Μακαρίτης είναι ο Γελαστός και έγραψα πριν οτι του την πέσατε μπαμπέσικα σε ματς που είμασταν περισσότεροι από εσας το 1980 λιγο πριν το μπαραζ του βόλου. Εχει μιλήσει πολλές φορές στο ραδιόφωνο ο Γελαστός για το πως έγινε η φάση.MiGiSukhoI έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:48 Ήμουν στο φιλικό το κεκλεισμένων το 2005 σκουλήκι που φωνάζαμε εκεί, εκεί στην Β' Εθνική.
Ναι ήμασταν ένα λεωφορείο όλοι με προσκλήσεις.
Αφού είσαι τόσο παλιός σκουλήκι, για πες μας γι' αυτόν που έχασε το μάτι του στο Αλκαζάρ.
Τι ξέρεις;
Αφού ήμασταν ανύπαρκτοι και δεν μας υπολογίζατε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα
Αλλά και πολύ ασχολήθηκα με οπαδούς επαρχιακής ομάδας που νομίζουν σαν τους μπαογκτζήδες οτι είναι το επίκεντρο του κόσμου ενώ είναι ανύπαρκτοι ειδικα τα τελευταία χρόνια. Στο Αλκαζάρ και το 2006 που πήρα εισιτήρια πήγα και το 2009 και όποτε έπαιρνα.
ναι ερχοσασταν αλλα καθολου ανετα ... παντα επεφτε το ξυλο της αρκουδας ...εσυ ποια χρονια ηρθες ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πιες κανενα κακαο και αντε να δεις καμια ταινια ...Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:53 Αλλά και πολύ ασχολήθηκα με οπαδούς επαρχιακής ομάδας που νομίζουν σαν τους μπαογκτζήδες οτι είναι το επίκεντρο του κόσμου ενώ είναι ανύπαρκτοι ειδικα τα τελευταία χρόνια. Στο Αλκαζάρ και το 2006 που πήρα εισιτήρια πήγα και το 2009 και όποτε έπαιρνα.
- Obi Wan Iakobi
Αυτο λες? που ειστε?nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:47
το 88 ειδαμε τις πλατες σας στο χαριλαου ... λοιπον εισαι ασχετος ... δεν μπαινω στον κοπο να συζητησω μαζι σου αλλο ... αντε για υπνο
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ξυλο επεφτε αλλα δεν μας παιρνατε.Το 2005 ηρθα.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:53
ναι ερχοσασταν αλλα καθολου ανετα ... παντα επεφτε το ξυλο της αρκουδας ...εσυ ποια χρονια ηρθες ...?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Αυτό λεει.Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:54Αυτο λες? που ειστε?nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:47
το 88 ειδαμε τις πλατες σας στο χαριλαου ... λοιπον εισαι ασχετος ... δεν μπαινω στον κοπο να συζητησω μαζι σου αλλο ... αντε για υπνο![]()
- Obi Wan Iakobi
Στη κολαση του Αλκαζαρ? ηρωας!Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:53 Αλλά και πολύ ασχολήθηκα με οπαδούς επαρχιακής ομάδας που νομίζουν σαν τους μπαογκτζήδες οτι είναι το επίκεντρο του κόσμου ενώ είναι ανύπαρκτοι ειδικα τα τελευταία χρόνια. Στο Αλκαζάρ και το 2006 που πήρα εισιτήρια πήγα και το 2009 και όποτε έπαιρνα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- MiGiSukhoI
Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.
Τα έχω κάνει αυτά.
Α και τώρα που το θυμήθηκα. Υπάρχει και Σερραίος οπαδός της ΑΕΛ. Επώνυμος κιόλας στην περιοχή των Σερρών.
ΜΟΝΟ ΑΕΛ και ήταν και μαζί μας τότε που πηγαίναμε στην Καλαμαριά.
Εμένα πάντως τέσσερις μήνες δεν με αγγίξανε. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή πηγαινοερχόμουνα Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες. Πάντα με διακριτικά. Βυσσινί άσπρο κασκόλ.
Εσείς να δω αν θα τα κάνετε. Ειδικά εσύ Καλαματιανέ. Να σε δω. Άμα είσαι μάγκας να έρθεις χωρίς εισιτήρια...
Οι Βούλγαροι αρειανέ δυστυχώς είναι μεγαλύτερο μέγεθος στο ποδόσφαιρο από εσένα... Έχουν περισσότερους τίτλους από εσένα. Έχουν ξεφύγει και δεν θα τους φτάσεις ποτέ.
Τα έχω κάνει αυτά.
Α και τώρα που το θυμήθηκα. Υπάρχει και Σερραίος οπαδός της ΑΕΛ. Επώνυμος κιόλας στην περιοχή των Σερρών.
Εμένα πάντως τέσσερις μήνες δεν με αγγίξανε. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή πηγαινοερχόμουνα Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες. Πάντα με διακριτικά. Βυσσινί άσπρο κασκόλ.
Εσείς να δω αν θα τα κάνετε. Ειδικά εσύ Καλαματιανέ. Να σε δω. Άμα είσαι μάγκας να έρθεις χωρίς εισιτήρια...
Οι Βούλγαροι αρειανέ δυστυχώς είναι μεγαλύτερο μέγεθος στο ποδόσφαιρο από εσένα... Έχουν περισσότερους τίτλους από εσένα. Έχουν ξεφύγει και δεν θα τους φτάσεις ποτέ.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- Obi Wan Iakobi
Λιγοι δεν ειναι στη γωνια?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
για το πρωταθλημα λεω ... 11 λεωφορεια ...βρες το βιντεοObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:54Αυτο λες? που ειστε?nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:47
το 88 ειδαμε τις πλατες σας στο χαριλαου ... λοιπον εισαι ασχετος ... δεν μπαινω στον κοπο να συζητησω μαζι σου αλλο ... αντε για υπνο![]()
με τον ξαδερφο του θα ηρθε ...Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:57Στη κολαση του Αλκαζαρ? ηρωας!Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:53 Αλλά και πολύ ασχολήθηκα με οπαδούς επαρχιακής ομάδας που νομίζουν σαν τους μπαογκτζήδες οτι είναι το επίκεντρο του κόσμου ενώ είναι ανύπαρκτοι ειδικα τα τελευταία χρόνια. Στο Αλκαζάρ και το 2006 που πήρα εισιτήρια πήγα και το 2009 και όποτε έπαιρνα.
Δεν φαίνονται καν. Εγώ ξέρω ιστορίες από εκείνο το ματς από τον ξάδελφο μου που ανέβηκε. Μου είπε οτι πήγαν με κρυμμένα τα κασκολ μια χούφτα άτομα και μπήκαν μέσα σε μια γωνία και μόλις άρχισε το ματς τα έβγαλαν. Από το βίντεο ουτε καν φαίνονται χαχαχα. Και το υπόλοιπο γήπεδο γεμάτο με τον ΑΡΗ στην δέκατη θέση και αυτούς πρώτους.
- Obi Wan Iakobi
Ενταξει τωρα περιμενεις να πιστεψουμε οτι κυκλοφορουσες ανετα θεσσαλονικη με κασκολMiGiSukhoI έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:58 Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.
Τα έχω κάνει αυτά.
Αρα εχουμε δυο ημιτρελους που δεν εχουν σχεση με λαρισα αλλα ειναι ΑΕΛ.Ενας Κερκυρα ενας Σερρες.Πιθανοτατα σε ιδρυματικη κατασταση.
Εχω ερθει χωρις εισητηρια λεμε στο κλειστο.
Ισοι ειναι σε πρωταθληματα Αρης και ΠΑΟΚ.Και συνολικα σαν συλλογοι περισσοτερα εχει ο Αρης.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ποια 11 λεωφορεία και πράσινα άλογα. Δες το βίντεο. Ασε τα παραμύθια, όπως οι μπαοκτζηδες.nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:59για το πρωταθλημα λεω ... 11 λεωφορεια ...βρες το βιντεοObi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:54Αυτο λες? που ειστε?nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:47
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 67 Απαντήσεις