!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
Re: Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
Η σωστη ερωτηση ειναι "θα γινοσουν 130 κιλα αν στο ζητουσε η Σκαρλετ Γιοχανσον για να σου κατσει;"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχει καμιά λογική αυτό το πράγμα που ισχυρίζεσαι, ούτε βιολογικά ούτε κοινωνικά...με κανένα τρόπο δε στέκει. Είναι απλά τσιτάτο που διάβασες στο κοσμοπολιταν.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:47Και ποιος είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα αρέσει το σωμα σου ή όχι στις γυναικες; ποιος είναι ο πρώτος που το κρίνει;
Άρα ο πρώτος που θέλεις να του αρέσεις είσαι εσύ. Το ότι θα αρέσεις σε περισσότερες γυναίκες, έρχεται 2ο. Σωστά;
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το πιστεύεις στ'αλήθεια
Θα γινόσουν;GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:48 Η σωστη ερωτηση ειναι "θα γινοσουν 130 κιλα αν στο ζητουσε η Σκαρλετ Γιοχανσον για να σου κατσει;"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι γυναίκες. Έχω κάνει σοβαρό μακροχρόνιο γκάλοπNaida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:47
Και ποιος είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα αρέσει το σωμα σου ή όχι στις γυναικες; ποιος είναι ο πρώτος που το κρίνει;
Θα το σκεφτομουν σοβαρα γιατι ακομα και στα 100 φαινομαι οκ λογω σωματοτυπου.Βασικα αποφασισα.ΝΑΙ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κφάλα Λοξίας βάλε φωτό να υμνήσουμε τα κάλλη σου 
Οκ, ερώτηση. Ας το πάμε αλλιώς, οι γυναίκες που θα βάψουν τα μαλλιά τους ροζ το κάνουν για να αρέσουν στους άντρες;Σενέκας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:49
Δεν έχει καμιά λογική αυτό το πράγμα που ισχυρίζεσαι, ούτε βιολογικά ούτε κοινωνικά...με κανένα τρόπο δε στέκει. Είναι απλά τσιτάτο που διάβασες στο κοσμοπολιταν.
Ε εντάξει τι να πωGoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:51Θα το σκεφτομουν σοβαρα γιατι ακομα και στα 100 φαινομαι οκ λογω σωματοτυπου.Βασικα αποφασισα.ΝΑΙ
Δηλαδή διαμορφώνεις την εμφάνιση σου ανάλογα πως σε θέλουν οι γυναίκες, απλά συμπίπτει με το να σου αρέσεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άδικος κόπος, τύποι.
Ένα από τα κύρια ένστικτα των έμβιων όντων, δεν είναι η αναπαραγωγή, αλλά το ν' αρέσουμε στον εαυτό μας. Γιατί τα κόκκινα χείλια και μάγουλα, είναι ωραία, γιατί έτσι...
Τι να πει κανείς, αφού Πατριαρχία...
Ένα από τα κύρια ένστικτα των έμβιων όντων, δεν είναι η αναπαραγωγή, αλλά το ν' αρέσουμε στον εαυτό μας. Γιατί τα κόκκινα χείλια και μάγουλα, είναι ωραία, γιατί έτσι...
Τι να πει κανείς, αφού Πατριαρχία...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αν το πρωτυπο αντρικης ομορφιας ηταν να ειναι καποιος υπερβαρος θα γινομασταν οι περισσοτεροι Βαγγεληδες.Ετσι πανε αυτα
Το κανουν επειδη βαρεθηκαν να τους το ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΜΕΣΑ και εχουν αναγκη απο διαλειμμα.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:54 Οκ, ερώτηση. Ας το πάμε αλλιώς, οι γυναίκες που θα βάψουν τα μαλλιά τους ροζ το κάνουν για να αρέσουν στους άντρες;
Ολοι οι ανθρωποι εχουν εμφυτη εντονη σεξουαλικοτητα, αλλα ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ χρειαζονται και διαλειμματα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Όχι απαραίτητα. Το κάνουν για άλλους κοινωνικούς λόγους. Μπορεί να το κάνουν εσκεμμένα για να ΜΗΝ αρέσουν, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Είναι η ίδια κατηγορία σκέψης.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:54Οκ, ερώτηση. Ας το πάμε αλλιώς, οι γυναίκες που θα βάψουν τα μαλλιά τους ροζ το κάνουν για να αρέσουν στους άντρες;Σενέκας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:49
Δεν έχει καμιά λογική αυτό το πράγμα που ισχυρίζεσαι, ούτε βιολογικά ούτε κοινωνικά...με κανένα τρόπο δε στέκει. Είναι απλά τσιτάτο που διάβασες στο κοσμοπολιταν.
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν το κάνουν επειδή "τους αρέσει να κοιτάνε τα ροζ μαλλιά τους στον καθρέφτη". Το κάνουν είτε για εκπεφρασμένους είτε για ενδόμυχους, κοινωνικούς λόγους. Για να τις βλέπουν κάποιοι άλλοι
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μην το λες αυτο ,εγω στην φωτο ειμαι 94 κιλα κατω απο 90 μοιαζω υποσιτισμενοGoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:57Αν το πρωτυπο αντρικης ομορφιας ηταν να ειναι καποιος υπερβαρος θα γινομασταν οι περισσοτεροι Βαγγεληδες.Ετσι πανε αυτα![]()
- Cecily Anne
Πάντως εγω θέλω να αρέσω στον δικό μου, αλλα, αν έκανα πλαστική , θα την έκανα, για να φτιάξω κάτι που πρώτα εμένα δεν αρέσει και όχι επειδή μου το είπε και αυτό γιατί είναι κάτι μόνιμο.
Πχ τα μαλλιά τα κραταω μακριά πιο συχνά από κοντά, γιατί δεν του αρέσουν τα κοντά, αλλά κανα δύο φορές που μου την έχει δώσει τα έχω κόψει κ έκανε υπομονή να μεγαλώσουν.
Πχ τα μαλλιά τα κραταω μακριά πιο συχνά από κοντά, γιατί δεν του αρέσουν τα κοντά, αλλά κανα δύο φορές που μου την έχει δώσει τα έχω κόψει κ έκανε υπομονή να μεγαλώσουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό που μου αρέσει είναι αυτό που τραβάει το αντίθετο φύλο, και άρα θεωρείται πιο "αντρικό".Naida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 14:54
Δηλαδή διαμορφώνεις την εμφάνιση σου ανάλογα πως σε θέλουν οι γυναίκες, απλά συμπίπτει με το να σου αρέσεις;
Για το σώμα μόνο, όχι ρούχα, κουρέματα κτλ
- Sid Vicious
Εγώ πάντως κάποτε όταν είχα κάνει τα μαλλιά μου μπλε το έκανα γιατί γούσταρα ο ίδιος, στις κοπέλες πιθανό να μην αρεσε αλλά προσωπικά πιστεύω με ταίριαζαν πολύ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις