!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλληλεγγύη ΣΑΜΟΣ - IZMIR
Re: Αλληλεγγύη ΣΑΜΟΣ - IZMIR
Δεν έχω καμιά αλληλεγγύη για τα τουρκ ,ειδικά μετά το 1999, όταν συνέχισαν ΜΕΤΑ τις προσβολές και τις παραβιάσεις.
Καλό είναι να μη μπαίνουμε στο λουκι που χαραζουν οι αστικες ταξεις. Με το λαό τα ίδια βασανα και χαρες έχουμεΣτύγιος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:03 Δεν έχω καμιά αλληλεγγύη για τα τουρκ ,ειδικά μετά το 1999, όταν συνέχισαν ΜΕΤΑ τις προσβολές και τις παραβιάσεις.
viewtopic.php?p=1578684#p1578684
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εντάξει άνθρωποι είναι. Βέβαια στη παρούσα συγκυρία και εγώ ήθελα όση μεγαλύτερη ζημιά στη Σμύρνη, να απασχοληθούν όσο γίνεται. Μας βοηθάει έστω και ελάχιστα.Στύγιος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:03 Δεν έχω καμιά αλληλεγγύη για τα τουρκ ,ειδικά μετά το 1999, όταν συνέχισαν ΜΕΤΑ τις προσβολές και τις παραβιάσεις.
- Belisarius
Αυτοί εδώ πάλι, θέλουν κρέμασμα.Fluffy έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:08Καλό είναι να μη μπαίνουμε στο λουκι που χαραζουν οι αστικες ταξεις. Με το λαό τα ίδια βασανα και χαρες έχουμεΣτύγιος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:03 Δεν έχω καμιά αλληλεγγύη για τα τουρκ ,ειδικά μετά το 1999, όταν συνέχισαν ΜΕΤΑ τις προσβολές και τις παραβιάσεις.
viewtopic.php?p=1578684#p1578684
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Highlander
Έχω εντυπωσιαστεί από το κύμα αλληλεγγύης και προοδευτισμού που έχει ξεχυθεί. Πολύ ελπιδοφορο, τα σοσιαλ μηντια έδειξαν και το καλό τους πρόσωπο.
Από τους δε Τούρκους δεν εχω διαβάσει ούτε ένα αρνητικό / εθνικιστικό σχόλιο
Μακάρι να διατηρηθεί η κατάσταση αυτή ή τουλάχιστον να "αφήσει" κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 31 Οκτ 2020, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
Τουρκική 100%. Βέβαια αν αποφασίσουμε να την πάρουμε, υπολογίστε με.
- Λίνο Βεντούρα
Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:21 Έχω εντυπωσιαστεί από το κύμα αλληλεγγύης και προοδευτισμού που έχει ξεχυθεί.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Highlander
Περνα μια βόλτα από Τουίτερ και φεισμπουκ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:24Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:21 Έχω εντυπωσιαστεί από το κύμα αλληλεγγύης και προοδευτισμού που έχει ξεχυθεί.![]()
![]()
![]()
- Λίνο Βεντούρα
είσαι ο αρχετυπικός νεοφλωρος, sjw, που ζει μέσα στην διαδικτυακή του φούσκα τιτιβίζοντας με αυταρέσκεια την αλληλεγγύη του και νοιώθοντας ενάρετος που καταπολέμησε το σκότος κάνοντας λάικ σε ομόψυχα σχόλια ξαπλωμένος στην πολυθρόνα του Ικέα.Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:25Περνα μια βόλτα από Τουίτερ και φεισμπουκ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:24Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:21 Έχω εντυπωσιαστεί από το κύμα αλληλεγγύης και προοδευτισμού που έχει ξεχυθεί.![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 31 Οκτ 2020, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:21 Έχω εντυπωσιαστεί από το κύμα αλληλεγγύης και προοδευτισμού που έχει ξεχυθεί. Πολύ ελπιδοφορο, τα σοσιαλ μηντια έδειξαν και το καλό τους πρόσωπο.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Highlander
Τα σοσιαλ μηντια έχουν πολύ μεγάλη δυναμική και μπορουν είτε να λειτουργήσουν θετικά γεφυρώνοντας χάσματα, ξεπερνώντας τα σύνορα και δείχνοντας ότι ο διπλανός σου δεν είναι κάποιο τέρας, είτε αρνητικά μέσω διάχυσης ακροδεξιου μισους που θα έπρεπε να ελέγχεται πολύ περισσότερο αποτι τώρα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:33είσαι ο αρχετυπικός νεοφλωρος, sjw, που ζει μέσα στην διαδικτυακή του φούσκα τιτιβίζοντας την αυταρέσκεια την αλληλεγγύη του και νοιώθοντας ενάρετος που καταπολέμησε το σκότος κάνοντας λάικ σε ομόψυχα σχόλια ξαπλωμένος στην πολυθρόνα του Ικέα.
Ενημερωτικά η πρώτη επίσκεψη Ελλήνων στην Σμύρνη μετά την καταστροφή ξέρεις πότε έγινε;Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:25Περνα μια βόλτα από Τουίτερ και φεισμπουκ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:24Highlander έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:21 Έχω εντυπωσιαστεί από το κύμα αλληλεγγύης και προοδευτισμού που έχει ξεχυθεί.![]()
![]()
![]()
Δηλαδή πότε επέτρεψαν οι Τούρκοι να ανοίξει η πόλη ξανά για τους Έλληνες όπως έγινε και στα κατεχόμενα στην Κύπρο να πάνε να δούνε τα μέρη τους. Όπως έγινε και με την Ίμβρο που ήρθανε από Αμερική μια φορά και δεν τους επέτρεψαν οι Τούρκοι επίσκεψη στα μέρη τους.
Αλληλεγγύη μεγάλη λέμε.
Για πες τυχαία ημερομηνία αν δεν ξέρεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εσύ δεν θέλεις.Να μην ξαναβαζω όλα όσα έχεις γράψει γιατί δεν αντιδρούμε στο Ορουτς Ρέις.Fluffy έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:52 Συμφωνώ με πατησιώτη, οι λαοί όμως θέλουν να ζήσουν ειρηνικά στην περιοχή γιατί τα προβλήματα είναι κοινά. Και με ερντογαν και με Τσιπρομητσοτακηδες ο λαός δεν έχει να φάει και του λένε «πιές τσάι». Το κεφάλαιο να είναι καλά.
Για να βοηθήσω λίγο , το 1969 ένας πρόσφυγας της Σμύρνης με Αμερικανικό πλέον διαβατήριο συνταξιούχος πήγε στην Σμύρνη και έβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες από το 1922 που έφυγαν ,φυσικά οι αλληλέγγυοι κάτοικοι μόλις κατάλαβαν τι έπαιζε του έσπασαν την φωτογραφική μηχανή τον έσπασαν στο ξύλο και τον παρέδωσαν στις Τουρκικές αρχές ευτυχώς τον απελευθέρωσαν οι Αμερικάνοι.Niki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:39Ενημερωτικά η πρώτη επίσκεψη Ελλήνων στην Σμύρνη μετά την καταστροφή ξέρεις πότε έγινε;
Δηλαδή πότε επέτρεψαν οι Τούρκοι να ανοίξει η πόλη ξανά για τους Έλληνες όπως έγινε και στα κατεχόμενα στην Κύπρο να πάνε να δούνε τα μέρη τους. Όπως έγινε και με την Ίμβρο που ήρθανε από Αμερική μια φορά και δεν τους επέτρεψαν οι Τούρκοι επίσκεψη στα μέρη τους.
Αλληλεγγύη μεγάλη λέμε.
Για πες τυχαία ημερομηνία αν δεν ξέρεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 130 Απαντήσεις
- 3870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06