επισης γιατι λειπει το "μωρη" πριν το "τσουτσου";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
Re: Ερωτοδικείο
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ ακούω Πανταζή !!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
talaipwros
σε παραλληλο συμπαν ολα αυτα εντωμεταξυ, να ναι καλα το στεφανι μου
- Cecily Anne
talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:21 σε παραλληλο συμπαν ολα αυτα εντωμεταξυ, να ναι καλα το στεφανι μου
Πλάκα κάνεις κι εγώ μετά τη μουρλη με το ανεμο(;)γκαστρι φτύνω τον κορφο μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μην παραποιειτε τα στοιχεία. Τεκνό είπε όχι ανήλικο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λες να του ζητησε αντιγραφο ταυτοτητας;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
4μηνο ανεμογκαστρι;Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:22talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:21 σε παραλληλο συμπαν ολα αυτα εντωμεταξυ, να ναι καλα το στεφανι μου
Έλα, πες τι παίχτηκε πραγματικά, χωρίς φόβο και πάθος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μην αμφισβητείς την Πρόεδρο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Πάντως τώρα που το ξαναδιαβάσω το τσουτσου μπορεί να είναι διπλη άρνηση
"Κι αν δεν με πιστεύεις τσου τσου " με την καμία , καθόλου κλπ.
Από την άλλη διπλή άρνηση είναι κατάφαση. Αλλά είναι και το δεν πριν, οπότε έχουμε τριπλή άρνηση, άρα άρνηση, άρα αν δεν με με πιστεύεις . Έχει νόημα έτσι.
Από την άλλη διπλή άρνηση είναι κατάφαση. Αλλά είναι και το δεν πριν, οπότε έχουμε τριπλή άρνηση, άρα άρνηση, άρα αν δεν με με πιστεύεις . Έχει νόημα έτσι.
Εξαφανίστηκε αυτή ρε, δεν ξέρουμε .Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:274μηνο ανεμογκαστρι;Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:22talaipwros έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:21 σε παραλληλο συμπαν ολα αυτα εντωμεταξυ, να ναι καλα το στεφανι μου
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα λες τεκνο τον ανταρη, τότε προφανώς μπισμπικηδες θεωρείς τους ονταρηδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στα 30 δεν εισαι τεκνο,μετρας αντιστροφα για τη συνταξη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Την απήγαγε ουφο;Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:28 Πάντως τώρα που το ξαναδιαβάσω το τσουτσου μπορεί να είναι διπλη άρνηση
Εξαφανίστηκε αυτή ρε, δεν ξέρουμε .Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:274μηνο ανεμογκαστρι;Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 20:22
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Είχαν κανονίσει βιντεοκλήση κ αυτή εξαφανίστηκε .