Το 2013 ως γνωστόν ήταν η εποχή του μυστικού γκάλοπ.
Αν δεν δολοφονούσαν τον Φύσσα θα έβγαινε σε λίγες μέρες το μυστικό γκάλοπ και δεν ξέρω τι θα έλεγε.
Αλλά τι είδους ελπίδες είχαν όταν έλεγαν "θα δημιουργήσουμε εθνικό καθεστώς" ;
Σίγουρα για άκου αρχηγέ - Ουρανία ότι προέκυπτε καλοδεχούμενο θα ήταν. Το πακιστανικό ξενοδοχείο θα μπορούσε να γίνει ξενοδοχείο-γίγας, κόττερο θα ήταν εφικτό να αποκτήσει η οικογένεια και τα λοιπά.
Αλλά παρακάτω ;
Άντε να φάνε τη μισή Νέα Δημοκρατία. Άντε να φάνε λίγο παραπάνω από τη μισή. Παρακάτω δεν είναι δύσκολο ;
Προφανώς θα δημιουργείτο ένας σούπερ-Σύριζα που θα είχε το μονοπώλειο.
Πως τα αβγά θα νικούσαν ;
Με πραξικόπημα πυτζάμα θα μου πείτε.
Σε συνδυασμό με ένα γκρέξιτ ένα πραξικόπημα πυτζάμα δεν θα ήταν ολωσδιόλου απίθανο.
Αλλά και πάλι οι πραξικοπηματίες-πυτζάμα θα ήταν αβγά ; Εγώ προς ένα προφίλ ΑΝΕΛ τους έβλεπα περισσότερο (αν υπήρχαν).
Πως θα γινόταν λοιπόν ;
Είναι ένα μυστήριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε τι ήλπιζαν τα αβγά ;
- wooded glade
Σε τι ήλπιζαν τα αβγά ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Οκτ 2020, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Σε τι ήλπιζαν τα αβγά ;
Νήμα με την λέξη αβγά α.α. 1345.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σε τι να ελπιζαν τα αυγα ρε συ πλακα κανεις ? ειχαν ενα peak εκει στο 10% λιγο παραπανω και ο κόσμος όλος , περα απ τους τσαμπουκαδες και τα φρου φρου δεν ειχαν προγραμμα για τιποτα .
δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι καμενο χωραφακι .
δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι καμενο χωραφακι .
Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2019, 19:24Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Το βράδυ των εκλογών να έχεις έτοιμο ένα κασόνι βαζελίνη, θα σου χρειαστεί.Νon4me έγραψε: 03 Μαρ 2019, 19:09 Σιγα θα σκισεις καμια σημαια των SS . Παρτε το χαμπάρι . και εμφύλιος να γινει εκει κατω απ το 10% θα γυροφερνετε για τον απλουστατο λογο πως ειστε καμενο χωραφι .
- wooded glade
Δεεν ξέρω. Οι ίδιοι ξέρουν.Νon4me έγραψε: 27 Οκτ 2020, 23:43 Σε τι να ελπιζαν τα αυγα ρε συ πλακα κανεις ? ειχαν ενα peak εκει στο 10% λιγο παραπανω και ο κόσμος όλος , περα απ τους τσαμπουκαδες και τα φρου φρου δεν ειχαν προγραμμα για τιποτα .
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα