nope! Δυστυχώς τα δάχτυλά μου είναι πολύ λεπτά και μόνο παιδικό θα μπορούσα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
Re: Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 28 Οκτ 2020, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αααα εγω ελεγα ξυρισμα απο μεσα την μια πλευρα στο υψος καπου στον κροταφο . ( αυτο το μπινελικι δεν λενε το γαλλικο καρε ?aLiCat έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:12Τα αφήνω να μακρύνουν λίγο και μετά θα τα διατηρήσω πιο μακρύ καρέ (έχω μανία με το καρέ)![]()
Χαιρετιζω θερμα τα αποκαλυπτηρια της αλικατ.Καλουτσικο το γατι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Νon4me έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:14Αααα εγω ελεγα ξυρισμα απο μεσα την μια πλευρα στο υψος καπου στον κροταφο . ( αυτο το μπινελικι δεν λενε το γαλλικο καρε ?)
Αντίθετα λατρεύω το γαλλικό καρέ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
θα σου πήγαιναν baby bangs νομίζω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Το είχα κάνει κάποτε, αλλά ήταν αποτυχία. Μεν το μέτωπο μεγάλο, αλλά το πρόσωπο οβάλ προς το στρογγυλό και το μαλλί σπαστό. Οπότε θα έπρεπε να ήμουν διαρκώς με το πιστολάκι στο χέρι να τα ισιώνω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν ειναι ξυραφι αυτο . μαλλον μοιαζει με την 2ρη θηκη σε αντιστοιχια wahl μηχανης ( κανα 7ρι χιλιοστα δλδ . ) τεσπα δε μπορω να επιμείνω στο τι θα κανεις με το μαλλι σου δεν ειναι και ευγενικο επειτα . σου ειπα να βαλεις φωτο , εβαλες ... αν επιμεινω και στο πως θα κανεις το μαλλακι θα ειμαι κατι σαν κακια πεθερα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 28 Οκτ 2020, 16:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Cecily Anne
Ακριβώς ! Δε θυμάστε τι γινόταν σε αντίστοιχα νήματα που ανεβάσαμε άντρες ; Δε συμφωνουσαμε ποτε!Naida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:05Όπως και τις γυναίκες.Cecily Anne έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:20 Το τι καυλωνει τους άντρες δεν είναι ένα πράγμα και μια συνταγή . Πολλά διαφορετικά καυλώνουν πολλούς άντρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
+2 για το γαλλικό καρέ!aLiCat έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:17απαπα.. !! Τι λες; Α λα (πάλαι ποτέ)Βικτώρια Μπέκαμ; Το σιχαίνομαι αυτό το κούρεμα.
![]()
Αντίθετα λατρεύω το γαλλικό καρέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι μωρέ, καθόλου δεν με πειράζει, σιγά! Προτάσεις καλοδεχούμενες.Νon4me έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:32Δεν ειναι ξυραφι αυτο . μαλλον μοιαζει με την 2ρη θηκη σε αντιστοιχια wall μηχανης ( κανα 7ρι χιλιοστα δλδ . ) τεσπα δε μπορω να επιμείνω στο τι θα κανεις με το μαλλι σου δεν ειναι και ευγενικο επειτα . σου ειπα να βαλεις φωτο . εβαλες αν επιμεινω και στο πως θα κανεις το μαλλακι θα ειμαι κατι σαν κακια πεθερα .![]()
Επιλογές και αποφάσεις δικές μου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Περιμένω τον πρώτο που θα πει "οκ γι'αυτην θα ξεκινουσα δίαιτα".GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:48 Η σωστη ερωτηση ειναι "θα γινοσουν 130 κιλα αν στο ζητουσε η Σκαρλετ Γιοχανσον για να σου κατσει;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 518 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 11 Απαντήσεις