Ναι.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:39 Θα επαναλάβω εδώ ειδικά για τον σύνφυλο Γκο Μπακ, ότι όλα αυτά που λέτε φαντάζουν τόσο υγιή και φυσιολογικά εν αντιθέσει με μια απλή επίσκεψη σε ένα μπουρδέλο που γαμάς και φεύγεις. Εκεί είναι άρρωστο. Σωστά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άσχετο, μου έσπασε το νύχι πέρα ως πέρα και ήταν και βαμμένο. Πονάει.
Αν δε μιλάει κανείς, πώς;Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41Αν δεν είναι εις γνώση της εννοείται κρίμα. Και μακάρι να ανοίξει τα μάτια της σύντομα.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:37Εγώ πάντως το λέω. Κρίμα την κοπέλα.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:36
Εμ τότε άλλη χάρη θα βρίσκει. Αλλά από ότι μας ενημέρωσαν απο το κοντρόλ δεν το ξερει αυτή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Καραμελίτσα
Ας την οδηγήσει η Σεσιλυ σ' αυτό το νήμα. Δε θα αναγνωρίσει τον εαυτό της;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41 Άσχετο, μου έσπασε το νύχι πέρα ως πέρα και ήταν και βαμμένο. Πονάει.
Αν δε μιλάει κανείς, πώς;Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41Αν δεν είναι εις γνώση της εννοείται κρίμα. Και μακάρι να ανοίξει τα μάτια της σύντομα.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:42Ας την οδηγήσει η Σεσιλυ σ' αυτό το νήμα. Δε θα αναγνωρίσει τον εαυτό της;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41 Άσχετο, μου έσπασε το νύχι πέρα ως πέρα και ήταν και βαμμένο. Πονάει.
Αν δε μιλάει κανείς, πώς;Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41
Αν δεν είναι εις γνώση της εννοείται κρίμα. Και μακάρι να ανοίξει τα μάτια της σύντομα.
Μόνη της. Ή αν κάποια κολλητή/κολλητός της το πάρει χαμπάρι και την ξυπνήσει.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41 Άσχετο, μου έσπασε το νύχι πέρα ως πέρα και ήταν και βαμμένο. Πονάει.
Αν δε μιλάει κανείς, πώς;Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41Αν δεν είναι εις γνώση της εννοείται κρίμα. Και μακάρι να ανοίξει τα μάτια της σύντομα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ρε για συνέλθετε που θα πάω να πιάσω εγώ στα καλά καθούμενα μια άσχετη να της λέω ότι ο γκόμενός της ισχυρίζεται ότι είναι σε ελεύθερη σχέση. Χέστηκα. Το συζητάμε εδώ, γιατί δεν λέτε κάνα καλύτερο παράδειγμα να συζητήσουμε και θυμήθηκα αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ετσι οπως το πες παντως στην αρχη ηταν σαν να το ηξερε αυτη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:46 Ρε για συνέλθετε που θα πάω να πιάσω εγώ στα καλά καθούμενα μια άσχετη να της λέω ότι ο γκόμενός της ισχυρίζεται ότι είναι σε ελεύθερη σχέση. Χέστηκα. Το συζητάμε εδώ, γιατί δεν λέτε κάνα καλύτερο παράδειγμα να συζητήσουμε και θυμήθηκα αυτό.
Πλάκα κάνω βέβαια.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή θα προτιμούσες να φύγει τελείως από την ζωή σου, έτσι στην ψυχρά, παρά να σου σπάσει το κινητο; Τόση αξία δίνεις σε έναν άνθρωπο που είναι μαζί σου, 100 Ευρα; Και τι θα πει δεν θα ήθελες να δεις συνομιλίες μου; Δηλαδή θα εγραφε κάποια, πότε θα σε ξαναδώ-ψωλαρα μου, και εσύ θα το έπαιζες αγγλικό φλεγμα;Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:17Ακριβώς αυτό. Έπρεπε να φύγει και όχι να πετάξει το κινητό αφού εκνευρίστηκε. Επίσης αν με είχες γκόμενα εγώ δεν θα σου ζήταγα να δω συνομιλίες σου. Εσύ από που κι ως που να μου το ζητήσεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:04Αμα σε είχα γκομενα, και δεν μου δείχνεις με ποιον σαχλαμαριζεις στο κινητό, για να μην φτάσω στο σημείο να κάνω το ίδιο, ή κάτι χειρότερο, όπως να πετάξω εσένα στον απεναντι τοίχο, απλά θα σε παρατουσα και θα έφευγα. Μου έχει τύχει.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:31
Ναι καλέ επίτηδες, μου το αρπαξε από το χέρι με το ΖΟΡΙ να πω και αυτό και μου το πέταξε απέναντι στον τοίχο. Φυσικά και είναι ένοχος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Προσωπικά πιστεύω ότι το ξέρει. Οι άλλες είπαν ότι δεν είναι σίγουρες. Αυτός δεν συζητάει μπροστά της περί σχέσεων.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:39 Θα επαναλάβω εδώ ειδικά για τον σύνφυλο Γκο Μπακ, ότι όλα αυτά που λέτε φαντάζουν τόσο υγιή και φυσιολογικά εν αντιθέσει με μια απλή επίσκεψη σε ένα μπουρδέλο που γαμάς και φεύγεις. Εκεί είναι άρρωστο. Σωστά;
Hysteria (υστερία) ονόμαζαν οι γιατροί του 19ου αιώνα την – κατά την άποψή τους – ‘ασθένεια’ των γυναικών όταν παρουσίαζαν ψυχοσωματικά συμπτώματα από την έλλειψη ικανοποιητικού sex!
Αν το ξερει επιλεγω το "δεν χαραμιζεται"Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:50Προσωπικά πιστεύω ότι το ξέρει. Οι άλλες είπαν ότι δεν είναι σίγουρες. Αυτός δεν συζητάει μπροστά της περί σχέσεων.
Αν δεν το ξερει συντασσομαι μαζι σας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιά να φτάσατε στο σημείο να του πεις: Μα έχεις κοπέλα! μαλλον δεν χέστηκες.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:46 Ρε για συνέλθετε που θα πάω να πιάσω εγώ στα καλά καθούμενα μια άσχετη να της λέω ότι ο γκόμενός της ισχυρίζεται ότι είναι σε ελεύθερη σχέση. Χέστηκα. Το συζητάμε εδώ, γιατί δεν λέτε κάνα καλύτερο παράδειγμα να συζητήσουμε και θυμήθηκα αυτό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Φαντασιώνεσαι διαλόγους εσύ;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:52Γιά να φτάσατε στο σημείο να του πεις: Μα έχεις κοπέλα! μαλλον δεν χέστηκες.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:46 Ρε για συνέλθετε που θα πάω να πιάσω εγώ στα καλά καθούμενα μια άσχετη να της λέω ότι ο γκόμενός της ισχυρίζεται ότι είναι σε ελεύθερη σχέση. Χέστηκα. Το συζητάμε εδώ, γιατί δεν λέτε κάνα καλύτερο παράδειγμα να συζητήσουμε και θυμήθηκα αυτό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσφαλμένα συμπεράσματα.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:53Φαντασιώνεσαι διαλόγους εσύ;Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:52Γιά να φτάσατε στο σημείο να του πεις: Μα έχεις κοπέλα! μαλλον δεν χέστηκες.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:46 Ρε για συνέλθετε που θα πάω να πιάσω εγώ στα καλά καθούμενα μια άσχετη να της λέω ότι ο γκόμενός της ισχυρίζεται ότι είναι σε ελεύθερη σχέση. Χέστηκα. Το συζητάμε εδώ, γιατί δεν λέτε κάνα καλύτερο παράδειγμα να συζητήσουμε και θυμήθηκα αυτό.