Ολοι ειναι στη νομαρχια.
Σιγα τον Χαγιεκ.
στον ιδιωτικό τομέα δούλευεΜετανάστρια έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 00:55 Αυτός ο Τζήμερος ρα παιδιά ποιός/τι είναι; Τι δουλειά έκανε πριν αρχίσει να μας τον πουλάει ο Αλαφούζος για πολιτικό παράγοντα;
Κοίτα να δεις εγώ έχω χάσει πολλά επεισόδια από τα ελληνικά πράγματα αλλά αυτό που θυμάμαι καθαρά είναι ότι το όνομα Τζήμερος δεν το είχα ξανακούσει ποτέ όταν ξαφνικά στην αρχή της κρίσης, τότε με τα συλλαλητήρια, άρχισε να μας τον ταίζει ο Αλαφούζος για πρωινό, γεύμα και δείπνο ως πρόεδρο κάποιου, ξέρω γω τι ήταν κόμμα, σωματείο, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι αλλά επίσης δεν είχα ξανακούσει ποτέ.Lugozzi έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 00:57στον ιδιωτικό τομέα δούλευεΜετανάστρια έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 00:55 Αυτός ο Τζήμερος ρα παιδιά ποιός/τι είναι; Τι δουλειά έκανε πριν αρχίσει να μας τον πουλάει ο Αλαφούζος για πολιτικό παράγοντα;
στη διαφήμιση
ο Αλαφούζος που κολλάει?
έχει να πάει στο ΣΚΑΪ 5-6 χρόνια
διαφημίσεις?
Ναι τι; Έγραφε τα κείμενα; Έκανε τη σκηνοθεσία; Τα γραφιστικά στις έντυπες; Δεν είχε καμμία σέση με το δημιουργικό αλλά ήταν πωλητής τηλεποπτικού χρόνου; Ήταν λογιστής σε διαφημιστική εταιρία; Τι έκανε;
nik_killthemall έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 01:10 έχει και τικ
https://el.wikipedia.org/wiki/Θάνος_Τζήμερος
συνεργάστηκε με την Αρλέτα
ξεκίνησε ως κειμενογράφος και δημιουργικός διευθυντής σε πολυεθνικέςΜετανάστρια έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 01:12Ναι τι; Έγραφε τα κείμενα; Έκανε τη σκηνοθεσία; Τα γραφιστικά στις έντυπες; Δεν είχε καμμία σέση με το δημιουργικό αλλά ήταν πωλητής τηλεποπτικού χρόνου; Ήταν λογιστής σε διαφημιστική εταιρία; Τι έκανε;
foscilis έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 01:13nik_killthemall έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 01:10 έχει και τικ
https://el.wikipedia.org/wiki/Θάνος_Τζήμερος
Δεν εκπλησσομαι.
κοίταξε δεν είναι και αλέξης, αν και όπως έχει δηλώσει έχει συγγένεια εξα-γχεστείας (δηλ. σκατοσυγγένια) με τον φιντελ κάστρο ντε λα πάρτον και λα κλάρα χάστα σιεμπρε. θα σέβεστεΜετανάστρια έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 01:21συνεργάστηκε με την Αρλέτα![]()
Προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι αυτόφωτο σούργελο που ταίριαξε στ' αφεντικά ή είναι η δουλεία του. Φαίνεται το πρώτο.