Δεν σας λυπάσαι;
Ναι STR και alekhine πολύ καλή επιλογή.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Δεν σας λυπάσαι;
Ήδη υπάρχει πρόβλημα στο σχολείο με τους μαθητές που δε φορούν ή ανεβοκατεβάζουν τη μάσκα και με τους καθηγητές που δεν πάνε εφημερία.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:51Έχω περάσει κι εγώ από αυτή τη φάση.Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:37Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγιαrelativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:31
Στύγιο, νομίζω ότι το καταλληλότερο πρόσωπο είσαι εσύ. Καθώς είσαι και φιλόλογος είσαι ότι πρέπει.,
Παρ' ότι από θέμα παρεξήγησης θα είμαι συνεχώς εν δυνάμει μπαναρισμένος, αλλά είσαι αμερόληπτος για συντονισμό.
Φυσικά ο συντονιστής πρέπει να συμμετέχει στης συζητήσεις και να εκφράζει της απόψεις του.
Στο Πχόρουμ ποτέ δέν είχαμε φασιστική φίμωση.
Συντονιστές για διακόσμηση είναι αχρείαστοι.
Τί χονδρομαλακίες θα ακούσουμε ακόμη ?![]()
, δε θέλω .Είμαι σε μια φάση άρνησης των πάντων φέτος.
Είναι απόλυτα βέβαιο ότι σύντομα θα την ξεπεράσεις.
Με τόσους μακάκες στο κεφάλι σου θα ξεπεράσεις αυτή την αρνητική κατάσταση πολύ συντομότερα, από ότι εάν παραμείνεις άπραγος.
Τουλάχιστον δοκίμασε και Εάν δεν δεις σημαντική αλλαγή στην διάθεσή σου, μπορείς να παραιτηθείς όποτε εσύ κρίνεις.
Ο πεσιμισμός δεν είναι υγιής κατάσταση.
Πρέπει να το ξεπεράσεις και να αρχίσεις να είσαι έστω κάπως οπτιμιστής.
Διαφορετικά, θα αρχίσεις να έχεις πρόβλημα και στο σχολείο με τους μαθητές, καθώς και τους συναδέλφους και συναδέλφισσες.
Απλά μορφωμένος άνθρωπος είσαι. Πιστεύω ότι έχεις την οξυδέρκεια να αντιμετωπίσεις την παρούσα κατάσταση. Στο χέρι σου είναι. Έχεις τη δυνατότητα, έχεις και τις δυνάμεις. Η απόφαση λείπει.
Κάνε νέο ξεκίνημα με το να δηλώσεις συμμετοχή για συντονιστής.
Σου εύχομαι ότι καλύτερο.![]()
ισα ρε θα βαλουμε την μοδιστρα συντονιστη.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:31Στύγιο, νομίζω ότι το καταλληλότερο πρόσωπο είσαι εσύ. Καθώς είσαι και φιλόλογος είσαι ότι πρέπει.,
Παρ' ότι από θέμα παρεξήγησης θα είμαι συνεχώς εν δυνάμει μπαναρισμένος, αλλά είσαι αμερόληπτος για συντονισμό.
Φυσικά ο συντονιστής πρέπει να συμμετέχει στης συζητήσεις και να εκφράζει της απόψεις του.
Έχει αθηναϊκές πινακίδες.Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:58Ε και;sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:57Σωστά μιλάς αλλά είναι χρυσαυγίτης.Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:55 Πολλοί μου έρχονται στο μυαλό, αλλά θα προτείνω έναν και μόνο: τον Golden Age. Πάντα ευγενικός, πάντα με -τα όποια- επιχειρήματα του, τόσο εδώ όσο και στο παλιό. Ενίοτε δε, απέναντι σε όχλο που απλά τον προσέβαλε συνεχώς.
Προϋπόθεση να θέλει και ο ίδιος βέβαια.
sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:00Έχει αθηναϊκές πινακίδες.![]()
Spoiler
θα μας πρήξουν τις μπάλες οι αριστεράντζες![]()
Πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω πως αναφερόμουν μόνο στο πρώτο μέλος της πρότασης...sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:59Διαδικτυακά, από κοντά είμαι εξαιρετικά ευγενικός.- Casper - έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:57Μας δουλεύεις νομίζωΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:51 Και το κασπερουλίνι καλό μου φαίνεται αλλά μπορεί να μη θέλει.
Από το στόμα μου το πήρες.sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:55 Και τον ST48410 επίσης κυρίως για την υπομονή του, την καλή προαίρεση και την ευγένεια, ακριβώς ότι δεν έχω εγώ.
![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα ο Άλεκ είναι εξίσου καλή επιλογή με τον Στάθη! Και τους δύο λοιπόν.
Σιγά μη το φας από αλλον. Εγώ θα είχα όλη την ευχαρίστηση.sys3x έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:03Πλάκα πλάκα ο Άλεκ είναι εξίσου καλή επιλογή με τον Στάθη! Και τους δύο λοιπόν.
Ναδάη, έτσι και κάνει καμμιά μαλακία ο Σπύρος το μπαν ΑΠΑΙΤΩ να το φάω από τον Μπέρι, το νου σου.
Της θειάς σου ο κώλος, μαλακισμένοperseus έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:00ισα ρε θα βαλουμε την μοδιστρα συντονιστη.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:31Στύγιο, νομίζω ότι το καταλληλότερο πρόσωπο είσαι εσύ. Καθώς είσαι και φιλόλογος είσαι ότι πρέπει.,Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:18
Δηλαδή ο συντονιστής να κάθεται σα γίδι , περσόνα μούτα; Όχι βέβαια , που το είδες αυτό;
Γιατί ρέ Περσέα ? Είναι αμερόληπτος, ευγενικός και ευπρεπής, στοιχεία που δεν έχω εγώ.perseus έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:00ισα ρε θα βαλουμε την μοδιστρα συντονιστη.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:31Στύγιο, νομίζω ότι το καταλληλότερο πρόσωπο είσαι εσύ. Καθώς είσαι και φιλόλογος είσαι ότι πρέπει.,Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:18
Δηλαδή ο συντονιστής να κάθεται σα γίδι , περσόνα μούτα; Όχι βέβαια , που το είδες αυτό;
+ 1Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:03 Εν τω μεταξύ πως σας έχει καρφωθεί ότι κάποιος που ξέρει από καλό καφέ, είναι ότι πρέπει για θέση μπράβου σε καφετέρια...
ε τωρα θα σε βαλουμε να πηξειςΣτύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:04Της θειάς σου ο κώλος, μαλακισμένοperseus έγραψε: 28 Οκτ 2020, 17:00ισα ρε θα βαλουμε την μοδιστρα συντονιστη.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:31
Στύγιο, νομίζω ότι το καταλληλότερο πρόσωπο είσαι εσύ. Καθώς είσαι και φιλόλογος είσαι ότι πρέπει.,
. Και να θέλετε , δε μπαίνω..