!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iron Maiden - Rockwave 2018
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Iron Maiden - Rockwave 2018
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein

Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Υπαρχουν οι Iron Maiden μεχρι το 7th son και οι καποιοι σαν τους Iron Maiden απο εκει και μετα.
Για τους δευτερους ουτε μισο ευρω.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ναταμας και μεταλλας ο Άντερ!under έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 17:48 Υπαρχουν οι Iron Maiden μεχρι το 7th son και οι καποιοι σαν τους Iron Maiden απο εκει και μετα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ελα παππου μου...
Βεβαια απο το ξενερωμα που εφαγα απο το No prayer for the dying και το load των metallica εκοψα.
Ακουω πλεον αυστηρα τους δισκους της δεκαετιας των 80's early 90's
Εννοειται βεβαια οτι εμφανισιακα δεν ηθελα να εχω καμια σχεση με τους μπιχλες μεταλλαδες.
Διαφωνω,το No prayer for the dying ειναι καλος δισκος
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
γιατί ρε φίλε...Μπίστης έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 14:10Το τραγούδι γιά τον Αλέξανδρο το ανεβάζουν μερικοί φίλοι μου στο FacebookΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:45τί εννοείς στο υπογραμμισμένο;Μπίστης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:38
( Όποτε είπα να το δοκιμάσω από φίλους στο φβ που το βάζουν γιά την Μακεδονία δεν άντεξα πάνω από 30" περιέργειας.)
Δοκίμασα μερικές φορές να το ακούσω.
Βαρέθηκα γύρω στο μισό λεπτό ...
τί σε χαλάει;
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Τί εννοείς φίλε; Ότι οι μεταλλάδες είναι εξ ορισμού μπίχλες ή απλώς ότι δεν θα ήθελες να έχεις καμμία σχέση με αυτούς εκ των μεταλλάδων οίτινες είναι μπίχλες;under έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 17:55ελα παππου μου...
Βεβαια απο το ξενερωμα που εφαγα απο το No prayer for the dying και το load των metallica εκοψα.
Εννοειται βεβαια οτι εμφανισιακα δεν ηθελα να εχω καμια σχεση με τους μπιχλες μεταλλαδες.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
γιατί ρε φίλε...ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 05:14
Το τραγούδι γιά τον Αλέξανδρο το ανεβάζουν μερικοί φίλοι μου στο Facebook
Δοκίμασα μερικές φορές να το ακούσω.
Βαρέθηκα γύρω στο μισό λεπτό ...
τί σε χαλάει;
[/quote]
Ο φορμαλισμός.
Θα βάλουμε αρχαιοπρεπή εισαγωγή α λα Κλεοπάτρα του Χόλυγουντ, θα κάνουμε σόλο και σε αυτό το τραγούδι στα 3/5 της διάρκειας, μόνον επικό χαρακτήρα θα έχει, έχουν να γράψουν κάτι πηγαίο από τότε που πήγαινα στο λύκειο ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έλα είσαι άδικος. το Fear of the Dark γαμεί. Εμένα μαρέσει πολύ και το Brave new worldunder έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 17:55ελα παππου μου...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εννοω οτι οσοι ντυνονται οπως επιτασει η metal μοδα ειναι κατα 99,9% μπιχλες.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 05:16 Τί εννοείς φίλε; Ότι οι μεταλλάδες είναι εξ ορισμού μπίχλες ή απλώς ότι δεν θα ήθελες να έχεις καμμία σχέση με αυτούς εκ των μεταλλάδων οίτινες είναι μπίχλες;
Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα αυτο το τραγουδι και ο ομωνυμος δισκος.Ερμής έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:37 Έλα είσαι άδικος. το Fear of the Dark γαμεί. Εμένα μαρέσει πολύ και το Brave new world
Το τραγουδι ειναι πολυ γλυκαναλατο για maiden.
Τον δισκο τον ακουσα στην αρχη και μετα φροντισα να τον ξεχασω.
Απο εκει και περα σταματησα να ασχολουμαι ιδιαιτερα.Απλα μια ακροαση των νεων κυκλοφοριων για να εχω μια ιδεα.Τιποτα περισσοτερο.
Ειναι και παραμενουν η αγαπημενη μου μπαντα αλλα ολα τα ωραια εχουν καποτε ενα τελος.
Το κομμάτι δε θα το έλεγα γλυκανάλατο, ίσα ίσα είναι αρκετα maiden, έχει τις εναλλαγες του επικού Hallowed be Thy Name. Ο δισκος έχει κάποια πιο μπαλαντοειδη κομμάτια αλλά να σου πώ, πάντα θυμάμαι σε δίσκους να παίζουν και μπαλαντοειδή.
Θα έλεγα οτι η αλλαγή στους Maiden είναι στην DiAnno και στη Dickinson εποχή, εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά. Με DiAnno έκλειναν μάτι προς το πανκ, με τον Μπρους είναι καθαρό χεβι που σαφέστατα προτιμώ. Η τεράστια αφίσα του Bruce απο το Donington μπήκε στο δωμάτιο μου το 1996 και έφυγε το 2003 μαζί με εμένα τότε.
Θα έλεγα οτι η αλλαγή στους Maiden είναι στην DiAnno και στη Dickinson εποχή, εκεί ήταν η μεγάλη διαφορά. Με DiAnno έκλειναν μάτι προς το πανκ, με τον Μπρους είναι καθαρό χεβι που σαφέστατα προτιμώ. Η τεράστια αφίσα του Bruce απο το Donington μπήκε στο δωμάτιο μου το 1996 και έφυγε το 2003 μαζί με εμένα τότε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πάνος Σκουρλέτης
under έγραψε: 13 Ιούλ 2018, 11:40
Εννοω οτι οσοι ντυνονται οπως επιτασει η metal μοδα ειναι κατα 99,9% μπιχλες.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Αυτο δεν ειναι κανονικο μεταλ ντυσιμο.Μιλαμε για αρβυλες,κολλητα παντελονια,δερματινα αξεσουαρ κλπ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 124 Απαντήσεις
- 4108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 42 Απαντήσεις