Δεν κατάλαβα.Zarkadaki έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:13Και γω ψάχνω υπηρέτρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ερωτοδικείο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
H γενικη ιδεα ειναι να μην κατακρινουμε τη διαφορα επιπεδου εμφανισης στα ζευγαρια ωστε να μην περιοριζεται και το δικο μας ταργκετ γκρουπGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:14
Μόνο που εγώ έχω δει και τον πρώην της Αντριάνας και εσένα. Καλύτερος είσαι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Ή θα μπορούσες ξέρω'γω να είσαι σε κάποιον αλλο τομέα καλός, ΠΧ να είσαι καλός χαρακτήρας, να έχεις χιούμορ, να είσαι έξυπνος, να είσαι μορφωμένος, να είσαι τρομερός στη δουλειά σου, να είσαι ταλεντάρα κάπου και τέτοια.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:18H γενικη ιδεα ειναι να μην κατακρινουμε τη διαφορα επιπεδου εμφανισης στα ζευγαρια ωστε να μην περιοριζεται και το δικο μας ταργκετ γκρουπGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:14
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι παιδί για σπίτι. Μια χαρά.
Αν είναι να μιξοκλαίγεσαι δεν γίνεται δουλειά. Μάθε Πορτογαλικά για να συνεννοείστε για αρχή.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:18H γενικη ιδεα ειναι να μην κατακρινουμε τη διαφορα επιπεδου εμφανισης στα ζευγαρια ωστε να μην περιοριζεται και το δικο μας ταργκετ γκρουπGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:14
![]()
- Cecily Anne
Ας βγάλει λεφτά και θα μάθει αυτή Ελληνικά.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:21
Αν είναι να μιξοκλαίγεσαι δεν γίνεται δουλειά. Μάθε Πορτογαλικά για να συνεννοείστε για αρχή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν σε ειδα να ενδιαφερεσαι να βρεις τα ταλεντα του γιδιου ομωςCecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:20Ή θα μπορούσες ξέρω'γω να είσαι σε κάποιον αλλο τομέα καλός, ΠΧ να είσαι καλός χαρακτήρας, να έχεις χιούμορ, να είσαι έξυπνος, να είσαι μορφωμένος, να είσαι τρομερός στη δουλειά σου, να είσαι ταλεντάρα κάπου και τέτοια.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:18H γενικη ιδεα ειναι να μην κατακρινουμε τη διαφορα επιπεδου εμφανισης στα ζευγαρια ωστε να μην περιοριζεται και το δικο μας ταργκετ γκρουπGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:14
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Αν δεν ταιριάζει κανένα γνωστό κριτήριο, τότε δεν πρέπει να πάμε και στα πιο εξεζητημένα;
Z
Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα μου ψιλοχρειαστηκαν τελευταια,την παλεψα με google translate.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:21
Αν είναι να μιξοκλαίγεσαι δεν γίνεται δουλειά. Μάθε Πορτογαλικά για να συνεννοείστε για αρχή.
- Cecily Anne
Έχει χιούμορ. Γέλασα με το ελεύθερη σχέση εκείνος, αποκλειστική η κοπέλα του.
Στην επεσε δηλαδη;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:23Έχει χιούμορ. Γέλασα με το ελεύθερη σχέση εκείνος, αποκλειστική η κοπέλα του.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί δεν έχει προφανώς.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:22Δεν σε ειδα να ενδιαφερεσαι να βρεις τα ταλεντα του γιδιου ομωςCecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:20Ή θα μπορούσες ξέρω'γω να είσαι σε κάποιον αλλο τομέα καλός, ΠΧ να είσαι καλός χαρακτήρας, να έχεις χιούμορ, να είσαι έξυπνος, να είσαι μορφωμένος, να είσαι τρομερός στη δουλειά σου, να είσαι ταλεντάρα κάπου και τέτοια.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:18
H γενικη ιδεα ειναι να μην κατακρινουμε τη διαφορα επιπεδου εμφανισης στα ζευγαρια ωστε να μην περιοριζεται και το δικο μας ταργκετ γκρουπ![]()
![]()
Έχω κληρονομικό χάρισμα.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:23Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα μου ψιλοχρειαστηκαν τελευταια,την παλεψα με google translate.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:21
Πρέπει κάτι να βρούμε οπωσδήποτε ε; Πολύ φοβάμαι αυτή την αναζήτηση αλλά αν αξίζει τον κόπο γιατί όχι;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:22Αν δεν ταιριάζει κανένα γνωστό κριτήριο, τότε δεν πρέπει να πάμε και στα πιο εξεζητημένα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήξερα. Μετά από 15 χρόνια κέρατο και ξύλο κατά διάστημα τον άφησε.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:23Έχει χιούμορ. Γέλασα με το ελεύθερη σχέση εκείνος, αποκλειστική η κοπέλα του.
Αυτή το ήξερε; πιθανόν κάτι να τη γοήτευε σε αυτόν που εσύ δεν μπορούσες να εντοπίσεις.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:23Έχει χιούμορ. Γέλασα με το ελεύθερη σχέση εκείνος, αποκλειστική η κοπέλα του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...