θρυλος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόρτο - ΘΡΥΛΟΣ
Re: Πόρτο - ΘΡΥΛΟΣ
δεν ειπα να σηκωσεις τσλ. Τους 8 να περασεις ΜΙΑ φορα. ΜΙΑ. Τους ΟΧΤΩ
θρυλος
για το φιλικο με τη σαντος και τα πρωταθληματα με τους τσουκατους τους σαρρηδες και τα παραρτηματα
θρυλος
Δηλαδή χειρότερη από πλατεία Ομόνοιας και Κρασνοντάρ;Κόκκορας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:4011 σερι ηττες εχει το θηριο που κατεβαλλες,αλλη μια και παει για ρεκορ ολων των εποχων![]()
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Αμέτρητες οι φάπες.Τί να πρωτοδιαλέξεις;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δηλαδη θα περνουσες ποτε μπενφικα;(μην πω μπεσικτας)
απο την ανταγωνιστρια της διμπαλο
Εδώ και μια δεκαετία είναι απίθανο να πας στους τέσσερις. Βρες μου μια ομάδα με το μπάτζετ του Ολυμπιακού που το έχει καταφέρει. Δεν είναι το Τσάμπιονς λιγκ που θυμάσαι πριν είκοσι χρόνια. Πλέον δεν είναι μέρος για να παίζουν μπάλα Μπασιναδες και Μάντζιοι. Βλέπεις ότι σε μια κακή μέρα μπορεί να φάει 8 η ... Μπαρτσελόνα.LETO έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:40 δεν ειπα να σηκωσεις τσλ. Τους 8 να περασεις ΜΙΑ φορα. ΜΙΑ. Τους ΟΧΤΩ![]()
![]()
θρυλος![]()
για το φιλικο με τη σαντος και τα πρωταθληματα με τους τσουκατους τους σαρρηδες και τα παραρτηματα
Για το πελατακι μου λες;Κόκκορας έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:46 δηλαδη θα περνουσες ποτε μπενφικα;(μην πω μπεσικτας)![]()
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν περνουσες.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Αν αυτή είναι η πουτανα της Ευρωπης, οι ομάδες σας ,που τις γλεντάει αυτή η πουτανα, τι είναι; Η ΠΑΕ Ενωμένα Μπουρδέλα;Αίλουρος έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:36 Η πουτάνα της Ευρώπης είναι εδώ!
Η γαυριέλα θύμισε ξανά σε όλους ποια είναι η καλύτερη πουτάνα της Ευρώπης, καθώς ηττήθηκε από κάποια… Μάλμε!
https://www.google.com/amp/s/newspao.gr ... %258E/amp/
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Olivier Jonathan Giroud ο Γάλλος εραστής.
Το ορκίζεσαι; Μπέσα;
Ούτε στους 16 του ΟΥΕΦΑ δεν πάτε μετά τον βέβαιο αποκλεισμό σας από την επόμενη φάση του CL .Albrecht έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:47Εδώ και μια δεκαετία είναι απίθανο να πας στους τέσσερις. Βρες μου μια ομάδα με το μπάτζετ του Ολυμπιακού που το έχει καταφέρει. Δεν είναι το Τσάμπιονς λιγκ που θυμάσαι πριν είκοσι χρόνια. Πλέον δεν είναι μέρος για να παίζουν μπάλα Μπασιναδες και Μάντζιοι. Βλέπεις ότι σε μια κακή μέρα μπορεί να φάει 8 η ... Μπαρτσελόνα.LETO έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:40 δεν ειπα να σηκωσεις τσλ. Τους 8 να περασεις ΜΙΑ φορα. ΜΙΑ. Τους ΟΧΤΩ![]()
![]()
θρυλος![]()
- Πρετεντέρης
Ε ναι. Οι χρυσαυγιτες δεν είναι βαζελοι ή χανούμια, δεν κάνουν τέτοια πράγματα.lafkiotis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 10:45 Εμενα θα μου πεις καποιος πως γλυτωσε η σφηκοφωλια της Χ.Α. που βρισκεται μεσα στην 7?
Εβαλε ο βαγγελακης το χερι του?
Και που είσαι: τον κορωνοϊό τον έφερε στη χώρα ο Βαγγέλας, θυμάσαι που είχε αρρωστήσει;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Γύρνα πλευρό και πάρε τα χάπια σου.Daje έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:16 Τα ιδια ελεγαν και οι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οπαδοι της πουτανογριας και μολις τους εριξαν 4-5 κατηγοριες και τους αφαιρεσαν και καμια 10αρια τιτλους, το εκλεισαν (και φυσικα ηταν μεγαλο σκανδαλο που πετυχαν αφαιρεση μονοψηφιου αριθμου τιτλου, αλλα αυτο εγινε αποκλειστικα και μονο για οικονομικους λογους...)
Κοντοζυγωνει η ωρα.....
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Robin van Persie ο ιπτάμενος Ολλανδός.
Χαλάλι ρε αιλουρε, δεν πειράζει, κλαιν μαιν. Εμένα με νοιάζει να παραμείνει στην κατηγορία το καλύτερο πτανακι μου να το γλενταω μέσα έξω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος