!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

MiGiSukhoI έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:28 Στο Χαριλάου όσες φορές πήραμε εισιτήρια πήγαμε κανονικά... Και σε όποιο γήπεδο παίρναμε εισιτήρια.
Στο Καραϊσκάκη δύο φορές, μία Κύπελλο, μία πρωτάθλημα και να κατουράμε στα πλαστικά ποτήρια και να τα πετάμε στις σουίτες.

Είδες που είσαι μικρός και δεν γνωρίζεις. Στα 1980s δεν υπήρχε η αστυνόμευση που εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, γι' αυτό και γινόντουσαν πιο άνετα σκηνικά και έπεφτε αγνό οπαδικό ξύλο.

Τι σαν εμάς γαμώ τον Χριστό σου και την Παναγία σου, τι νομίζεις ότι όποιος ασχολείται με την ΑΕΛ είναι ΑΕΛ και κάτι άλλο, είσαι τόσο μαλάκας; Άντε γαμώ την Παναγία σου νυχτιάτικα θα με εκνευρίσεις εσύ. Δεν μπορείς να χωνέψεις ότι δεν τολμάτε να σηκώσετε κεφάλι εσείς οι αλλόθρησκοι στην Λάρισα και συνεχίζεις τις πίπες σου.

Εισιτήρια στην Λάρισα δεν πρόκειται να αφήσουν οι μπάτσοι γιατί ξέρουν ότι θα γίνουν επεισόδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος χωρίς να γίνει το παραμικρό. Δεν είναι σαν τα ανύπαρκτα χωριά που πάτε.

Πόσοι αλλόθρησκοι ψάχναν πρέζα σε εκδρομές άλλων ομάδων. Μέχρι και στα βουλγάρια που σκοτωθήκαν στα Τέμπη, ο ένας ήταν γνωστός αρειανός και μέλος του super3.
Φιλαδελφεια δεν ερχοσουν.

Εσυ δεν γνωριζεις.Το 88 που ανεβηκαν οι γαυροι Τουμπα υπηρχαν ΜΑΤ.

Φυσικα και ειναι και κατι αλλο ρε βοδι σου εφερε παραδειγμα συγγενη του ο αρειανος σου ειπα εγω για τον Καλαμαρα μεχρι κι εσυ ειπες για εναν.

Δωστε εσεις εισητηρια κι ας τα κοψουν οι τσεοι.Χουλιγκανια του καμπου.

Ποιος ηταν ο αρειανος των Τεμπων?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

το τρικαλο και ο αλλος μας εχουνε χορτασει βιντεο απο 80ς και 90ς ... για ποιο παιχνιδι θελετε να μιλησουμε και να εισασταν παροντες ...? οχι οτι ακουσατε απο τα μεγαλα ξαδερφια σας
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos

μιλατε ρε ψαγμενοι ...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:37 το τρικαλο και ο αλλος μας εχουνε χορτασει βιντεο απο 80ς και 90ς ... για ποιο παιχνιδι θελετε να μιλησουμε και να εισασταν παροντες ...? οχι οτι ακουσατε απο τα μεγαλα ξαδερφια σας
Αφου κοπηκαν οι μετακινησεις ρε φιλε.

Σε αυτο ημουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 01 Νοέμ 2020, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:40 μιλατε ρε ψαγμενοι ...
Εχεις εσυ να μας πεις για τα βυσσινι κομμαντα στη φιλαδελφεια?

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:37 το τρικαλο και ο αλλος μας εχουνε χορτασει βιντεο απο 80ς και 90ς ... για ποιο παιχνιδι θελετε να μιλησουμε και να εισασταν παροντες ...? οχι οτι ακουσατε απο τα μεγαλα ξαδερφια σας
Χαχαχα εγώ το 80 ήμουν παρών. Βασικά ήμουν μέσα και το 1983 στο Αελ-Αεκ και θυμάμαι τα τσικ-τσικ ανταμτσικ χαχαχαχα. Με τον Αρη Αλκαζαρ ήμουν το 2006 πρώτη αγωνιστική. Δεν σου λέω τι έγινε δες τα βιντεάκια. Το 1987 δεν ήμουν στο αλκαζαρ στο ΑΕΛ-Αρης αλλά απο αδέλφια αλλά και από τα βίντεο ξέρω οτι είμαστα τουλάχιστον 3500 αν οχι 4 χιλιάδες. Εσας Χαριλάου μια φορά σας θυμάμαι το 2008 που είσασταν στην ένα σε μια γωνία 400 άτομα και κανένας δεν ασχολούνταν μαζί σας. Το 1988 που πήρατε το πρωτάθλημα με κρυμένα κασκόλ ήρθατε στο Χαριλάου.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:41
Αφου κοπηκαν οι μετακινησεις ρε φιλε.

Σε αυτο ημουν.

για τα παλια που μου το παιζετε σχετικοι λεω ...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:42
Χαχαχα εγώ το 80 ήμουν παρών. Βασικά ήμουν μέσα και το 1983 στο Αελ-Αεκ και θυμάμαι τα τσικ-τσικ ανταμτσικ χαχαχαχα. Με τον Αρη Αλκαζαρ ήμουν το 2006 πρώτη αγωνιστική. Δεν σου λέω τι έγινε δες τα βιντεάκια. Το 1987 δεν ήμουν στο αλκαζαρ στο ΑΕΛ-Αρης αλλά απο αδέλφια αλλά και από τα βίντεο ξέρω οτι είμαστα τουλάχιστον 3500 αν οχι 4 χιλιάδες. Εσας Χαριλάου μια φορά σας θυμάμαι το 2008 που είσασταν στην ένα σε μια γωνία 400 άτομα και κανένας δεν ασχολούνταν μαζί σας. Το 1988 που πήρατε το πρωτάθλημα με κρυμένα κασκόλ ήρθατε στο Χαριλάου.
Ε δεν μπορει θα τις εφαγες απο τον αιμοσταγη τυροκουμουνα :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:24
Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:09
Koίταξε στα Τρίκαλα μένω δεν υπάρχει μίσος απλά αδιαφορία. Ούτε στην Καρδίτσα. Βγαίνεις κανονικά με φανέλα, απλά δεν θα ασχοληθεί κανένας. Στον Βόλο ναι τους μισούν. Οπαδοί της ΑΕΛ δεν υπάρχουν εκτός νομού Λάρισας. Αντίθετα θα βρεις οπαδούς του ΟΦΗ και στο Ρέθυμνο και στο Λασίθι (έστω και λίγους) και στην Αθήνα.
Πιστεψε με αν βγει λαρισαιος στη πλατεια και τον δουν ειδικα οι δικοι μας θα φαει ψυρισμα 100%.Στο λεω γιατι εχουν συμβει περιστατικα.

Ο ΟΦΗ εχει οπαδους και εκτος,συμφωνω.Παντως Χανια και Νεα Αλικαρνασσο δεν κυκλοφορουν.
Τον Τρικαλινό που είναι ΑΕΛ λόγω του πατέρα του, που είναι και γνωστός μπάρμπαν στα Τρίκαλα γιατί κυκλοφορεί με διακριτικά στα βλαχοτρίκαλα και του κλάνουν και τα παπάρια; Μη με τρελαίνεις τώρα... Γιατί θα βγάλω τα διακριτικά που δεν φοράω ούτε στο γήπεδο και θα πάω και θα σου ανεβάσω φωτογραφίες.

Να δεις πόσο μαλάκες είναι οι χωριάτες της επαρχίας, το 2009 ήμουν φαντάρος στα Γιάννενα και από το Πέραμα μέχρι το κέντρο πήγαινα με τα πόδια, πάντα με βυσσινί κασκόλ, 45 ημέρες που ήμουν στο 625. Στην Δωδώνης πριν τον κόμβο της Κιάφας με πετυχαίνουν δύο πιτσιρίκια και μου την πέφτουν, ξαφνικά περνάει ένα χανούμι με διακριτικά και τους λέω, είστε ρόμπες, οι άλλοι έχουν σύνδεσμο και κυκλοφορούν ανενόχλητοι και σεις την πέφτετε σε 'μένα. Έσκυψαν το κεφάλι και μου είπαν ότι έχω δίκιο οι χέστηδες.

2001 ανεβοκατέβαινα Σέρρες στα ΤΕΙ, πριν πάρω μεταγραφή, εννοείται με διακριτικά πάντα, Θεσσαλονίκη μόνο με χλευάζανε δεν τολμούσαν να μου πούνε τίποτα. Πολλά πιτσιρίκια στα πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ με μπλούζες γάβρου και βάζελου.

2006 πριν τον προημιτελικό στην Καλαμαριά, ανεβαίνουμε με τραίνο 20 άτομα, με διακριτικά κανονικά, τα μαζέψαμε κάπως και πήγαμε στην Καμάρα για φαγητό κτλ. Ο αγώνας ήταν βραδινός είχε κρύο και ήταν έτοιμος ο καιρός να χιονίσει. Μαζευόμαστε στην Καμάρα μαζί με άλλους φοιτητές καμιά 50αριά άτομα και κατηφορίζουμε για τον Λευκό Πύργο να πάρουμε το αστικό, κανονικά μας βρίζαν τα πρεζόνια μας σταμάτησαν και οι μπάτσοι εκεί στην Ναυαρίνου, αλλά εμείς φωνάζανε κανονικά. Μας έκλασαν τα αρχίδια. Άμα θέλανε μαζευόντουσαν και μας γαμούσανε. Αλλά ποιοι;

Θυμήθηκα και άλλο περιστατικό τώρα...

2006 πρώτη αγωνιστική παίζει ο γάβρος Σάββατο με την Ξάνθη στο τηγάνι, εγώ γυρνάω από νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου με κάτι φίλους, με διακριτικά πάντα και φτάνουμε Πειραία περίπου στην λήξη του αγώνα, παίρνουμε ηλεκτρικό και σταματάει στο τηγάνι αμέσως μόλις είχε λήξει το παιχνίδι, μπαίναν κάτι γάβροι μας βρίζαν, αλλά είχαμε βαλίτσες δεν ασχολήθηκαν και πολύ μαζί μας. Το βράδυ στο τραίνο ήταν χανούμια από Βόλο
(παίζαν με Βούλγαρο στο ΟΑΚΑ), όλοι με διακριτικά, τους πιάσαμε κουβέντα, φτάνουμε Λάρισα, αρπάζουμε την βαλίτσα που είχαν το πανί, αλλά μας την άρπαξε ένας σεκιουριτάς καθώς βγαίναμε από τον Σταθμό. Ιστορίες...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:44
Ναι τι να σου πουμε? ερχομασταν κανονικοτατα.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
nostromos

Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:42
το 88 ειδαμε τις πλατες σας στο χαριλαου ... λοιπον εισαι ασχετος ... δεν μπαινω στον κοπο να συζητησω μαζι σου αλλο ... αντε για υπνο
Άβαταρ μέλους
nostromos

Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:46
nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:44
Ναι τι να σου πουμε? ερχομασταν κανονικοτατα.
ποιοι οι οπαδοι του ΑΡΗ ...?
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Ήμουν στο φιλικό το κεκλεισμένων το 2005 σκουλήκι που φωνάζαμε εκεί, εκεί στην Β' Εθνική.

Ναι ήμασταν ένα λεωφορείο όλοι με προσκλήσεις.

Αφού είσαι τόσο παλιός σκουλήκι, για πες μας γι' αυτόν που έχασε το μάτι του στο Αλκαζάρ.

Τι ξέρεις;

Αφού ήμασταν ανύπαρκτοι και δεν μας υπολογίζατε...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

MiGiSukhoI έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:45

Τον Τρικαλινό που είναι ΑΕΛ λόγω του πατέρα του, που είναι και γνωστός μπάρμπαν στα Τρίκαλα γιατί κυκλοφορεί με διακριτικά στα βλαχοτρίκαλα και του κλάνουν και τα παπάρια; Μη με τρελαίνεις τώρα... Γιατί θα βγάλω τα διακριτικά που δεν φοράω ούτε στο γήπεδο και θα πάω και θα σου ανεβάσω φωτογραφίες.

Να δεις πόσο μαλάκες είναι οι χωριάτες της επαρχίας, το 2009 ήμουν φαντάρος στα Γιάννενα και από το Πέραμα μέχρι το κέντρο πήγαινα με τα πόδια, πάντα με βυσσινί κασκόλ, 45 ημέρες που ήμουν στο 625. Στην Δωδώνης πριν τον κόμβο της Κιάφας με πετυχαίνουν δύο πιτσιρίκια και μου την πέφτουν, ξαφνικά περνάει ένα χανούμι με διακριτικά και τους λέω, είστε ρόμπες, οι άλλοι έχουν σύνδεσμο και κυκλοφορούν ανενόχλητοι και σεις την πέφτετε σε 'μένα. Έσκυψαν το κεφάλι και μου είπαν ότι έχω δίκιο οι χέστηδες.

2001 ανεβοκατέβαινα Σέρρες στα ΤΕΙ, πριν πάρω μεταγραφή, εννοείται με διακριτικά πάντα, Θεσσαλονίκη μόνο με χλευάζανε δεν τολμούσαν να μου πούνε τίποτα. Πολλά πιτσιρίκια στα πέριξ του σταθμού του ΟΣΕ με μπλούζες γάβρου και βάζελου.

2006 πριν τον προημιτελικό στην Καλαμαριά, ανεβαίνουμε με τραίνο 20 άτομα, με διακριτικά κανονικά, τα μαζέψαμε κάπως και πήγαμε στην Καμάρα για φαγητό κτλ. Ο αγώνας ήταν βραδινός είχε κρύο και ήταν έτοιμος ο καιρός να χιονίσει. Μαζευόμαστε στην Καμάρα μαζί με άλλους φοιτητές καμιά 50αριά άτομα και κατηφορίζουμε για τον Λευκό Πύργο να πάρουμε το αστικό, κανονικά μας βρίζαν τα πρεζόνια μας σταμάτησαν και οι μπάτσοι εκεί στην Ναυαρίνου, αλλά εμείς φωνάζανε κανονικά. Μας έκλασαν τα αρχίδια. Άμα θέλανε μαζευόντουσαν και μας γαμούσανε. Αλλά ποιοι;

Θυμήθηκα και άλλο περιστατικό τώρα...

2006 πρώτη αγωνιστική παίζει ο γάβρος Σάββατο με την Ξάνθη στο τηγάνι, εγώ γυρνάω από νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου με κάτι φίλους, με διακριτικά πάντα και φτάνουμε Πειραία περίπου στην λήξη του αγώνα, παίρνουμε ηλεκτρικό και σταματάει στο τηγάνι αμέσως μόλις είχε λήξει το παιχνίδι, μπαίναν κάτι γάβροι μας βρίζαν, αλλά είχαμε βαλίτσες δεν ασχολήθηκαν και πολύ μαζί μας. Το βράδυ στο τραίνο ήταν χανούμια από Βόλο
(παίζαν με Βούλγαρο στο ΟΑΚΑ), όλοι με διακριτικά, τους πιάσαμε κουβέντα, φτάνουμε Λάρισα, αρπάζουμε την βαλίτσα που είχαν το πανί, αλλά μας την άρπαξε ένας σεκιουριτάς καθώς βγαίναμε από τον Σταθμό. Ιστορίες...
Μαλλον τον φοβουνται :lol:

Τα Γιαννενα αστα ανετα κυκλοφορει ο οποιοσδηποτε.

Ανεβαινες θεσσαλονικη και δεν σε πειραζαν? αν σε πετυχαιναν παοκια θα σε τσακιζαν με σας εχουν μεγαλο θεμα.

Εισαι καλος στα μυθιστορηματα.Αξιοποιησε το :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:47

ποιοι οι οπαδοι του ΑΡΗ ...?
Οι ΑΕΚτζηδες.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν