Von Mackensen έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:53 Πεθανε στα 90 του στον υπνο του...Αγαπημενη μου ταινια αυτή....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Σον Κόνερι
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Πέθανε ο Σον Κόνερι
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Τον ήξερα από τις ταινίες του james bond. Τον είχα χάσει μετά και τον είχα ξεχάσει. Όταν τον είδα ξανά στο όνομα του Ρόδου. Συγκλονίστηκα. Ίσως σαν ηθοποιό να ταίριαζε αυτή η ηλικία από οτι νεότερος.
Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι για το θάνατο του. Ίσως να λυπάμαι για ταινίες που θα ήθελα να παίζει και δεν μπορεί να παίζει. Δεν γνωρίζω για την προσωπική του ζωή. Αλλά οσοι ήταν κοντά του, η οικογένειά του, πρέπει να είναι περήφανοι για το έργο που άφησε, ώστε αύριο μεθαύριο να απολαμβάνω τις ταινίες με τα παιδιά μου.
Τον ευχαριστώ.
Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι για το θάνατο του. Ίσως να λυπάμαι για ταινίες που θα ήθελα να παίζει και δεν μπορεί να παίζει. Δεν γνωρίζω για την προσωπική του ζωή. Αλλά οσοι ήταν κοντά του, η οικογένειά του, πρέπει να είναι περήφανοι για το έργο που άφησε, ώστε αύριο μεθαύριο να απολαμβάνω τις ταινίες με τα παιδιά μου.
Τον ευχαριστώ.
Για μένα θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής του βράχου και όχι της σειράς του Μποντ, που ποτέ δεν είδα.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
- Rocco Siffredi
ουτε μια ταινια Μποντ;Namrail έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:14 Για μένα θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής του βράχου και όχι της σειράς του Μποντ, που ποτέ δεν είδα.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
εγώ έχω δει Όστιν Πάουερς, δεν ξέρω αν πιάνεταιRocco Siffredi έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:23ουτε μια ταινια Μποντ;Namrail έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:14 Για μένα θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής του βράχου και όχι της σειράς του Μποντ, που ποτέ δεν είδα.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.![]()
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Στο βραχο πηγε ρεστα οντως . RipNamrail έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:14 Για μένα θα είναι πάντα ο πρωταγωνιστής του βράχου και όχι της σειράς του Μποντ, που ποτέ δεν είδα.
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-