Σενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνηNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:44Κι εγώ νομίζω θα παρατηρώ καλύτερα. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο δυνατό σχόλιο.
#επιστήμη
Έκανε ένα λάθος στις έννοιες. Δεν αλέθεις την ψυχή για να βγάλεις κάτι αγνό. Τη στραγγίζεις.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:52Μα διάβασε τι έγραψε το άτομο. Άνοιξε το μυαλό μου, μπήκε μέσα, τακτοποιήσε τα σεμεδακια και έφυγε.Σενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνηNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:44
Κι εγώ νομίζω θα παρατηρώ καλύτερα. Πρώτη φορά διαβάζω τόσο δυνατό σχόλιο.
#επιστήμη
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μάθε τη διαφορά επιφάνειας και βάθους ρε. Το ψέμα από την αλήθεια. Το δήθεν από το πόθεν.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:01Είναι πράγματι απίστευτο, εδώ άλλοι ξεσκιζόμαστε στις φωτος στερνομαστοκλειδωειδώνπωςλέγεται στο άλλο νήμα, και ο άλλος με 2-3 σχολιάκια σαν Αρονοφσκικές ατάκες κάνει πάταγο. Άβυσσός η yx κυματοσυνάρτηση της γυναίκας!Σενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνηNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:44
#επιστήμη
Το είπε άψογα.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:01Έκανε ένα λάθος στις έννοιες. Δεν αλέθεις την ψυχή για να βγάλεις κάτι αγνό. Τη στραγγίζεις.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:52Μα διάβασε τι έγραψε το άτομο. Άνοιξε το μυαλό μου, μπήκε μέσα, τακτοποιήσε τα σεμεδακια και έφυγε.Σενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49
Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνη
#επιστήμη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Υπάρχουν και οι "εγκεφαλικοί" άνθρωποι.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:01Είναι πράγματι απίστευτο, εδώ άλλοι ξεσκιζόμαστε στις φωτος στερνομαστοκλειδωειδώνπωςλέγεται στο άλλο νήμα, και ο άλλος με 2-3 σχολιάκια σαν Αρονοφσκικές ατάκες κάνει πάταγο. Άβυσσός η yx κυματοσυνάρτηση της γυναίκας!Σενέκας έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:49Goback ορίστε τι κάνει ο NNN. Η απραξία ανεβάζει τη λίμπιντο και εκκρίνονται πιο πολλές φερομόνες. Ανεβαίνουν τόσο πολύ που τις μυρίζουν τα θηλυκά και πίσω απ΄την οθόνηNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 21:44
#επιστήμη
Με το κριτήριο που βγάζει πιο νορμάλ την κατάσταση υστερίας με σπασμένα κινητά από το να γαμάς σε μπουρδέλο, ναι. Άψογα.
Εισαι αποφασισμενος να γαμησεις αυτο το ιερο νημα βλεπω.Θα αρχισω τις αναφορες.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:05Με το κριτήριο που βγάζει πιο νορμάλ την κατάσταση υστερίας με σπασμένα κινητά από το να γαμάς σε μπουρδέλο, ναι. Άψογα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι. Σέβομαι τους προβληματισμούς που αναδεικνύονται σε όλα τα νήματαGoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 22:08Εισαι αποφασισμενος να γαμησεις αυτο το ιερο νημα βλεπω.Θα αρχισω τις αναφορες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-
- 24 Απαντήσεις