!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Zarkadaki έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:06
Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:59 Πάλι ευρηματικότητα; Σίγουρα θα σε πλαισιώνουν πολλές φίλες για να απολαμβάνουν και να μαθαίνουν την αφοπλιστική σου τεχνική. :g030:
Ευρηματικότητα... δεν θα το έλεγα, έκανες μια ερώτηση και πήρες μια απάντηση με επιχειρήματα.
Ντόπια ή εισαγωγής;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:05
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:02
vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:59
επ, για ήρεμα! Άντε μπράβο!
Spoiler
Εικόνα
:oops:
Δείξε και λίγη ρώγα.
Spoiler
:102: Εικόνα
Να θυμηθώ να ανοιξω καποια στιγμη ενα νήμα τύπου "φωτογραφίες της ρώγας μας ή των μουσιών μας ή των δελτοειδών μας". Θα ανεβασω δημοψήφισμα να δουμε τι προτιμάει το κοινό.
Να ανοίξεις νεε μου. Και να μας ενημερώσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:05
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:02
vantono έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:59
επ, για ήρεμα! Άντε μπράβο!
Spoiler
Εικόνα
:oops:
Δείξε και λίγη ρώγα.
Spoiler
:102: Εικόνα
Να θυμηθώ να ανοιξω καποια στιγμη ενα νήμα τύπου "φωτογραφίες της ρώγας μας ή των μουσιών μας ή των δελτοειδών μας". Θα ανεβασω δημοψήφισμα να δουμε τι προτιμάει το κοινό.
Στερνοκλειστομαστοειδή δε δείχνεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Χαο πλάκα κάνουμε αφού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:07 Αφού στη ζωή όλα καταλήγουν στον πούτσο και κάποια στιγμή κι εδώ σε αυτό θα καταλήξει η φάση. Γιατί δεν τον βάζετε κατευθείαν να μην περνάνε τα χρόνια;
Τιποτα τετοιο δεν θα γινει.Σιγουρα οχι μεσα στο Νοεμβρη.Δηλωσε και εσυ συμμετοχη

viewtopic.php?f=33&t=26182
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:09 Χαο πλάκα κάνουμε αφού.
Εγώ μιλάω πάντα σοβαρά.

Ο στερνοκλειδομαστοειδής, να πούμε για τους αδαείς ότι δεν έχει να κάνει με μαστό και να μη μπερδεύονται. Είναι μυς που καταφύεται στην μαστοειδή απόφυση του κρανίου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:19
Εγώ μιλάω πάντα σοβαρά.

Ο στερνοκλειδομαστοειδής, να πούμε για τους αδαείς ότι δεν έχει να κάνει με μαστό και να μη μπερδεύονται. Είναι μυς που καταφύεται στην μαστοειδή απόφυση του κρανίου.
Υποφυση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:22
Εγώ μιλάω πάντα σοβαρά.

Υποφυση.
Η απόφυση είναι του κοκάλου μαρή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:57
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:56
Οι αρχαίοι Έλληνες το έλεγαν. Υστερα είναι η μήτρα, ενα ζώο που διψάει για σπέρμα. Και άμα δεν έχει να πιει ανεβαινει στο κεφάλι και απομυζα τον εγκέφαλο. Είναι όλα γραμμένα σε αρχαία ελληνικά συγγράμματα ιατρικης. Ακούγεται γελοίο, αλλά κάπου έχουν και ένα δίκιο.
Για τον κώλο των αρχαίων τί έλεγαν;
Θυμάμαι ένα στίχο, απόδοση στην Νεοελληνική, του Αριστοφάνη.

Η κόρη ελουστηκε και ο κωλος της αστράφτει. Ήρθε η ώρα της ψωλης.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:57 Η υστερία στους άντρες σε τί οφείλεται;
Στον ίδιο ακριβώς λόγο... αλλά από την εποχή της Λαΐδας έχουν λύσει το πρόβλημα με ένα δεκαρικάκι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:25

Εγώ μιλάω πάντα σοβαρά.

Υποφυση.
Η απόφυση είναι του κοκάλου μαρή.
Η υποφυση του εγκεφάλου πήγε στο μυαλό :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:56
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:48
Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:17

Ακριβώς αυτό. Έπρεπε να φύγει και όχι να πετάξει το κινητό αφού εκνευρίστηκε. Επίσης αν με είχες γκόμενα εγώ δεν θα σου ζήταγα να δω συνομιλίες σου. Εσύ από που κι ως που να μου το ζητήσεις;
Δηλαδή θα προτιμούσες να φύγει τελείως από την ζωή σου, έτσι στην ψυχρά, παρά να σου σπάσει το κινητο; Τόση αξία δίνεις σε έναν άνθρωπο που είναι μαζί σου, 100 Ευρα; Και τι θα πει δεν θα ήθελες να δεις συνομιλίες μου; Δηλαδή θα εγραφε κάποια, πότε θα σε ξαναδώ-ψωλαρα μου, και εσύ θα το έπαιζες αγγλικό φλεγμα;
Κάτσε λίγο, δηλαδή 3 επιλογές υπάρχουν; ή μου δίνεις το κινητό σου ή στο σπαω ή φεύγω ; η επιλογή δεν ζητάω να δω το κινητό σου γιατί είναι προσωπικό ξέρω γω, δεν υπάρχει; λίγο Εκβιαστικό μου μοιάζει.
Εάν έπεφτε στην αντίληψη μου ότι έλαβες τέτοιο μνμ δεν υπήρχε κάτι να πούμε. Έχεις φύγει χθες.
Τί θα πει προσωπικό; Δεν υπάρχει τείχος προσωπικής ζωής μεταξύ δύο ανθρώπων που γαμιουνται, να στο πω έτσι. Με αυτό το σκεπτικο, θα σου λεγα και εγώ στο υποθετικό σενάριο όπου εμείς οι δύο είμαστε ζευγάρι, πως το τι μου γράφει η άλλη, ειναι κάτι δικό μου, προσωπικό, δεν σε αφορά. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Zarkadaki έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:26
Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:57 Η υστερία στους άντρες σε τί οφείλεται;
Στον ίδιο ακριβώς λόγο... αλλά από την εποχή της Λαΐδας έχουν λύσει το πρόβλημα με ένα δεκαρικάκι.
Εικόνα
Z
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:35
Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:56
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:48

Δηλαδή θα προτιμούσες να φύγει τελείως από την ζωή σου, έτσι στην ψυχρά, παρά να σου σπάσει το κινητο; Τόση αξία δίνεις σε έναν άνθρωπο που είναι μαζί σου, 100 Ευρα; Και τι θα πει δεν θα ήθελες να δεις συνομιλίες μου; Δηλαδή θα εγραφε κάποια, πότε θα σε ξαναδώ-ψωλαρα μου, και εσύ θα το έπαιζες αγγλικό φλεγμα;
Κάτσε λίγο, δηλαδή 3 επιλογές υπάρχουν; ή μου δίνεις το κινητό σου ή στο σπαω ή φεύγω ; η επιλογή δεν ζητάω να δω το κινητό σου γιατί είναι προσωπικό ξέρω γω, δεν υπάρχει; λίγο Εκβιαστικό μου μοιάζει.
Εάν έπεφτε στην αντίληψη μου ότι έλαβες τέτοιο μνμ δεν υπήρχε κάτι να πούμε. Έχεις φύγει χθες.
Τί θα πει προσωπικό; Δεν υπάρχει τείχος προσωπικής ζωής μεταξύ δύο ανθρώπων που γαμιουνται, να στο πω έτσι. Με αυτό το σκεπτικο, θα σου λεγα και εγώ στο υποθετικό σενάριο όπου εμείς οι δύο είμαστε ζευγάρι, πως το τι μου γράφει η άλλη, ειναι κάτι δικό μου, προσωπικό, δεν σε αφορά. :lol:
Δεν είναι τείχος. Το κινητό είναι προσωπικό αντικείμενο. Δεν είναι κοινό. Η σχέση όμως εφόσον αφορά 2 άτομα και δεν είναι φρη, μπορώ να σε ρωτήσω τι σου γράφει κάποια άσχετη και σαφώς με αφορά.
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να παίρνω το κινητό του να το ψάχνω με ποιους μίλησε, με ποιον αντάλλαξε μηνύματα, τι ακριβώς εγραψε στις συνομιλίες του;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Εγώ μιλάω πάντα σοβαρά.

Υποφυση.
Παράφυση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”