!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Να σας βοηθησω λιγο γιατι βλεπω οτι το γραφειο σας ειναι σε δυσκολη θεση με την περιπτωση μου:
Θελω να κανω σεξ μαζι της διχως να μιλησω καθολου μαζι της.
Το ιδανικο θα ηταν να γινουν ολα μονο με βλεμματα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μπορεί να συμβεί, θα χρειαστεί να συγκεντρωσετε όλη σας την επιθυμία και την ζωώδη σκέψη στο βλέμμα σας. Πλησιάστε τη, μυριστε τη και κοιτάξτε τη έντονα στα μάτια.Daje έγραψε: 30 Οκτ 2020, 22:00 Να σας βοηθησω λιγο γιατι βλεπω οτι το γραφειο σας ειναι σε δυσκολη θεση με την περιπτωση μου:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να την μυρισω? Θα νομιζει οτι ειμαι τρελος.
Συγνωμη, μαζι της ειστε ή μαζι μου?
Να θυμησω οτι εγω ειμαι εκεινος που θα σας πληρωσει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Καλη ιδεα.
Ειστε του γραφειου?
Μαζί σας φυσικά. Να τη μυριστε βεβαίως. Διακριτικά βέβαια. Σαν το άρωμα της να σας αναστάτωσε. Δε τα σκαμε τζάμπα στα χοντος. Θέλουμε την επιβράβευση μας.Daje έγραψε: 30 Οκτ 2020, 22:10 Να την μυρισω? Θα νομιζει οτι ειμαι τρελος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τον ακούτε, ανταγωνιστής.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Είμαι του άλλου γραφείου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρέπει να πας με αέρα προ-οργασμικής πρόκλησης. Σαν μύστης, σαν γκουρού του έρωτος, με το που σε κοιταξει βαθιά στα ματια δηλαδη, να διαβάσει στο βλεμμα σου οτι θελεις να την κανεις να της αναποδογυρίσουν τα μάτια απο ηδονή, να βουίζουν τα αυτιά της, να χάσει το φως της για 5-10 δεύτερα, σταγόνα ιδρώτα ποτισμένο με τις ποιοτικότερες ορμόνες να στάξει στους κροτάφους της, στη βυζοσχισμάδα και την κωλοχαράδρα της, να χάσει την αναπνοή της για 6 δεύτερα και να παθει μια μινι αναρρόφηση για 1,5 δεύτερο. Πρέπει να την κανεις να καταλαβει με το βλέμμα σου οτι αφου τη ριξεις στο κρεβάτι, μετά δεν θα μπορει να σηκωθει για περιπου ενα 5ωρο. Θα μουδιάσει και θα πακτώσει εκεί, στα μουσκεμένα απο οργασμικό ιδρώτα (και οχι μονο) σκεπάσματα.Daje έγραψε: 30 Οκτ 2020, 22:00 Να σας βοηθησω λιγο γιατι βλεπω οτι το γραφειο σας ειναι σε δυσκολη θεση με την περιπτωση μου:
Αυτα πρεπει να της δωσεις να καταλαβει με το βλέμμα σου αλλα πρέπει να τα νιωσεις και να τα πιστεψεις, για να το εκπέμψεις επιτυχώς όλο αυτό. Γιατί αν κρίνω απο το άλλο νημα που μου ειπες οτι δεν σε ενδιαφέρει να οργασμίζεις καμία, αλλά μονο να τον χωνεις μαρσάροντας την πριονοκορδέλα σου για λιγο και μετά τέλος και αντε γεια χωρις να νοιαζεσαι καθόλου για εκεινη, λυπάμαι αλλα δεν πας πουθενά.
- Καραμελίτσα
- Cecily Anne
Τίποτα καραμέλα, τον έβγαλε έξω ο έτερος κοινός μας φίλος και τον πάει γαμιωντας, για να καταλάβει και να μην επαναλάβει.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:01 Θέλουμε συνέχεια της ιστορίας της Σέσιλυ. Δεν μπορεί να λήξει έτσι, δε γίνεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:05Τίποτα καραμέλα, τον έβγαλε έξω ο έτερος κοινός μας φίλος και τον πάει γαμιωντας, για να καταλάβει και να μην επαναλάβει.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:01 Θέλουμε συνέχεια της ιστορίας της Σέσιλυ. Δεν μπορεί να λήξει έτσι, δε γίνεται.
- Καραμελίτσα
Εγώ έλπιζα να έχουμε άλλη μία ανατροπή και να αρχίσει να κινείται προς love story.Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:05Τίποτα καραμέλα, τον έβγαλε έξω ο έτερος κοινός μας φίλος και τον πάει γαμιωντας, για να καταλάβει και να μην επαναλάβει.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:01 Θέλουμε συνέχεια της ιστορίας της Σέσιλυ. Δεν μπορεί να λήξει έτσι, δε γίνεται.
Θα μου πεις φίλος σου είναι, δε θέλεις να τον κάψεις, δεκτό.
Z
- Cecily Anne
Δεν γινόταν αλλιώς, πρέπει να συνέλθει ! Μαλακιστηκε ακραία! Μην κοιτάτε που εδώ παίρνω το μέρος του !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”