MiGiSukhoI έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:49
Οι μετακινήσεις στα 1980s και αρχές 1990s δεν ήταν εύκολες λόγω έλλειψης δρόμων. Ότι και να λέτε. Η Λάρισα δεν είχε μεγάλο αριθμό τουριστικών λεωφορείων. Πάντα σε μαζικές κινητοποιήσεις, όπως στον τελικό του 1985, υπήρξε συμβολή ΚΤΕΛ, γειτονικών νομών. Αυτό άλλαξε στις αρχές του 1990.
Ας επιμένεις χανουμάκι, εγώ ξέρω ποιες χρονιές από το 1978 μέχρι το 1996 είχες μαζική και δυναμική παρουσία στο Αλκαζάρ. Η τελευταία που ανέφερα ήταν και η μαζικότερη, για πρωτάθλημα πήγαινες άλλωστε, αλλά ας όψεται ο Έμπε με τα άχαστα εκείνο το βράδυ της Κυριακής του Δεκέμβρη του 1995 και δεν άρπαξες τρίμπαλο.
Για τον Σαλιαρέλη και το Κάμπριο τι ξέρετε και το σπασμένο χέρι του Αναστόπουλου; Το ίδιο Σαββατοκύριακο έγινε... Αν είστε παλιοί θα το ξέρετε...
Δηλαδη δεν βρισκατε λεωφορεια?παρτε τραινο.
Μαζικη ξεμαζικη εγω ενα ξερω εδινα παντα το παρων.Εσυ οχι.
ελα ρε φιλε τωρα ... κατεβηκανε το 83 στο οακα και το κανανε καλοκαιρινο στον τελικο κυπελου και εσεις μιλαγατε για βορεια αδερφια την επομενη χρονια
Το 83 τις φαγανε και το παραδεχονται κι οι ιδιοι.Το βορεια που λες εγινε πολλα χρονια μετα δεκαετια 90 και ηταν δυο πανο που ειχε ανεβασει ενας περιστεριωτης μας ''ελληνες ενωμενοι'' και για την Μακεδονια.
nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:56
εγω αμφιβαλλω αν πηγαινανε και στα 2 πρωτα ... παντως εμεις θεσσαλονικη την ειχαμε 2-3 φορες το χρονο σιγουρα χωρια το κυπελλο ... τη φαση στα τεμπη δεν παιζατε τουμπα ... απλα βρεθηκατε οταν αυτοι παιζανε κατω
Οι γαυροι δεν πηγαιναν στον Ηρακλη γιατι μαζευονταν παοκια.
Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:54
Μέσα ήμουν στο ματς το 1988. Ειχαν κατέβει πολλοί δικοί μας τότε. Και δικοί σας πολλοί με τους τρικαλινούς μαζί. Ειχαν γίνει επεισόδια ναι και τιμωρηθήκαμε και παίξαμε με τα τυριά στα Γιάννενα.
Εισασταν περισσοτεροι και πηγατε να κανετε ντου αλλα κρατησαν οι δικοι μας.
nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:56
εγω αμφιβαλλω αν πηγαινανε και στα 2 πρωτα ... παντως εμεις θεσσαλονικη την ειχαμε 2-3 φορες το χρονο σιγουρα χωρια το κυπελλο ... τη φαση στα τεμπη δεν παιζατε τουμπα ... απλα βρεθηκατε οταν αυτοι παιζανε κατω
Οι γαυροι δεν πηγαιναν στον Ηρακλη γιατι μαζευονταν παοκια.
τα παοκια μαζευοτανε στις γριες και στην καλαμαρια και παντου εκτος χαριλαου καθε φορα που ανεβαινε καποιος ... στα τεμπη σας βρηκανε γιατι παιζανε κατω οχι οτι εγινε ειδικα για εσας ... απλα τρακαρατε
ελα ρε φιλε τωρα ... κατεβηκανε το 83 στο οακα και το κανανε καλοκαιρινο στον τελικο κυπελου και εσεις μιλαγατε για βορεια αδερφια την επομενη χρονια
Το 83 τις φαγανε και το παραδεχονται κι οι ιδιοι.Το βορεια που λες εγινε πολλα χρονια μετα δεκαετια 90 και ηταν δυο πανο που ειχε ανεβασει ενας περιστεριωτης μας ''ελληνες ενωμενοι'' και για την Μακεδονια.
τα παοκια μαζευοτανε στις γριες και στην καλαμαρια και παντου εκτος χαριλαου καθε φορα που ανεβαινε καποιος ... στα τεμπη σας βρηκανε γιατι παιζανε κατω οχι οτι εγινε ειδικα για εσας ... απλα τρακαρατε
Ετυχε να ξερω εναν απο αυτους που ηταν στο σκηνικο τοτε(δεν ζει πλεον) και μου ειπε οτι τα παοκια ειχαν παει απο νωρις και ειχαν πιασει θεσεις μαχης
Ετυχε να ξερω εναν απο αυτους που ηταν στο σκηνικο τοτε(δεν ζει πλεον) και μου ειπε οτι τα παοκια ειχαν παει απο νωρις και ειχαν πιασει θεσεις μαχης
τι απο νωρις ρε ... στα μαγαζια της Αγιας Παρασκευης ηταν οι περισσοτεροι και ψυριζανε σουγιαδες και γυαλια ηλιου ... φαγατε χοντρη ψωλια εκεινη την ημερα οπως εμαθα
Το θεμα ειναι οτι εμεις ανεβαιναμε οι αλλοι οχι αρα και που μας μισουσαν λιγοτερο δεν βοηθουσε πουθενα.Με τον Ξηροκωστα που ειχε γινει ο κακος χαμος με ανοιγμενα κεφαλια εκατερωθεν οι παλιοι μας ελεγαν οτι αυτο ηταν συνηθισμενο για Τουμπα αλλα οχι για Χαριλαου.Αρα σημαινει οτι και με μας γινοταν χαμος.Σου λεω αυγουστιατικα σε αδιαφορο φιλικο και χωρις να γινει τιποτα σπουδαιο στον αγωνα μας εσπασαν το πουλμαν στον περιφερειακο.
τι απο νωρις ρε ... στα μαγαζια της Αγιας Παρασκευης ηταν οι περισσοτεροι και ψυριζανε σουγιαδες και γυαλια ηλιου ... φαγατε χοντρη ψωλια εκεινη την ημερα οπως εμαθα
Ρε φιλαρακο σου λεω τι μου ειχε πει ατομο που ηταν παρων.Τιποτα δεν φαγαμε εσπασαν μεν τα πουλμαν με πετρες αλλα κατεβηκαμε τις παιξαμε και τελικα εφυγαν.Ο ιδιος ο Μαναβης μας ειχε παραδεχτει τοτε.
ΥΓ Καμμια φωτο απο τους γενναιους του Ολυμπου στη παλια Τουμπα βρηκες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 01 Νοέμ 2020, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θεμα ειναι οτι εμεις ανεβαιναμε οι αλλοι οχι αρα και που μας μισουσαν λιγοτερο δεν βοηθουσε πουθενα.Με τον Ξηροκωστα που ειχε γινει ο κακος χαμος με ανοιγμενα κεφαλια εκατερωθεν οι παλιοι μας ελεγαν οτι αυτο ηταν συνηθισμενο για Τουμπα αλλα οχι για Χαριλαου.Αρα σημαινει οτι και με μας γινοταν χαμος.Σου λεω αυγουστιατικα σε αδιαφορο φιλικο και χωρις να γινει τιποτα σπουδαιο στον αγωνα μας εσπασαν το πουλμαν στον περιφερειακο.
Και να ξερεις πολυ ξυλο επεφτε και απο τα ΜΑΤ.
ξερω γιατι και εμεις ανεβαιναμε ... 85-86 με ηρακλη καναμε πορεια απο δικαστηρια ως καυτατζογλιο και εγινε της ποπης ... βεβαια την ιδια αγωνιστικη παιζανε τα παοκια με γαυρο στη δραμα και τους ελειπε κοσμος
Ρε φιλαρακο σου λεω τι μου ειχε πει ατομο που ηταν παρων.Τιποτα δεν φαγαμε εσπασαν μεν τα πουλμαν με πετρες αλλα κατεβηκαμε τις παιξαμε και τελικα εφυγαν.Ο ιδιος ο Μαναβης μας ειχε παραδεχτει τοτε.
εγω απο φιλο αεκτζη που φορτωσατε απο Λαρισα εμαθα οτι ευτυχως δειξανε ελεος ... μονο αυτο σου λεω