!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόρτο - ΘΡΥΛΟΣ
Re: Πόρτο - ΘΡΥΛΟΣ
Ωραιες εποχες.Ιδιο πανηγυρισμο με αυτουνου στο 5-1 ειχα κανει την αλλη μερα στο σχολειο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Άσε τα σάπια.Daje έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:12Αυτη φιλε ειναι μια απο τις ΤΟΠ εμπειριες της ζωης μου.
Θυμαμαι δεν μιλιομουν σε ολο τον αγωνα και μολις μπηκε το 30CM-ποντο του ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ - BBC - XXXXXL - ΤΟΜΠΣΟΝ, ακουστηκε σε ολη τη γειτονια ενα ουρλιαχτο και παραλιγο να παθω τενοντιτιδα.
Με ποναγε το χερι μου για 1 εβδομαδα.
Το χέρι σου σε πονούσε (και σε πονάει;) για άλλο λόγο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Εγώ πάλι θυμάμαι την πεντάρα σας από τη Ρεάλ, όταν δείχναμε μούντζα στους χανομοσυμμαθητες μας.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:36 Ωραιες εποχες.Ιδιο πανηγυρισμο με αυτουνου στο 5-1 ειχα κανει την αλλη μερα στο σχολειο
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πω φιλε γερασεςΠρετεντέρης έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:51Εγώ πάλι θυμάμαι την πεντάρα σας από τη Ρεάλ, όταν δείχναμε μούντζα στους χανομοσυμμαθητες μας.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:36 Ωραιες εποχες.Ιδιο πανηγυρισμο με αυτουνου στο 5-1 ειχα κανει την αλλη μερα στο σχολειο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Πρετεντέρης
Ο Θρύλος με ξανανιώσει.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:52Πω φιλε γερασεςΠρετεντέρης έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:51Εγώ πάλι θυμάμαι την πεντάρα σας από τη Ρεάλ, όταν δείχναμε μούντζα στους χανομοσυμμαθητες μας.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:36 Ωραιες εποχες.Ιδιο πανηγυρισμο με αυτουνου στο 5-1 ειχα κανει την αλλη μερα στο σχολειο![]()
Εσάς πάλι, σας γερνάει πρόωρα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- wooded glade
Τελικοί βαθμοί Ολυμπιακού στον όμιλο:
Από Σίτυ μάξιμουμ ένα βαθμό την τέταρτη αγωνιστική. Δεν το πάνε 3η-6η, το πάνε 3η-4η. Η όχι και τόσο αδιάφορη Σίτυ μέχρι χι δίνει μετά από τα σχετικά παρακάλια.
Από Μαρσέϊγ μηδέν βαθμούς.
Με Πόρτο τελευταίο ματς θα προσπαθήσει για 4-6 ή 5-7 βαθμούς για την τρίτη θέση.
Από Σίτυ μάξιμουμ ένα βαθμό την τέταρτη αγωνιστική. Δεν το πάνε 3η-6η, το πάνε 3η-4η. Η όχι και τόσο αδιάφορη Σίτυ μέχρι χι δίνει μετά από τα σχετικά παρακάλια.
Από Μαρσέϊγ μηδέν βαθμούς.
Με Πόρτο τελευταίο ματς θα προσπαθήσει για 4-6 ή 5-7 βαθμούς για την τρίτη θέση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Έτοιμος είναι αλλά δεν τον βλέπω να μπαίνει πριν τον Γενάρη. Στην Ευρώπη δεν έχει δηλωθεί και από τη στιγμή που δεν έχει γίνει σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι, το μοντάρισμα της ομάδας θα γίνεται στο πρωτάθλημα.
Έτσι και αλλιώς, στη θέση του Καφού ήρθε.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Eθνικοκοινωνιστης
ο οσφπ δεν εχει ακρα και ο μβιλα ειναι σαπακι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ενας ειναι ο ΔασκαλοςDaje έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:12Αυτη φιλε ειναι μια απο τις ΤΟΠ εμπειριες της ζωης μου.
Θυμαμαι δεν μιλιομουν σε ολο τον αγωνα και μολις μπηκε το 30CM-ποντο του ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ - BBC - XXXXXL - ΤΟΜΠΣΟΝ, ακουστηκε σε ολη τη γειτονια ενα ουρλιαχτο και παραλιγο να παθω τενοντιτιδα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Πρετεντέρης έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:51Εγώ πάλι θυμάμαι την πεντάρα σας από τη Ρεάλ, όταν δείχναμε μούντζα στους χανομοσυμμαθητες μας.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:36 Ωραιες εποχες.Ιδιο πανηγυρισμο με αυτουνου στο 5-1 ειχα κανει την αλλη μερα στο σχολειο
και τον πρετε επισης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω με τα πιστολια του ντεμηGoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:36 Ωραιες εποχες.Ιδιο πανηγυρισμο με αυτουνου στο 5-1 ειχα κανει την αλλη μερα στο σχολειο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Obi Wan Iakobi
Τα παοκια ειχαν βγαλει και πανο στο Αλεξανδρειο ''Κορνηλιος Τομπσον επιτιμο μελος ΣΦ ΠΑΟΚ''Daje έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:12Αυτη φιλε ειναι μια απο τις ΤΟΠ εμπειριες της ζωης μου.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές