Maspoli έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:43
μπλοκ στο μέσεντζερ, ανφόλοου στο φέις, μπλοκ στο ινσταγκραμ
Πολύ σκληρές μαγκιές και οι δύο, ευτυχώς μπήκε υπό ένα κοντρόλ η φάση και δεν θρηνήσαμε θύματα
καλή πάσα το ποστ σου για να κανω μια διευκρίνιση που ξέχασα να αναφέρω...
Η εν λόγω τύπισσα (απ'οτι μου ειπε ο φιλος μολις χτες, δεν μου το ειχε πει τοσον καιρό) γενικά το μπλοκ απο τα σοσιαλς και τα τηλ το ειχε ως πάγια τακτική απέναντί του. Από τους πρωτους μηνες της σχέσης τους ακόμα, απο τότε που τα είχαν καλά, οταν τυχαινε να μαλώνουν εξ αποστάσεως, απο τηλ και μηνύματα δηλαδή και νευρίαζε, τον έκανε συνεχως μπλοκ. Η αν μιλουσαν τηλ τον έκανε κι εκει μπλοκ ("λιστα ανεπιθύμητων αριθμων"? Καπως ετσι λεγεται). Οταν ηρεμούσε η ιδια, τον ξεμπλόκαρε απ'όλα και του ξαναμιλουσε. Μπορεί να περνούσαν είτε 1-2 ώρες είτε 2-3 μέρες. Μια φορά το τραβηξε και πάνω απο βδομάδα. Και μετά τον ξεμπλόκαρε και του ξαναμιλούσε σαν να μην τρέχει τίποτα, κι εκεινος μια χαρά το ανεχόταν όλο αυτό.
Μιλάμε για φουλ χειριστική και κυριαρχική τακτική ανθρώπου. Οπως το κουταβάκι που σου κατουράει στο χαλί αντί στην εφημερίδα του, και το βάζεις τιμωρία στο μπαλκόνι και πιο μετά το ξαναφέρνεις μεσα, ετσι εκανε κι αυτη με τα μπλοκ. Ξαναλέω οτι και ο δικος μου εχει τα σοβαρά θεματά του, αλλα αυτη η τύπισσα ποιος ξέρει με τι είδους κομπλεξ εχει φορτωθεί απο τον όποιο κοινωνικο/οικογενειακό της περίγυρο, για να συμπεριφέρεται έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vantono την 30 Οκτ 2020, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.