Τι ήπιατε μωρέ , μικρό είναι! Είναι φυσιολογικά όσα λεει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ερωτοδικείο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τελοσπαντων φιλε null θελω να κανεις focus στο βασικοτερο ολων.Θυμησου ποσο βαρετο ειχε γινει το σεξ τα τελευταια χρονια.Ουσιαστικα εμενες μαζι της απο συνηθεια.Η φυση σου ειναι πολυγαμικη,βγες για κυνηγι πριν γινει το ολικο λοκνταουν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πίστευα ότι είχα ξεπεράσει το όλο θέμα, και όντως είχα καλμάρει και δεν σκεφτόμουν ιδιαίτερα το παρελθόν.
Από την άλλη ήταν τόσο τραυματικό που δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω σχέση. Είχε δείξει ενδιαφέρον μια άλλη
κοπέλα αλλά δεν γούσταρα. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο ο κόσμος θα νομίζει ότι είμαι γκέις και ο πατέρας μου θα με
αποκληρώσει.
Από την άλλη ήταν τόσο τραυματικό που δεν έχω καμιά όρεξη να κάνω σχέση. Είχε δείξει ενδιαφέρον μια άλλη
κοπέλα αλλά δεν γούσταρα. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο ο κόσμος θα νομίζει ότι είμαι γκέις και ο πατέρας μου θα με
αποκληρώσει.
Kοιτα,εισαι σε κρισιμο σημειο,μην ακους τα καθησυχαστικα λογια τις σεσιλ.Για αρχη να επιδιωξεις να κανεις σεξ με την κοπελα που εδειξε ενδιαφερον.Αν δεν την γουσταρεις και μετα το σεξ φτιαξε tinder και μπες σε mode ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω.Και γενικα βγες τελειως απο το mindset της σχεσης,αν ειναι να ερθει θα ερθει απο μονη της και φυσιολογικα.Επισης κοψε τις επαφες με την πρωην,και ριξε κουτουλια σε οποιον παει να σου μιλησει γι αυτην πριν προλαβει να πει πανω απο 3 λεξεις.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:35 Πίστευα ότι είχα ξεπεράσει το όλο θέμα, και όντως είχα καλμάρει και δεν σκεφτόμουν ιδιαίτερα το παρελθόν.
αποκληρώσει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; καμία.Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:50
Τι θα πει προσωπικό αντικείμενο; Και τα γεννητικά όργανα του καθενός προσωπικα αντικείμενα δεν είναι; Και μην μου πεις για την σκέψη πως είναι το όριο. Δηλαδή άμα σου πει κάποιος πως την ώρα που σε πηδαει σκέφτεται κάποια άλλη, θα σου άρεσε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έκανε κάτι μεμπτό. Ενδεχομένως το λάθος εδώ να είναι δικό σου εφόσον ήθελες να είστε μαζί δεν επιχειρησες την επανασυνδεση. Οπότε αν κάνεις την αυτοκριτική σου θα δεις ότι πραγματικά δεν ήθελες κάτι απλώς ο εγωισμός σου πληγώθηκε.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06 Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον. Αφού έχουμε χωρίσει τόσο καιρό, δεν
θα έπρεπε να με νοιάζει. Το ήξερα ότι θα γίνει, και πάρα πολύ άργησε, γιατί νιώθω σαν να χωρίζουμε ξανά για δεύτερη
φορά;
![]()
Δεν πειράζει όμως, μαζεύεις εμπειρία. Μικρούλης είσαι ακόμα, ομορφοπαιδο είσαι, βίωσε το, βρες κάποια σαν φακ μπαντι(το ίδιο να θέλει κι εκείνη) και κάνε πολύ σεξ (προσεκτικά) και με την επόμενη που θα κάνετε σχέση θα νιώσεις πιο γλυκιά την αγκαλίτσα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οταν λες τον βλέπει, εννοείς γυμνό;Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06 Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον. Αφού έχουμε χωρίσει τόσο καιρό, δεν
θα έπρεπε να με νοιάζει. Το ήξερα ότι θα γίνει, και πάρα πολύ άργησε, γιατί νιώθω σαν να χωρίζουμε ξανά για δεύτερη
φορά;
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
μη νιώθεις άσχημα που νιώθεις άσχημαNull έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06 Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον. Αφού έχουμε χωρίσει τόσο καιρό, δεν
φορά;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρέπει να σκοτώσεις τις αναμνήσεις σου μαζί της, χτίζοντας άλλες ακριβώς πάνω τους. Εγώ όταν χώρισα (με κοντά 1,5 χρόνο τρομερό πόνο) απο την πρώτη μου σχέση, φρόντισα να ξαναπάω σε όλα τα μέρη που ειχαμε πάει μαζί, είτε με φίλους είτε με άλλες σχέσεις που μου τύχαιναν στην πορεία. Να περπατήσεις ξανα στα ίδια μέρη που περπατούσες με εκεινη, να κάτσετε στην ιδια καφετέρια/εστιατόριο, να μεινετε στο ιδιο ξενοδοχείο κτλ. Έτσι χτίζεις νέες αναμνήσεις πάνω στις παλιές, με αποτέλεσμα οι παλιές σχεδόν να διαγράφονται. Νομιζα οτι δεν θα βοηθούσε όταν το ειχα σκεφτεί, αλλά τελικά με βοήθησε πολύ.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:15Ε, ήταν και πρώτη σχέση... Συζούσαμε κιόλας, είχαμε περάσει πολλά μαζί. Πέντε χρόνια πετάχτηκαν στα σκουπίδια με αυτόνCecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:10Αυτό είναι αναμενόμενο, συμβαίνει σε όλους. Μην σε παίρνει από κάτω, οι πρώην έχουν καλό λόγο που είναι πρώηνNull έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06 Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον. Αφού έχουμε χωρίσει τόσο καιρό, δεν
φορά;
![]()
![]()
τον χωρισμό. Τώρα φλας μπακς επιτρέπονται από το λύκειο και πίσω γιατί σε όλα τα υπόλοιπα είναι μέσα πρώτη μούρη
η κοπελιά
Επίσης, θα πρέπει να γεμίζεις τη μέρα σου με οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα (γυμναστική, βόλτες, παρέες κτλ) και σε κάνει να ξεχνάς, να κρατάει το μυαλο σου απασχολημένο. Μακροπρόθεσμα ομως, δεν οδηγεί μόνο αυτό σε επιτυχία, γιατί ειναι λίγο σαν να κλωτσάς το πρόβλημά σου κάτω από το χαλάκι. Για να το ξεπεράσεις πραγματικά, να αποκτήσεις ανοσία και να χαλυβδώσεις, πρέπει και να το αντιμετωπίσεις πραγματικά. Και το αντιμετωπίζεις πραγματικά τη στιγμή που εισαι μόνος σου και σε καταβάλλουν οι σκέψεις και οι αναμνήσεις. Άσ'το να έρθει. Μη "φοβηθείς" να κλάψεις, να σπάσεις ή ό,τι άλλο χρειαστεί για να ξεσπάσεις. Αυστηρά μακριά από αλκοόλ και τιμόνι.
Άλλο που βοηθάει, φυσικά και ειναι το σεξ μόνο και μόνο λόγω των ορμονών ευφορίας που παράγονται από αυτό. Φυσικά και δεν θα κανεις σεξ "για να την ξεπεράσεις", αυτό δεν πρόκειται να γινει ποτέ με αυτο τον τρόπο. Γίνεται μόνο με τον χρόνο, τα 'χουμε ξαναπεί στο νημα του αλογομουρη. Ο έρωτας με έρωτα-σεξ ΔΕΝ περνάει, απλά ειναι κατι που θα σε κανει να αισθανθείς πολύ καλύτερα εστω και προσωρινά, όπως πχ θα σε εκανε μια πτώση μπάντζι-τζάμπινγκ λόγω της αδρεναλίνης, ή μια κατάδυση λόγω της ηρεμίας του βυθού κτλ. Ως προς αυτό και μόνο, όχι για κάτι παραπάνω. Αν δεν μπορεί να είναι αμεσα διαθέσιμο το σεξ, πήξε στη μαλακία κυριολεκτικά, ώσπου να κατεβάσεις κλωτσοτύρι. Και πάλι θα αισθανθείς καλύτερα, απλά μαλακία με σεξ όπως και να το κάνουμε δεν συγκρίνονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 01 Νοέμ 2020, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λογικά πρέπει να παίζει ρόλο και σε τι φάση χωρίζεις.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:44Πρέπει να σκοτώσεις τις αναμνήσεις σου μαζί της, χτίζοντας άλλες ακριβώς πάνω τους. Εγώ όταν χώρισα (με κοντά 1,5 χρόνο τρομερό πόνο) απο την πρώτη μου σχέση, φρόντισα να ξαναπάω σε όλα τα μέρη που ειχαμε πάει μαζί, είτε με φίλους είτε με άλλες σχέσεις που μου τύχαιναν στην πορεία. Έτσι χτίζεις νέες αναμνήσεις πάνω στις παλιές, με αποτέλεσμα οι παλιές σχεδόν να διαγράφονται. Νομιζα οτι δεν θα βοηθούσε όταν το ειχα σκεφτεί, αλλά τελικά με βοήθησε πολύ.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:15Ε, ήταν και πρώτη σχέση... Συζούσαμε κιόλας, είχαμε περάσει πολλά μαζί. Πέντε χρόνια πετάχτηκαν στα σκουπίδια με αυτόνCecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:10
Αυτό είναι αναμενόμενο, συμβαίνει σε όλους. Μην σε παίρνει από κάτω, οι πρώην έχουν καλό λόγο που είναι πρώην![]()
τον χωρισμό. Τώρα φλας μπακς επιτρέπονται από το λύκειο και πίσω γιατί σε όλα τα υπόλοιπα είναι μέσα πρώτη μούρη
η κοπελιά
Επίσης, θα πρέπει να γεμίζεις τη μέρα σου με οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα (γυμναστική, βόλτες, παρέες κτλ) και σε κάνει να ξεχνάς, να κρατάει το μυαλο σου απασχολημένο. Μακροπρόθεσμα ομως, δεν οδηγεί μόνο αυτό σε επιτυχία, γιατί ειναι λίγο σαν να κλωτσάς το πρόβλημά σου κάτω από το χαλάκι. Για να το ξεπεράσεις πραγματικά, να αποκτήσεις ανοσία και να χαλυβδώσεις, πρέπει και να το αντιμετωπίσεις πραγματικά. Και το αντιμετωπίζεις πραγματικά τη στιγμή που εισαι μόνος σου και σε καταβάλλουν οι σκέψεις και οι αναμνήσεις. Άσ'το να έρθει. Μη "φοβηθείς" να κλάψεις, να σπάσεις ή ό,τι άλλο χρειαστεί για να ξεσπάσεις. Αυστηρά μακριά από αλκοόλ και τιμόνι.
Άλλο που βοηθάει, φυσικά και ειναι το σεξ μόνο και μόνο λόγω των ορμονών ευφορίας που παράγονται από αυτό. Φυσικά και δεν θα κανεις σεξ "για να την ξεπεράσεις", αυτό δεν πρόκειται να γινει ποτέ με αυτο τον τρόπο. Γίνεται μόνο με τον χρόνο, τα 'χουμε ξαναπεί στο νημα του αλογομουρη. Ο έρωτας με έρωτα-σεξ ΔΕΝ περνάει, απλά ειναι κατι που θα σε κανει να αισθανθείς πολύ καλύτερα εστω και προσωρινά, όπως πχ θα σε εκανε μια πτώση μπάντζι-τζάμπινγκ λόγω της αδρεναλίνης, ή μια κατάδυση λόγω της ηρεμίας του βυθού κτλ. Ως προς αυτό και μόνο, όχι για κάτι παραπάνω. Αν δεν μπορεί να είναι αμεσα διαθέσιμο το σεξ, πήξε στη μαλακία κυριολεκτικά, ώσπου να κατεβάσεις κλωτσοτύρι. Και πάλι θα αισθανθείς καλύτερα, απλά μαλακία με σεξ όπως και να το κάνουμε δεν συγκρίνονται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Αν είσαι το θύμα ή ο θύτης του χωρισμού, εννοείς? Ε ναι, σίγουρα.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:57Λογικά πρέπει να παίζει ρόλο και σε τι φάση χωρίζεις.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:44Πρέπει να σκοτώσεις τις αναμνήσεις σου μαζί της, χτίζοντας άλλες ακριβώς πάνω τους. Εγώ όταν χώρισα (με κοντά 1,5 χρόνο τρομερό πόνο) απο την πρώτη μου σχέση, φρόντισα να ξαναπάω σε όλα τα μέρη που ειχαμε πάει μαζί, είτε με φίλους είτε με άλλες σχέσεις που μου τύχαιναν στην πορεία. Έτσι χτίζεις νέες αναμνήσεις πάνω στις παλιές, με αποτέλεσμα οι παλιές σχεδόν να διαγράφονται. Νομιζα οτι δεν θα βοηθούσε όταν το ειχα σκεφτεί, αλλά τελικά με βοήθησε πολύ.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:15
Ε, ήταν και πρώτη σχέση... Συζούσαμε κιόλας, είχαμε περάσει πολλά μαζί. Πέντε χρόνια πετάχτηκαν στα σκουπίδια με αυτόν
η κοπελιά
Όχι ακριβώς. Ίσως όταν είστε πχ σε μια φάση βαρεμάρας και οι δυο να έρχεται πιο φυσικά ο χωρισμός.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:57Αν είσαι το θύμα ή ο θύτης του χωρισμού, εννοείς? Ε ναι, σίγουρα.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:57Λογικά πρέπει να παίζει ρόλο και σε τι φάση χωρίζεις.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:44
Πρέπει να σκοτώσεις τις αναμνήσεις σου μαζί της, χτίζοντας άλλες ακριβώς πάνω τους. Εγώ όταν χώρισα (με κοντά 1,5 χρόνο τρομερό πόνο) απο την πρώτη μου σχέση, φρόντισα να ξαναπάω σε όλα τα μέρη που ειχαμε πάει μαζί, είτε με φίλους είτε με άλλες σχέσεις που μου τύχαιναν στην πορεία. Έτσι χτίζεις νέες αναμνήσεις πάνω στις παλιές, με αποτέλεσμα οι παλιές σχεδόν να διαγράφονται. Νομιζα οτι δεν θα βοηθούσε όταν το ειχα σκεφτεί, αλλά τελικά με βοήθησε πολύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Ναι, ακούγεται πολύ λογικό. Δεν μου εχει τύχει ποτε βέβαια να φθαρεί καμία σχέση μου (και εχω κάνει και αρκετά μακροχρόνιες), για να το γνωρίζω με εμπειρική σιγουριά αυτό.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 14:00Όχι ακριβώς. Ίσως όταν είστε πχ σε μια φάση βαρεμάρας και οι δυο να έρχεται πιο φυσικά ο χωρισμός.
Άμα έφτιαχνε με το σεξ υπάρχει και υποκατάστατο, σιγά μην έμπαινα σε όλη αυτήν την διαδικασίαGoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:51Kοιτα,εισαι σε κρισιμο σημειο,μην ακους τα καθησυχαστικα λογια τις σεσιλ.Για αρχη να επιδιωξεις να κανεις σεξ με την κοπελα που εδειξε ενδιαφερον.Αν δεν την γουσταρεις και μετα το σεξ φτιαξε tinder και μπες σε mode ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω.Και γενικα βγες τελειως απο το mindset της σχεσης,αν ειναι να ερθει θα ερθει απο μονη της και φυσιολογικα.Επισης κοψε τις επαφες με την πρωην,και ριξε κουτουλια σε οποιον παει να σου μιλησει γι αυτην πριν προλαβει να πει πανω απο 3 λεξεις.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:35 Πίστευα ότι είχα ξεπεράσει το όλο θέμα, και όντως είχα καλμάρει και δεν σκεφτόμουν ιδιαίτερα το παρελθόν.
αποκληρώσει.
Δεν έχω εγωισμό, απλά έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί και θα μου λείψει. Δεν έχει καμιά σχέση με το σεξ όλο αυτό εν τω μεταξύ.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 07:55Δεν έκανε κάτι μεμπτό. Ενδεχομένως το λάθος εδώ να είναι δικό σου εφόσον ήθελες να είστε μαζί δεν επιχειρησες την επανασυνδεση. Οπότε αν κάνεις την αυτοκριτική σου θα δεις ότι πραγματικά δεν ήθελες κάτι απλώς ο εγωισμός σου πληγώθηκε.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06 Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον. Αφού έχουμε χωρίσει τόσο καιρό, δεν
φορά;
![]()
Δεν πειράζει όμως, μαζεύεις εμπειρία. Μικρούλης είσαι ακόμα, ομορφοπαιδο είσαι, βίωσε το, βρες κάποια σαν φακ μπαντι(το ίδιο να θέλει κι εκείνη) και κάνε πολύ σεξ (προσεκτικά) και με την επόμενη που θα κάνετε σχέση θα νιώσεις πιο γλυκιά την αγκαλίτσα![]()
Χθες το βράδυ με χτύπησε πολύ, σήμερα είμαι καλύτερα ευτυχώς. Σίγουρα θα το ξεπεράσω και αυτό. Υπάρχουν και αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνω αυτό το διάστημα, θα ξεχαστώ εύκολα πιστεύω.vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 13:44Πρέπει να σκοτώσεις τις αναμνήσεις σου μαζί της, χτίζοντας άλλες ακριβώς πάνω τους. Εγώ όταν χώρισα (με κοντά 1,5 χρόνο τρομερό πόνο) απο την πρώτη μου σχέση, φρόντισα να ξαναπάω σε όλα τα μέρη που ειχαμε πάει μαζί, είτε με φίλους είτε με άλλες σχέσεις που μου τύχαιναν στην πορεία. Να περπατήσεις ξανα στα ίδια μέρη που περπατούσες με εκεινη, να κάτσετε στην ιδια καφετέρια/εστιατόριο, να μεινετε στο ιδιο ξενοδοχείο κτλ. Έτσι χτίζεις νέες αναμνήσεις πάνω στις παλιές, με αποτέλεσμα οι παλιές σχεδόν να διαγράφονται. Νομιζα οτι δεν θα βοηθούσε όταν το ειχα σκεφτεί, αλλά τελικά με βοήθησε πολύ.Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:15
Ε, ήταν και πρώτη σχέση... Συζούσαμε κιόλας, είχαμε περάσει πολλά μαζί. Πέντε χρόνια πετάχτηκαν στα σκουπίδια με αυτόν
η κοπελιά
μεσα ο μονος κινδυνος θα ηταν να κοκκινησεις απο την ντροπη απο τα γαμοσταυριδια που πεσανε για χαμενα ψαρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.