Καμία τηλεόραση δεν έχει ηχεία της προκοπής. Θέλει τουλάχιστον ηχομπαρα και πάνω .
Στα ίδια λεφτά περίπου με ηχομπαρα κάνει ένα home theater LG που είναι σαφώς καλύτερο .
Ακόμα και δίπλα να είναι το ρούτερ από την τηλεόραση , εγώ πάλι καλώδιο εθερνετ θα έβαζα .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
ρε tal σε τοσα λεφτα οι Oled ειναι μονοδρομος εχεις το απολυτο μαυρο που ειναι ασυγκριτο με τις LED, καμια σχεση, θα το καταλαβεις οταν δεις ταινια σπιτι βραδυ, οχι στα showroom των καταστηματων που βαζουν φανταχτερα demo με τα φωτα του καταστηματος απο πανω
εδω και 2 χρονια εχω μια 55αρα Oled της LG μαζι με την ηχομπαρα επισης της LG την SJ9 και ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει
η κυρια διαφορα απο γενια σε γενια ειναι ο δυνατοτερος επεξεργαστης, απο κει και περα σε ολες τις διαστασεις εχουν το ιδιο panel
omg kai 3 lol έγραψε: 12 Οκτ 2020, 11:21
ρε tal σε τοσα λεφτα οι Oled ειναι μονοδρομος εχεις το απολυτο μαυρο που ειναι ασυγκριτο με τις LED, καμια σχεση, θα το καταλαβεις οταν δεις ταινια σπιτι βραδυ, οχι στα showroom των καταστηματων που βαζουν φανταχτερα demo με τα φωτα του καταστηματος απο πανω
εχω εδω και 2 χρονια μια 55αρα Oled της LG μαζι με την ηχομπαρα επισης της LG την SJ9 και ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει
η κυρια διαφορα απο γενια σε γενια ειναι ο δυνατοτερος επεξεργαστης, απο κει και περα σε ολες τις διαστασεις εχουν το ιδιο panel
merci, οποτε μαλλον παμε για 65αρα C10 η μαλλον την GX εκδοση της C10 που ειναι πιο λεπτη για τον τοιχο, περιμενω τον ηλεκτρολογο να μου πει για τα καλωδια σε λιγο
Αρκει να προλαβω το lockdown, οπου ναναι μας χωνει παλι ολους μεσα ο μπορις
omg kai 3 lol έγραψε: 12 Οκτ 2020, 11:21
εδω και 2 χρονια εχω μια 55αρα Oled της LG μαζι με την ηχομπαρα επισης της LG την SJ9 και ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει
Μάλλον την ίδια έχουμε, αγορά αρχές 2018, βγήκε 2017. Πλήρως ευχαριστημένος.
Εγώ έχω βάλει ένα playbase από κάτω, και καλύπτει όλες τις ανάγκες μου.
enterprise-psi έγραψε: 29 Οκτ 2020, 16:29
Τι πάει να πει γκρηνιαζε , και τι πάει να πει μάστορας , μόνος σου δεν μπορείς;
Δε καταλαβες, αν κατι στραβωσει θα φταιει ο μάστορας και η σύζυγος που τον επεβλεπε, οχι εγω.
Στη φωτο φαίνεται η τηλεοραση ενα εκατοστο πιο αριστερά απο το δεξιο άκρο του τζακιου διοτι ο μαστορας κεντραρε στον τοιχο και οχι στο τζακι με αποτέλεσμα η σύζυγος να μου στειλει βίντεο παραπονουμενη για την δουλειά του μάστορα αλλα δε βαριεσαι καλο παιδι φαινεται κλπκλπκλπ
αν μεθαυριο θες να αλλαξεις γωνια γιατι καθεσαι σε διαφορετικο σημειο θα φωναζεις το μαστορα να τη γυριζει;
Η συγκεκριμένη είναι έτσι κατασκευασμενη ωστε να ειναι απολυτως flat με τον τοιχο και έρχεται με δικο της mount.
Εχω βαλει τον καναπέ ακριβώς απέναντι του οπότε δεν θα αλλαξει η γωνία
αν μεθαυριο θες να αλλαξεις γωνια γιατι καθεσαι σε διαφορετικο σημειο θα φωναζεις το μαστορα να τη γυριζει;
Η συγκεκριμένη είναι έτσι κατασκευασμενη ωστε να ειναι απολυτως flat με τον τοιχο και έρχεται με δικο της mount.
Εχω βαλει τον καναπέ ακριβώς απέναντι του οπότε δεν θα αλλαξει η γωνία
οκ δεκτο κι εγω παλιοτερα ηθελα η τηλεοραση να ειναι οσο πιο κολλητα γινεται στο τοιχο,
ολες οι τηλεορασεις εχουν vesa mount απο πισω και δεχονται εξτρα βραχιονες, στη τελευταια δε μετανιωσα που εβαλα με κλιση, εχει αποδειχθει χρησιμη απειρες φορες