!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Women's Soccer

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Σενέκας

Re: Women's Soccer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Albrecht έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:07 Σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε γυναικάρες και επιλέγετε ξανθομπουμπουρες
Μην κανεις καμια μαλακια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κορυφαιο νημα :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:09
Albrecht έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:07 Σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε γυναικάρες και επιλέγετε ξανθομπουμπουρες
Μην κανεις καμια μαλακια
τον εχω προσαρμοσει και αυτον :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Εικόνα

Η Χούιτεμα έκανε και καλό μουντιάλ, αλλά δεν πήρε CL, σο σήκωνε μόνο το αμόρε
Fairfax

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fairfax »

Πάντως οι ομάδες του γυναικείου Μουντιάλ είναι της πλάκας. Χάνουν από φοιτητικές ομάδες ανδρών. Νομίζω ότι θα έχαναν και από μια καλή ανδρική ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου λυκείου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Fairfax έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:42 Πάντως οι ομάδες του γυναικείου Μουντιάλ είναι της πλάκας. Χάνουν από φοιτητικές ομάδες ανδρών. Νομίζω ότι θα έχαναν και από μια καλή ανδρική ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου λυκείου.
Ετσι ειναι.Για να γινουν πραγματικα ανταγωνιστικες απεναντι στους αντρες θα πρεπει να τις πλακωνουν στις τεστοστερονες απο τα 12.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Fairfax έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:42 Πάντως οι ομάδες του γυναικείου Μουντιάλ είναι της πλάκας. Χάνουν από φοιτητικές ομάδες ανδρών. Νομίζω ότι θα έχαναν και από μια καλή ανδρική ευρωπαϊκή ομάδα επιπέδου λυκείου.
Απο τον ΦΑΟ θα εχαναν σιγουρα
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:05 Ειμαι λογοδοσμενος

Ώ, ρε κάτι πλακομούνια που θα πέφτουν στα αποδυτήρια!

Είχα γνωρίσει στον ΕΣ (μιας και σήμερα είναι χθες ήταν η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου) ένα τύπο (με επτανησιακό επώνυμο) του οποίου το αμόρε ήταν αθλήτρια στίβου του Ηρακλέως βεβαίως, βεβαίως.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία (και δεν τον είχα κόψει για παπατζή - αυτή ήταν και η μοναδική εξτραβαγκάντ ιστορία που διηγήθηκε, κατά τα άλλα ήταν low profile χαρακτήρας) η τύπισσα του εκμυστηρεύτηκε πως μετά το τέλος των προπονήσεων ακολουθούσε ιδιαίτερη χαλάρωση :smt047 στις ντουζιέρες. Και μάλιστα συνέβαινε συστηματικά, όχι μία και δύο φορές.
Κατά λέξη, «στόχευση της δέσμης του νερού στην ευαίσθητη περιοχή μέχρι να επέλθει κορύφωσις». Ολ τουγκέδερ.
Top διακρίσεις η αναρχοαυτόνομη θύρα 10 (εντάξει, δεν είχαν ξεπροβάλλει ακόμα τα φίδια) στο... circle jerking νεανίδων. :003:
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Gordian Knot έγραψε: 29 Οκτ 2020, 01:15

Είχα γνωρίσει στον ΕΣ (μιας και σήμερα είναι χθες ήταν η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου) ένα τύπο (με επτανησιακό επώνυμο) του οποίου το αμόρε ήταν αθλήτρια στίβου του Ηρακλέως βεβαίως, βεβαίως.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία (και δεν τον είχα κόψει για παπατζή - αυτή ήταν και η μοναδική εξτραβαγκάντ ιστορία που διηγήθηκε, κατά τα άλλα ήταν low profile χαρακτήρας) η τύπισσα του εκμυστηρεύτηκε πως μετά το τέλος των προπονήσεων ακολουθούσε ιδιαίτερη χαλάρωση :smt047 στις ντουζιέρες. Και μάλιστα συνέβαινε συστηματικά, όχι μία και δύο φορές.
Κατά λέξη, «στόχευση της δέσμης του νερού στην ευαίσθητη περιοχή μέχρι να επέλθει κορύφωσις». Ολ τουγκέδερ.
Top διακρίσεις η αναρχοαυτόνομη θύρα 10 (εντάξει, δεν είχαν ξεπροβάλλει ακόμα τα φίδια) στο... circle jerking νεανίδων. :003:
wtf sys3x δες εδω τι γινεται
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

GoBack έγραψε: 29 Οκτ 2020, 04:20
Gordian Knot έγραψε: 29 Οκτ 2020, 01:15

wtf sys3x δες εδω τι γινεται
Βασικά πράματα είναι αυτά.
Και οι δικές μου αθλήτριες είναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

alekhine έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:18 για την νεα γυμναστρια της ντορτμουντ δεν εχει πει κανενας τιποτα?

https://www.instagram.com/p/CF2So5Ll_Jz/

https://www.instagram.com/p/B_K0applWRD/

https://www.instagram.com/p/B7lzxvco1oP/
Λεσβία κι αυτή.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

ossessione έγραψε: 28 Οκτ 2020, 02:54
Adidas έγραψε: 22 Οκτ 2020, 05:43
ossessione έγραψε: 22 Οκτ 2020, 05:09

δεν είπα ακριβώς αυτο,είπα ότι θα κάνεις αν δεν κινείσαι
δεν μου λες τό κοπελάκι δίπλα τί ρόλο παίζει τέτοια ώρα; :smt017
Θα στα εξηγήσω όλα από κοντά στο μπασκετακι
για να δουμε τό προ-προηγούμενο σκ ηταν σε προπόνηση με άλλα παιδιά στα βοτσαλάκια
καί έμαθα ότι κάποια έκανε ληψη με το κιν :smt017
δεν την είχε ξαναδεί μου είπε
ναί δεν την είχα δεί ποτές πρίν καί όταν θέλησα νά πλησιάσω για να
ρωτήξω γιατί κάνει λήψη καί τί ήθελε, οί φιλάρες πού ήταν μαζί μου
δεν μέ άφησαν....τό ίδιο βράδυ είχα πονοκέφαλους
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”