Σαν τι να έχει;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:01Κάτι καλό θα έχει, δεν μπορεί.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:52Μπα, αυτό είναι πταίσμα, μπροστά στο ότι το γίδι ιδρώνει μέσα της.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:51
Περί γούστου τι να πεις, αλλά για ποιο λόγο να δεχτεί να είναι αυτή σε αποκλειστική και ο άλλος σε ελεύθερη;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ερωτοδικείο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι χαραμιζεται επειδη το λετε εσειςGherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:01Κρίμα που χαραμίζεται.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Μικροσκοπικά μπορεί. Ξέρω'γω μπορεί να έχει καλή εντερική χλωρίδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα μπορούσε να τα έχει με έναν παίδαρο σαν κι εσένα.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:03Ναι χαραμιζεται επειδη το λετε εσεις![]()
δλδ άμα κάποιος είναι όμορφος, παει να πει πως τα χει όλα υπέροχα;
και το αντίστροφο;
θα μας μουρλάνετε εσείς
και το αντίστροφο;
θα μας μουρλάνετε εσείς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Καραμελίτσα
Ξέρω γω, λες και τον έχω δει; Μπορεί να έχει ωραίο λέγειν, μπορει να είναι εξαιρετικός χορευτής, να είναι ηγετική προσωπικότητα.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:03Σαν τι να έχει;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:01Κάτι καλό θα έχει, δεν μπορεί.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:52
Μπα, αυτό είναι πταίσμα, μπροστά στο ότι το γίδι ιδρώνει μέσα της.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάτι άλλο;;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:06Ξέρω γω, λες και τον έχω δει; Μπορεί να έχει ωραίο λέγειν, μπορει να είναι εξαιρετικός χορευτής, να είναι ηγετική προσωπικότητα.
Αν και μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι,ακου ποιο ειναι το προβλημα.Αν πω ναι εχεις δικιο,θα ειναι σαν να αποδεχομαι οτι δεν πρεπει να μου κατσει γκομενα που αναλογικα εχει την ιδια διαφορα εμφανισιακα με μενα,με αυτη του συγκεκριμενου παραδειγματος γιατι θα "χαραμιζεται"Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:05Θα μπορούσε να τα έχει με έναν παίδαρο σαν κι εσένα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Να μαγειρεύει καλά;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:07Κάτι άλλο;;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:06Ξέρω γω, λες και τον έχω δει; Μπορεί να έχει ωραίο λέγειν, μπορει να είναι εξαιρετικός χορευτής, να είναι ηγετική προσωπικότητα.
Z
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αφού δεν είσαι γίδι με τραγόμουσο.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:08Αν και μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι,ακου ποιο ειναι το προβλημα.Αν πω ναι εχεις δικιο,θα ειναι σαν να αποδεχομαι οτι δεν πρεπει να μου κατσει γκομενα που αναλογικα εχει την ιδια διαφορα εμφανισιακα με μενα,με αυτη του συγκεκριμενου παραδειγματος γιατι θα "χαραμιζεται"![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά το πας, συνέχισε.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:08Να μαγειρεύει καλά;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:07Κάτι άλλο;;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:06
Ξέρω γω, λες και τον έχω δει; Μπορεί να έχει ωραίο λέγειν, μπορει να είναι εξαιρετικός χορευτής, να είναι ηγετική προσωπικότητα.
Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:09Αφού δεν είσαι γίδι με τραγόμουσο.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:08Αν και μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι,ακου ποιο ειναι το προβλημα.Αν πω ναι εχεις δικιο,θα ειναι σαν να αποδεχομαι οτι δεν πρεπει να μου κατσει γκομενα που αναλογικα εχει την ιδια διαφορα εμφανισιακα με μενα,με αυτη του συγκεκριμενου παραδειγματος γιατι θα "χαραμιζεται"![]()
Η διαφορα του γιδιου με την συγκεκριμενη ειναι Χ.Η διαφορα η δικια μου με την Αντριανα Λιμα ειναι παλι Χ.Καταλαβες που το παω.
- Καραμελίτσα
Έλα ρε συ, άμα δε βλέπεται, γιατί να του κάτσει κάν την πρώτη φορά;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:10Καλά το πας, συνέχισε.
Z
Και γω ψάχνω υπηρέτρια.Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:10Καλά το πας, συνέχισε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο που εγώ έχω δει και τον πρώην της Αντριάνας και εσένα. Καλύτερος είσαι.GoBack έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:10Η διαφορα του γιδιου με την συγκεκριμενη ειναι Χ.Η διαφορα η δικια μου με την Αντριανα Λιμα ειναι παλι Χ.Καταλαβες που το παω.
Πού να ξέρω;Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:11Έλα ρε συ, άμα δε βλέπεται, γιατί να του κάτσει κάν την πρώτη φορά;