Το ότι συσχετίζετε την ιδιότητα της ως μάνα με τις σεξουαλικες της σχέσεις κάπως λέγεται μωρέ αλλά δεν μου έρχεται η λέξη.Ασέβαστος έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:07αυτη ομως το πηρε το ρισκο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:03
Επιπτώσεις θα έχει στο παιδί αν ανοίξει το στοματάκι του ο φίλος μας. Διαφορετικά δεν έχει καμία επίπτωση![]()
κι αν δεν μιλησει ο φασωτης, παλι μπορει να μαθευτει απο τον πατερα, αμα δει κανα κινητο ξερογω η με αλλο τροπο.
οποια ρισκαρει τοσο ευκολα, ακομη δε γεννησε καλα καλα, προβλεπεται να κανει τρισχειροτερα μετα τη γεννα.
οποτε να τιμωρηθει παραδειγματικα, κουρεμα και δημοσια διαπομπευση η κατι τετοιο.![]()
ως δικηγορος, εμιλησα. ξεκουραζω την υποθεση μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σωστά κυρία πρόεδρε! Εισηγούμαι να μην πέσει χαμηλά δίνοντάς της αξία, να μην ασχοληθεί άλλο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:53Ε καλά τώρα είναι στα πατώματα. Αύριο θα το έχει ξεπεράσει. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να μην ασχοληθεί άλλο. Θα πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:37 Ρε νάνε, συνελθε λίγο, ο τύπος είναι στα πατώματα, σταρχιδια του ο γκόμενος αυτηνης, εδώ δεν έχει κουράγιο να την πάρει ένα τηλ να την ξεχεσει λέμε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η άλλη είναι έγκυος τι συζητάμε τώρα. Να πάρει να τη βρίζει τι νοημα έχει ; αυτος θα ριξει τα μουτρα του και μπορεί και να χαλαστει παραπάνω αν του πετάξει αυτή κανένα περίεργο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:53Ε καλά τώρα είναι στα πατώματα. Αύριο θα το έχει ξεπεράσει. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να μην ασχοληθεί άλλο. Θα πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:37 Ρε νάνε, συνελθε λίγο, ο τύπος είναι στα πατώματα, σταρχιδια του ο γκόμενος αυτηνης, εδώ δεν έχει κουράγιο να την πάρει ένα τηλ να την ξεχεσει λέμε.
Δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα.
Όσο για το να το πει στον άλλο είναι ο, τι πιο γελοίο διάβασα τελευταία στο πχορουμ. Και μιλάμε για το πχορουμ έτσι;
Μέγιστος ξεφτίλας αν το έκανε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αυτό. Ήδη έδωσε υπερβολική σημασία κάνοντας σχέδια για συγκατοικηση με κάποια που στην ουσία δεν γνώριζε. Που πας ρε καραμητρο;Zarkadaki έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:57Σωστά κυρία πρόεδρε! Εισηγούμαι να μην πέσει χαμηλά δίνοντάς της αξία, να μην ασχοληθεί άλλο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:53Ε καλά τώρα είναι στα πατώματα. Αύριο θα το έχει ξεπεράσει. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να μην ασχοληθεί άλλο. Θα πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:37 Ρε νάνε, συνελθε λίγο, ο τύπος είναι στα πατώματα, σταρχιδια του ο γκόμενος αυτηνης, εδώ δεν έχει κουράγιο να την πάρει ένα τηλ να την ξεχεσει λέμε.
Δεν το συζηταω καν. Για φτύσιμο θα ήταν αν το έκανε αυτό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:59Η άλλη είναι έγκυος τι συζητάμε τώρα. Να πάρει να τη βρίζει τι νοημα έχει ; αυτος θα ριξει τα μουτρα του και μπορεί και να χαλαστει παραπάνω αν του πετάξει αυτή κανένα περίεργο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:53Ε καλά τώρα είναι στα πατώματα. Αύριο θα το έχει ξεπεράσει. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να μην ασχοληθεί άλλο. Θα πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:37 Ρε νάνε, συνελθε λίγο, ο τύπος είναι στα πατώματα, σταρχιδια του ο γκόμενος αυτηνης, εδώ δεν έχει κουράγιο να την πάρει ένα τηλ να την ξεχεσει λέμε.
Δεν υπάρχει κάποιο δίλημμα.
Όσο για το να το πει στον άλλο είναι ο, τι πιο γελοίο διάβασα τελευταία στο πχορουμ. Και μιλάμε για το πχορουμ έτσι;
Μέγιστος ξεφτίλας αν το έκανε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Κατι σε πιο διακριτικό και συνάμα χρήσιμο, είναι να δώσει στον φερόμενο ως πατέρα, αυτο:
http://www.genetrack.co.uk/tests/dna-pa ... gJp_PD_BwE
Δεν μου αρέσουν οι υποθετικές ερωτήσεις, τύπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:45Μισό, αν η έγκυος δικιά σου σαλιάριζε με έναν άσχετο τύπο δεν θα σου καιγόταν καρφί;Feindflug έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:42Θα ήθελα να μου το πούνε, αν ήταν γνωστός, φίλος ή το ήξερε κάποιος φίλος μου. Για έναν άσχετο τύπο, ούτε μού καίγεται καρφί. Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:38
Χρυσός κανόνας. Εσύ θα ήθελες να στο πούνε, οπότε το λες κι εσύ.
Οκ, απλά δε νομίζω ότι είναι καθόλου κοντά σε πλειοψηφική άποψη.
Στην προκειμένη περίπτωση, που είναι και αληθινή, γιατί ο μέλλοντας πατέρας να μην θεωρήσει απλά ζηλιάρη θαυμαστή, τον χαχανούλη τύπο με τα ροζ όνειρα;
Θα κάτσει ο έτσι να βρει ποιος είναι ο μέλλοντας πατέρας, να τυπώσει συνομιλίες, να τον συναντήσει, να του της δώσει και αν τον πιστέψει ο άλλος... Άσε που η τύπισσα θα τραβήξει μια υστερία, κάτι σε φάση ότι χάνει το παιδί από την στεναχώρια, για να την λυπηθούν και να σταματήσει όλο αυτό...
Στην καλύτερη περίπτωση που σκέφτεσαι, θα του πει του έτσι
- Ευχαριστώ πολύ, δικέ μου. Μου άνοιξες τα μάτια. Πάμε να πιούμε μπύρα και να δούμε champions league.
και μετά;
Πάλι ο ίδιος ξεφτίλας θα είναι, που πίστεψε μια χαμούρα και πάλι θα στεναχωριέται που η άλλη είχε σχέση και έμεινε έγκυος, ενώ αυτός ονειρευόταν αγκαλίτσες και αγαπούλες από τα Λόνδρα.
Ας κάνει κάτι για την πάρτη του και για τις επιλογές του και ας αφήσει τους άλλους να τα βγάλουν πέρα όπως στρώσανε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ακόμη πιο διακριτικό θα ήταν να του στείλει αυτόtalaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:03 Κατι σε πιο διακριτικό και συνάμα χρήσιμο, είναι να δώσει στον φερόμενο ως πατέρα, αυτο:
https://tierpraeparator.de/kuduhoerner-6915html_8
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Dwarven Blacksmith
Δεν καταλαβαίνω την ένσταση του ακριβώς. Ο άλλος ας κάνει ότι θέλει με την πληροφορία. Όσο για το φίλο της Σεσιλ, δεν είναι ξεφτίλας επειδή αγάπησε. Ξεφτίλας είναι αν ανέχεται να τον δουλεύει.Feindflug έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:04Δεν μου αρέσουν οι υποθετικές ερωτήσεις, τύπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:45Μισό, αν η έγκυος δικιά σου σαλιάριζε με έναν άσχετο τύπο δεν θα σου καιγόταν καρφί;Feindflug έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:42
Θα ήθελα να μου το πούνε, αν ήταν γνωστός, φίλος ή το ήξερε κάποιος φίλος μου. Για έναν άσχετο τύπο, ούτε μού καίγεται καρφί. Μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.
Οκ, απλά δε νομίζω ότι είναι καθόλου κοντά σε πλειοψηφική άποψη.
Στην προκειμένη περίπτωση, που είναι και αληθινή, γιατί ο μέλλοντας πατέρας να μην θεωρήσει απλά ζηλιάρη θαυμαστή, τον χαχανούλη τύπο με τα ροζ όνειρα;
Θα κάτσει ο έτσι να βρει ποιος είναι ο μέλλοντας πατέρας, να τυπώσει συνομιλίες, να τον συναντήσει, να του της δώσει και αν τον πιστέψει ο άλλος... Άσε που η τύπισσα θα τραβήξει μια υστερία, κάτι σε φάση ότι χάνει το παιδί από την στεναχώρια, για να την λυπηθούν και να σταματήσει όλο αυτό...
Στην καλύτερη περίπτωση που σκέφτεσαι, θα του πει του έτσι
- Ευχαριστώ πολύ, δικέ μου. Μου άνοιξες τα μάτια. Πάμε να πιούμε μπύρα και να δούμε champions league.
και μετά;
Πάλι ο ίδιος ξεφτίλας θα είναι, που πίστεψε μια χαμούρα και πάλι θα στεναχωριέται που η άλλη είχε σχέση και έμεινε έγκυος, ενώ αυτός ονειρευόταν αγκαλίτσες και αγαπούλες από τα Λόνδρα.
Ας κάνει κάτι για την πάρτη του και για τις επιλογές του και ας αφήσει τους άλλους να τα βγάλουν πέρα όπως στρώσανε.
- Καραμελίτσα
Δεν είναι θέμα να πέσει χαμηλα, είναι ότι την υπόθεση πρέπει να την κλείσει με ένα ΜΠΑΜ, όχι με αχ και βαχ.Zarkadaki έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:57Σωστά κυρία πρόεδρε! Εισηγούμαι να μην πέσει χαμηλά δίνοντάς της αξία, να μην ασχοληθεί άλλο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:53Ε καλά τώρα είναι στα πατώματα. Αύριο θα το έχει ξεπεράσει. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να μην ασχοληθεί άλλο. Θα πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:37 Ρε νάνε, συνελθε λίγο, ο τύπος είναι στα πατώματα, σταρχιδια του ο γκόμενος αυτηνης, εδώ δεν έχει κουράγιο να την πάρει ένα τηλ να την ξεχεσει λέμε.
Z
- Cecily Anne
Α μπράβο ! Με νιώθεις. Αυτό τσιριζω από χτες στο αυτί του με την υπερδιαπεραστικη φωνή μου. Βέβαια δεν μου μιλάει άλλο, αλλά οκ θα του περάσει , έχουμε ζήσει και χειρότερα !Καραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:19Δεν είναι θέμα να πέσει χαμηλα, είναι ότι την υπόθεση πρέπει να την κλείσει με ένα ΜΠΑΜ, όχι με αχ και βαχ.Zarkadaki έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:57Σωστά κυρία πρόεδρε! Εισηγούμαι να μην πέσει χαμηλά δίνοντάς της αξία, να μην ασχοληθεί άλλο.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:53
Ε καλά τώρα είναι στα πατώματα. Αύριο θα το έχει ξεπεράσει. Ας κάνει την αυτοκριτική του και να μην ασχοληθεί άλλο. Θα πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αγάπησε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:16
Δεν καταλαβαίνω την ένσταση του ακριβώς. Ο άλλος ας κάνει ότι θέλει με την πληροφορία. Όσο για το φίλο της Σεσιλ, δεν είναι ξεφτίλας επειδή αγάπησε. Ξεφτίλας είναι αν ανέχεται να τον δουλεύει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το χειρότερο μπαμ είναι το σε πετάω εκτός σαν να μην υπήρξες και όχι τα κλαψ, σνιφ γιατί μου φέρθηκες έτσι αχάριστη.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:21Α μπράβο ! Με νιώθεις. Αυτό τσιριζω από χτες στο αυτί του με την υπερδιαπεραστικη φωνή μου. Βέβαια δεν μου μιλάει άλλο, αλλά οκ θα του περάσει , έχουμε ζήσει και χειρότερα !Καραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:19Δεν είναι θέμα να πέσει χαμηλα, είναι ότι την υπόθεση πρέπει να την κλείσει με ένα ΜΠΑΜ, όχι με αχ και βαχ.Zarkadaki έγραψε: 29 Οκτ 2020, 20:57
Σωστά κυρία πρόεδρε! Εισηγούμαι να μην πέσει χαμηλά δίνοντάς της αξία, να μην ασχοληθεί άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Ντρέπομαι να γράψω τι ακριβώς πρέπει να πει στο μπαμ, κυρια πρόεδρος, έχουμε και συντονιστές σ' αυτό το νήμα.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:24Το χειρότερο μπαμ είναι το σε πετάω εκτός σαν να μην υπήρξες και όχι τα κλαψ, σνιφ γιατί μου φέρθηκες έτσι αχάριστη.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:21Α μπράβο ! Με νιώθεις. Αυτό τσιριζω από χτες στο αυτί του με την υπερδιαπεραστικη φωνή μου. Βέβαια δεν μου μιλάει άλλο, αλλά οκ θα του περάσει , έχουμε ζήσει και χειρότερα !Καραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:19
Δεν είναι θέμα να πέσει χαμηλα, είναι ότι την υπόθεση πρέπει να την κλείσει με ένα ΜΠΑΜ, όχι με αχ και βαχ.
Z
-
- Casper -
Ε ναι εννοείται. Εσύ ρίχνεις την βόμβα σου και από 'κει και πέρα χέστηκες. Ωραίος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:16 Δεν καταλαβαίνω την ένσταση του ακριβώς. Ο άλλος ας κάνει ότι θέλει με την πληροφορία. Όσο για το φίλο της Σεσιλ, δεν είναι ξεφτίλας επειδή αγάπησε. Ξεφτίλας είναι αν ανέχεται να τον δουλεύει.
Αγαπητή Καραμελίτσα ότι και να πει δεν έχει νόημα. Πονάει το παιδί, το καταλαβαίνουμε αλλά ας διατηρήσει την αξιοπρέπεια του και να μην δώσει περαιτέρω συνέχεια.Καραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:26Ντρέπομαι να γράψω τι ακριβώς πρέπει να πει στο μπαμ, κυρια πρόεδρος, έχουμε και συντονιστές σ' αυτό το νήμα.Naida έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:24Το χειρότερο μπαμ είναι το σε πετάω εκτός σαν να μην υπήρξες και όχι τα κλαψ, σνιφ γιατί μου φέρθηκες έτσι αχάριστη.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 21:21
Α μπράβο ! Με νιώθεις. Αυτό τσιριζω από χτες στο αυτί του με την υπερδιαπεραστικη φωνή μου. Βέβαια δεν μου μιλάει άλλο, αλλά οκ θα του περάσει , έχουμε ζήσει και χειρότερα !
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...