ΕΛΕΟC Nero μου!!!!!!!!!Σενέκας έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:24Ο θεός προέτρεψε κοινωνική εξόντωση και βασανιστήρια; Δε νομίζω. Νομίζω έργο των εκκλησιαστικών αρχών ήτανΣουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:21Ό,τι επιτρέπει ο Θεός, είναι για το καλό μας, έτσι γνωρίζωΣενέκας έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:19
Όχι, γιατί δυστυχώς το verbal takedown δεν ήταν αρκετό για κάτι πέρα απο ίσως την προσωρινή ηθική ανάταση, αφού στο τέλος κερδίσατε: ο Σιορ Αντρέας, ως αφορισμένος, αναγκάστηκε να φύγει πρόσφυγας στη Ζάκυνθο όπου αφορίστηκε ξανά, και υποχρεώθηκε να ζήσει σε κατ'οικον περιορισμό με την απειλή, αν βγει απο το σπίτι του να τον λιθοβολήσουν. Το ίδιο και τα παιδιά του, που αποκλείστηκαν κοινωνικά μέχρι κοινωνικής εξοντώσεως![]()
Πάντως, η ατάκα αξίζει μια θέση στο Μουσείο!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
γκετ γουέλ σουν, υπουργέ
Re: γκετ γουέλ σουν, υπουργέ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:22Χαλαρά. Την γαμουσα. Έχει τσαγανό.sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:18Multi layered σοβάτισμα κιόλας.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:06 Ο Σενέκας έχει ταπετσαρει όλο το δωμάτιο με φωτογραφίες της και το έχει σοβατισει από πάνω.
Μπδ, ένα ισπανικό δεν της έδινες ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ;
γω φοβάμαι
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εσένα σου πέφτει προϊσταμένη. Θα ετρωγες μαστίγιο. Αν όχι και τίποτα άλλο...Στύγιος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:27Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:22Χαλαρά. Την γαμουσα. Έχει τσαγανό.sys3x έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:18
Multi layered σοβάτισμα κιόλας.
Μπδ, ένα ισπανικό δεν της έδινες ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ;![]()
ΗΡΩΑ
![]()
γω φοβάμαι
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Άμα ανοίξω νήμα θα κάνεις τον κόπο να μου απαντήσεις; Θέλω ειλικρινά μια θεολογική γνώμη επι του θέματος, γιατί με προβληματίζει.
Και να μη ήταν ,πάλι θα φοβόμουν , μπρρρρΖενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:29Εσένα σου πέφτει προϊσταμένη. Θα ετρωγες μαστίγιο. Αν όχι και τίποτα άλλο...![]()
Όχι, όχι πλιζ
Βάλε το στην λίστα για κανα μήνα αργότερα άμα είμαι ακόμα δω μέσα
Βάλε το στην λίστα για κανα μήνα αργότερα άμα είμαι ακόμα δω μέσα
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντάξει, έχει μια παράξενη φάτσα, που θυμίζει προϊσταμένη σε ψυχιατρικη κλινικη, αλλά κάπου κάπου της φεύγει και καμία κλανια θηλυκότητας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
εκεί είναι που σε τουμπάρει ε?Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:39 Εντάξει, έχει μια παράξενη φάτσα, που θυμίζει προϊσταμένη σε ψυχιατρικη κλινικη, αλλά κάπου κάπου της φεύγει και καμία κλανια θηλυκότητας.
- Καραμελίτσα
Αυτά με το σεξ και τις γυναίκες υπουργούς να τα προσέξετε. Έχετε δει καμία γυναίκα από αυτές που θεωρούν τον Άδωνη σούργελο να θέλει να τον πηδήσει;
Z
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ειναι το σημείο το οποίο ευστοχως επεσήμανε ο sys3x.Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:40εκεί είναι που σε τουμπάρει ε?Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:39 Εντάξει, έχει μια παράξενη φάτσα, που θυμίζει προϊσταμένη σε ψυχιατρικη κλινικη, αλλά κάπου κάπου της φεύγει και καμία κλανια θηλυκότητας.
Τα μεγάλα βυζιά.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και εσένα τι σε κόφτει; Γινε και εσύ υπουργός άμα ζηλεύεις.Καραμελίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:43 Αυτά με το σεξ και τις γυναίκες υπουργούς να τα προσέξετε. Έχετε δει καμία γυναίκα από αυτές που θεωρούν τον Άδωνη σούργελο να θέλει να τον πηδήσει;
☦𓀢
☦𓀢
Σε κάποιες εμφανίσεις ανοίγει κανα κουμπί ξερω γω κατα λάθος κι έτσι, οκ
- Υδράργυρος
#το_μονο_θετικο
- Υδράργυρος
Η εμφανιση της δεν ειναι κακη οταν δε φοραει στολη εκκλησιας. Αυτα που λεει και κανει ειναι το προβλημα μαζι της