το αγορασα παλαιαν ημεραν, και μια χαρα ηταν για να μενω εγω 20 χρονια πριν, και 2 χαρες για να σπιτωνουν ρωσιδες οι παλαιοπασοκοι και να μου σταζουν 350 ευρα νοικι, οταν μετακομισα αλλου. και μετα ηρθε ο συριζα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 12:02 Με ημιυπόγειο δεν πας πουθενά την σήμερον ημέραν. Νοίκιασέ το για αποθήκη μπας και βγάλεις τον ενφιά. Οι μετανάστες χρειάζονται τέτοια κόλπα γιατί συνήθως έχουν οικοσκευή που δεν θέλουν να την πετάξουν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
Re: ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
υπηρχε καπελλο για την εχεμυθεια, και για μια μικρη πατεντα ωστε να μη μαθαινει η συζηγος που πανε τα λεφτα του εφαπαξ. τι να κανουμε, ελευθερη αγορα, τοσο πλερωνε εκεινη η εποχη, μονος του ειχε ερθει ο ενοικιαστης και τοχε προτεινει το ποσον. να ελεγα οχι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 14:09350 για ημιυπόγειο 35 τετραγωνικά στην πάτρα; Δλδ δέκα ολάκερα ευρώ το τετραγωνικό; Μέγας Είσαι Σώυμπλε και θαμαστά τα έργα Σου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 17:42υπηρχε καπελλο για την εχεμυθεια, και για μια μικρη πατεντα ωστε να μη μαθαινει η συζηγος που πανε τα λεφτα του εφαπαξ. τι να κανουμε, ελευθερη αγορα, τοσο πλερωνε εκεινη η εποχη, μονος του ειχε ερθει ο ενοικιαστης και τοχε προτεινει το ποσον. να ελεγα οχι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 14:09350 για ημιυπόγειο 35 τετραγωνικά στην πάτρα; Δλδ δέκα ολάκερα ευρώ το τετραγωνικό; Μέγας Είσαι Σώυμπλε και θαμαστά τα έργα Σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί λες ότι δεν είναι ηθικά δικά σου τα σπίτια στην Ελλάδα, τα έκλεψες;fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 00:11 Πληρωνα Γερμανια 20% για ενοικιο μονο χωρις κοινοχρηστα και εξτρα.
Νομιζω οτι το μεγιστο που θα μπορουσα να ξοδεψω ηταν 25%.Για πανω απο 25% ,δηλωμενου εισοδηματος στην Γερμανια, δεν υπηρχε περιπτωση να μου το νοικιασουν.
Εννοειται οτι βλεπουν συμβολαιο εργασιας (να ειναι αοριστου χρονου), δηλωση προηγουμενου χρονου και ενα ειδικο εντυπου που λεγεται σουφα και δειχνει οτι δεν χρωστας πουθενα τιποτε.
Στην Γερμανια ο ιδιοκτητης ειναι 99% σιγουρος οτι θα παρει τα λεφτα του και το σπιτι του στην κατασταση που το εδωσε.
Ελλαδα ειναι λαχειο.Τα γιελντ που γραφεις ειναι υπο ιδανικες συνθηκες σαν τα προβληματα φυσικης στο γυμνασιο.
Δεν ειναι δικα μου ηθικα τα σπιτια στην Ελλαδα, αλλιως θα τα σκοτωνα και θα αγοραζα Γερμανια σε τιποτα μικρες πολεις με μηδενικη ανεργια για απολυτη σιγουρια ή στην πολη που ειμαι τωρα εδω στην παραλια που ειναι οι χαμηλοτερες τιμες στην ποληγιατι η παραλιακη περιοχη εχει πολλα ναρκωτικα (αλλα ηδη αρχισαν να αγοραζουν οι μεγαλοι και οταν αγορασουν αυτα που θελουν θα καθαρισουν την περιοχη).
Ελλαδα εχεις μηδενικη εξασφαλιση.Ειναι καλο μονο σε ειδικες περιπτωσεις.Π.χ. παλια σπιτια στο πολυ κεντρο της Θεσσαλονικης που αντε ομως να χωθεις για να αγορασεις.
Αλλιως μακρια.Ειλικρινα καλυτερα ανοικιαστο για να το πουλησεις οπως το χτισες παρα να το νοικιασεις Ελλαδα εκτος και αν εχεις ακρες με δημοσιο να τους το φορτωσεις.
-
fagano3
Δεν τα δουλεψα.Δεν χτιστηκαν με δικα μου λεφτα.Τουλαχιστον οσο ζουν οι δικοι μου δεν τα πειραζω.sharp έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:32Γιατί λες ότι δεν είναι ηθικά δικά σου, τα έκλεψες;fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 00:11 Πληρωνα Γερμανια 20% για ενοικιο μονο χωρις κοινοχρηστα και εξτρα.
Νομιζω οτι το μεγιστο που θα μπορουσα να ξοδεψω ηταν 25%.Για πανω απο 25% ,δηλωμενου εισοδηματος στην Γερμανια, δεν υπηρχε περιπτωση να μου το νοικιασουν.
Εννοειται οτι βλεπουν συμβολαιο εργασιας (να ειναι αοριστου χρονου), δηλωση προηγουμενου χρονου και ενα ειδικο εντυπου που λεγεται σουφα και δειχνει οτι δεν χρωστας πουθενα τιποτε.
Στην Γερμανια ο ιδιοκτητης ειναι 99% σιγουρος οτι θα παρει τα λεφτα του και το σπιτι του στην κατασταση που το εδωσε.
Ελλαδα ειναι λαχειο.Τα γιελντ που γραφεις ειναι υπο ιδανικες συνθηκες σαν τα προβληματα φυσικης στο γυμνασιο.
Δεν ειναι δικα μου ηθικα τα σπιτια στην Ελλαδα, αλλιως θα τα σκοτωνα και θα αγοραζα Γερμανια σε τιποτα μικρες πολεις με μηδενικη ανεργια για απολυτη σιγουρια ή στην πολη που ειμαι τωρα εδω στην παραλια που ειναι οι χαμηλοτερες τιμες στην ποληγιατι η παραλιακη περιοχη εχει πολλα ναρκωτικα (αλλα ηδη αρχισαν να αγοραζουν οι μεγαλοι και οταν αγορασουν αυτα που θελουν θα καθαρισουν την περιοχη).
Ελλαδα εχεις μηδενικη εξασφαλιση.Ειναι καλο μονο σε ειδικες περιπτωσεις.Π.χ. παλια σπιτια στο πολυ κεντρο της Θεσσαλονικης που αντε ομως να χωθεις για να αγορασεις.
Αλλιως μακρια.Ειλικρινα καλυτερα ανοικιαστο για να το πουλησεις οπως το χτισες παρα να το νοικιασεις Ελλαδα εκτος και αν εχεις ακρες με δημοσιο να τους το φορτωσεις.
Βασικα ουτε καν ξερω τι ακριβως εχω .Τους εχω εξουσιοδοτησει για ολες τις υποθεσεις μου στην Ελλαδα και δεν ασχολουμαι.
Δικα μου θεωρω μονο τα χρηματα που εχω αποταμιευσει απο την δουλεια.
Κρίμα δεν είναι να μένουν ανεκμετάλλευτα; Φαντάζομαι ότι οι γονείς σου σού τα έγραψαν για να σε βοηθήσουν, επομένως υπό ΚΣ θα πρέπει να χαρούν εάν εσύ τα επενδύσεις όσο καλύτερα γίνεται. Συμφωνείς ότι δεν μετράνε τα ντουβάρια αλλά η περιουσία; Ή μήπως φοβάσαι το ρίσκο να τα επενδύσεις αλλού και το βάζεις ως δικαιολογία στον εαυτό σου;fagano3 έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:42Δεν τα δουλεψα.Δεν χτιστηκαν με δικα μου λεφτα.Τουλαχιστον οσο ζουν οι δικοι μου δεν τα πειραζω.sharp έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:32Γιατί λες ότι δεν είναι ηθικά δικά σου, τα έκλεψες;fagano3 έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 00:11 Πληρωνα Γερμανια 20% για ενοικιο μονο χωρις κοινοχρηστα και εξτρα.
Βασικα ουτε καν ξερω τι ακριβως εχω .Τους εχω εξουσιοδοτησει για ολες τις υποθεσεις μου στην Ελλαδα και δεν ασχολουμαι.
Δικα μου θεωρω μονο τα χρηματα που εχω αποταμιευσει απο την δουλεια.
-
fagano3
Ρισκαρω μονο με οτι θεωρω δικο μου.Π.χ. ρισκαρα πολυ να παω Γερμανια αφηνοντας καλη δουλεια Ελλαδα και ρισκαρω ακομα περισσοτερο τωρα.Αλλα ρισκαρω με λεφτα που εχω δουλεψει.
Με λεφτα που τα εχουν δουλεψει αλλοι δεν θελω να ρισκαρω.
Ειναι ψυχολογικο το θεμα ξερω αλλα το εχουν και αλλοι της γενιας μου.Ειμαστε η γενια που προσπαθει να περισωσει την περιουσια που μας αφησαν οι γονεις μας αλλα με πολυ μικρες πιθανοτητες να την αυξησουμε λογω των νεων συνθηκων.
Και δεν ειναι οτι χρειαζεται πραγματικα να την αυξησουμε αλλα θελοντας και μη νιωθουμε οτι εχουμε αποτυχει.Υποτιθεται οτι καθε νεα γενια θα επρεπε να ειναι πιο επιτυχημενη.
Με λεφτα που τα εχουν δουλεψει αλλοι δεν θελω να ρισκαρω.
Ειναι ψυχολογικο το θεμα ξερω αλλα το εχουν και αλλοι της γενιας μου.Ειμαστε η γενια που προσπαθει να περισωσει την περιουσια που μας αφησαν οι γονεις μας αλλα με πολυ μικρες πιθανοτητες να την αυξησουμε λογω των νεων συνθηκων.
Και δεν ειναι οτι χρειαζεται πραγματικα να την αυξησουμε αλλα θελοντας και μη νιωθουμε οτι εχουμε αποτυχει.Υποτιθεται οτι καθε νεα γενια θα επρεπε να ειναι πιο επιτυχημενη.
Από όσα έγραψες παραπάνω δεν φαίνεται πουθενά το να περισώσεις, αφού όπως λες δεν θέλεις να ασχοληθείς, αλλά ούτε και ότι αισθάνεσαι πως σού άφησαν οι γονείς σου περιουσία, αφού λες ότι δεν σού ανήκει.fagano3 έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:58 Ειμαστε η γενια που προσπαθει να περισωσει την περιουσια που μας αφησαν οι γονεις μας αλλα με πολυ μικρες πιθανοτητες να την αυξησουμε λογω των νεων συνθηκων.
Με συγχωρείς, αλλά δεν σε καταλαβαίνω, είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι θέλεις;
Γενικά, καλό είναι να παίρνεις ρίσκα άμα ξέρεις το αντικείμενο.
Έτσι εμένα κ τον φαδερ μας χωρίζει μια άβυσσος γτ αυτός είναι προ κι εγώ νουμπι.
Έτσι εμένα κ τον φαδερ μας χωρίζει μια άβυσσος γτ αυτός είναι προ κι εγώ νουμπι.
~~¥~~
Δεν είναι οικονομικό το θέμα, εμένα με απασχόλησε μόνον αυτή η φράση του φαγανού.
Έχω την εντύπωση ότι μεθαύριο που δεν θα είναι πλέον φτηνά στην πόλη του και από την άλλη κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν πέσει και άλλο στην Ελλάδα, θα το μετανοιώσει. Γιατί λοιπόν όχι; Για μία αόριστη ελληνικού είδους οπισθοδρόμηση, κατά την γνώμη μου.Δεν ειναι δικα μου ηθικα τα σπιτια στην Ελλαδα, αλλιως θα τα σκοτωνα και θα αγοραζα Γερμανια σε τιποτα μικρες πολεις με μηδενικη ανεργια για απολυτη σιγουρια ή στην πολη που ειμαι τωρα εδω στην παραλια που ειναι οι χαμηλοτερες τιμες στην πολη
Συγκεκριμένα, το 2016, στην Ελλάδα το ποσοστό των νοικοκυριών τα οποία δαπανούν περισσότερο από το 40% του διαθέσιμου εισοδήματός τους για την κάλυψη αναγκών στέγασης, ανήλθε σε 40,5%, τη στιγμή που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος δεν ξεπερνάει το 11,1%.
Οικονομικός βραχνάς για τους Έλληνες τα σπίτια τους
http://www.capital.gr/agora-akiniton/33 ... pitia-tous
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όταν έλεγα το 2008 ότι τα ποσά που πληρώνει ο κόσμος στην Ελλάδα για σπίτια σε σχέση με το εισόδημά του είναι εντελώς κουφά και ότι πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ μου λέγανε όχι μωρέ καλά είναι. Έβγαζε και η Κεντρική Τράπεζα τότε κάτι μελέτες που έλεγε κι αυτή καλά είναι.rednick έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 12:00 Συγκεκριμένα, το 2016, στην Ελλάδα το ποσοστό των νοικοκυριών τα οποία δαπανούν περισσότερο από το 40% του διαθέσιμου εισοδήματός τους για την κάλυψη αναγκών στέγασης, ανήλθε σε 40,5%, τη στιγμή που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος δεν ξεπερνάει το 11,1%.
Οκ, καλά είναι. Πλερώστε τα αφού είναι καλά
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τη βρήκα και τη μελέτη της ΤτΕ από το 2009, την έχουν ακόμα ανεβασμένη στο σάϊτ τους. Γκίκας Χαρδούβελης και Σία.
Διαβάστε να δείτε που λέει ότι είναι όλα καλά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει φούσκα, μην ανησυχείτε βρε κουτά κλπ.
Θα σας ευθυμήσει
Διαβάστε να δείτε που λέει ότι είναι όλα καλά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει φούσκα, μην ανησυχείτε βρε κουτά κλπ.
Θα σας ευθυμήσει
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν έχει τόσο σημασία η ποσοστιαία διαφορά εισόδημα/ενοίκιο όσο η απόλυτη διάφορα.
Προτιμώ πχ Σιγκαπούρη με μισθό 10000 και ενοίκιο 5000 (50%) παρά αφρική με μισθό 50 και ενοίκιο 5 (10%).
Προτιμώ πχ Σιγκαπούρη με μισθό 10000 και ενοίκιο 5000 (50%) παρά αφρική με μισθό 50 και ενοίκιο 5 (10%).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 3524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 1 Απαντήσεις