!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
- Rocco Siffredi
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
Ειχα παιξει στους 16 μεταξυ αλλων νικητη γαλλια στο 9 και κροατια 13 αλλα εβαλα ψιχουλα 
- Μαυροβασίλης
καμινγκ χομ καποτήδες;

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- wooded glade
+1Rocco Siffredi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 22:31Γαλλια βελγιο επρεπε ναταν ο τελικοςFuerte έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 22:22 Κανένας από αυτούς τους δύο δεν είναι για τελικό σε ένα μουντιάλ υπό κανονικές συνθήκες.
το χα ρίξει και ένα 10ευρω 41 απόδοση, πού να φανταστώ την ντροπή της σαξωνίας ότι θα κάτσει να χάσει
- wooded glade
Αν πάει στο Φρανκράϊχ το κυπελούνγκεν πάντως το έχουμε δίπορτο με τη μούτι.
Το 2022 του στιπού, η ραϊχσνατσιοναλμαϊνσάφτ θα είναι έτοιμη πάλι.
Τα Γαλλάκια έχω λόγους να μην τα χωνεύω εγώ, διότι ότι τραβάμε στο στοίχημα από τα Γαλλάκια το τραβάμε και από τον Σαρκοζύ, αλλά τα **μημένα τα μπρέξια είναι και πολύ **μημένα. Όταν ήταν να απαγορεφτούν τα ανταλλακτήρια στοιχήματος τους λέω ρε σεις οργανώστε μία καμπάνια, δικιά σας είναι η εταιρεία, εσείς κονομάτε. Μου απάνταγαν λοιπόν ότι "μπρέξι μηνζ μπρέξι" - που δεν είχε γίνει και ακόμα και επίσης "πάρτεν πούλεν γκρίχεν, να σας τσαλαπατήσουνε θέλουμε εμείς" ...
Το 2022 του στιπού, η ραϊχσνατσιοναλμαϊνσάφτ θα είναι έτοιμη πάλι.
Τα Γαλλάκια έχω λόγους να μην τα χωνεύω εγώ, διότι ότι τραβάμε στο στοίχημα από τα Γαλλάκια το τραβάμε και από τον Σαρκοζύ, αλλά τα **μημένα τα μπρέξια είναι και πολύ **μημένα. Όταν ήταν να απαγορεφτούν τα ανταλλακτήρια στοιχήματος τους λέω ρε σεις οργανώστε μία καμπάνια, δικιά σας είναι η εταιρεία, εσείς κονομάτε. Μου απάνταγαν λοιπόν ότι "μπρέξι μηνζ μπρέξι" - που δεν είχε γίνει και ακόμα και επίσης "πάρτεν πούλεν γκρίχεν, να σας τσαλαπατήσουνε θέλουμε εμείς" ...
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Northerner
Κομπανιερος, γράφω από τη χώρα του Χενεραλισιμο. Είμαι στην αμπενιντα Χοσέ Αντώνιο Πρίμο ντε Ριμπέρα (¡Caídos por Dios y por España!) και δεν μπορώ να εκφράζω τη χαρά μου που το χωριάτικη νησί έφυγε! Ήταν απίστευτο να βλέπεις τους χεσμενους Άγγλους χτες το βράδι στο μπαρ. It’s coming home
λένε
.
Τώρα όλοι πρέπει να στηρίξουμε τους αδελφούς μας Κροάτες στον αγώνα με Γαλλικό Κονγκο! Ustase & VMRO πάντα μαζί!
Τώρα όλοι πρέπει να στηρίξουμε τους αδελφούς μας Κροάτες στον αγώνα με Γαλλικό Κονγκο! Ustase & VMRO πάντα μαζί!
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Oberst Hans-Ulrich Rudel
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Πάντως για νεανική ομάδα τα πήγε καλά η Αγγλία, αν δε την δουν μπεκαμ, στο γιουρο θα τα πάνε καλά. Αποκαλύψεις σε αυτό το μουντιαλ είναι ο Πικφορντ και ο Μαγκουάιρ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- wooded glade
Αφλογιστία έχουν μπροστά, ως συνήθως.Ερμής έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 13:07 Πάντως για νεανική ομάδα τα πήγε καλά η Αγγλία, αν δε την δουν μπεκαμ, στο γιουρο θα τα πάνε καλά. Αποκαλύψεις σε αυτό το μουντιαλ είναι ο Πικφορντ και ο Μαγκουάιρ
Τους λείπει ένας Κήγκαν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
δεκάρι τους λείπει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- wooded glade
- Διασκερφόσαρτος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση