!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:24
Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:23 Στείλε, πες καμια προσευχή, άναψέ μου καμιά λαμπάδα, ξερω γω, είναι σοβαρό το θέμα :a040:
Άκου, κάνε ένα μπάνιο, βάλε ένα ποτήρι κρασί, βάλε μουσικουλα και χάζεψε εδώ τις μαλακίες μας. Αύριο το σκέφτεσαι. Για απόψε ξέχνα το.
Κάτι μπύρες έχω μόνο, δεν φροντίζω η χαζή να έχω πάντα ένα δυο ποτά για ώρα ανάγκης
Εδώ να χαζέψω και μουσική να βάλω-μπάνιο έκανα-να το ξεχάσω δεν παίζει, αν μπορούσα να μην σκέφτομαι συνέχεια μπορεί και να γλύτωνα πολλά Αχ μπαμπά, γιατί να σου μοιάσω σε αυτό :a040:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:23 Στείλε, πες καμια προσευχή, άναψέ μου καμιά λαμπάδα, ξερω γω, είναι σοβαρό το θέμα :a040:
Νερό. Τι έλεγες για το νερό τις προάλλες;
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:27
Airman68 έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:26

Άκου, κάνε ένα μπάνιο, βάλε ένα ποτήρι κρασί, βάλε μουσικουλα και χάζεψε εδώ τις μαλακίες μας. Αύριο το σκέφτεσαι. Για απόψε ξέχνα το.
Ναι αλλά να βάλει κανένα ξεσηκωτικό τραγουδάκι, όχι με χάρους κλπ...
Εγώ θα έβαζα eros.
Κι αυτό καλό είναι... :g030: :smt023
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:27
Κάτι μπύρες έχω μόνο, δεν φροντίζω η χαζή να έχω πάντα ένα δυο ποτά για ώρα ανάγκης
Εδώ να χαζέψω και μουσική να βάλω-μπάνιο έκανα-να το ξεχάσω δεν παίζει, αν μπορούσα να μην σκέφτομαι συνέχεια μπορεί και να γλύτωνα πολλά Αχ μπαμπά, γιατί να σου μοιάσω σε αυτό :a040:
Κοπανισε τις μπύρες :lol: και δώσε εντολή στο μυαλό σου να το σκεφτεί από αύριο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
- Casper -

Η γειτονιά απόψε ακούει λαϊκά και Μητροπάνο. Εγώ κόλλησα με Πάριο από χθες. :lol: Ιδανικό θα ήταν απλά χαλαρωτική μουσική σαν νανούρισμα (για να κοιμηθείς) ή ταινίες.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Νερό κασπεράκι ναι, θα ξαναπάω για μπλουμ μάλλον αλλά μερικές φορές σε πιάνει κάτι και σαν να εκδικείσαι τον εαυτό σου και τον αυτομαστιγώνεις και παθαίνεις άρνηση για ο,τιδήποτε πραγματικά ωφέλιμο

Μουσική μόνο κανα χερουβικό με σώζει μάλλον τελικά

Σιχαίνομαι να ψυχαναλύομαι δω μέσα βασικά, αύριο να μου διαγράψετε ούλα μου τα ποστ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

- Casper - έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:34 Η γειτονιά απόψε ακούει λαϊκά και Μητροπάνο. Εγώ κόλλησα με Πάριο από χθες. :lol: Ιδανικό θα ήταν απλά χαλαρωτική μουσική σαν νανούρισμα (για να κοιμηθείς) ή ταινίες.
Ρε τι έχουν πάθει όλοι και είναι με κάτι Πάριους, κάτι πουλοπουλους. Εχω πήξει στο γραφείο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Για συνέλθετε λίγο, έχετε θυμό και καταλήγετε και με ενοχές και δεν ξέρετε τί θα προκύψει από όλο αυτό ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΡΟΣ?????????? :smt013
- Casper -

Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:35 Νερό κασπεράκι ναι, θα ξαναπάω για μπλουμ μάλλον αλλά μερικές φορές σε πιάνει κάτι και σαν να εκδικείσαι τον εαυτό σου και τον αυτομαστιγώνεις και παθαίνεις άρνηση για ο,τιδήποτε πραγματικά ωφέλιμο

Μουσική μόνο κανα χερουβικό με σώζει μάλλον τελικά

Σιχαίνομαι να ψυχαναλύομαι δω μέσα βασικά, αύριο να μου διαγράψετε ούλα μου τα ποστ
Μωρέ αν ήταν έτσι εγώ θα έπρεπε να σβήσω περισσότερα από τα μισά μου ποστ. :lol:

Μπορεί να στέλνει σήμα και ο εγκέφαλος ότι πρέπει να το νιώσεις; Να ξεσπάσεις; Δώσε λίγο χρόνο και μετά θα είναι πιο εύκολο να το εκλογικεύσεις.

(Το νερό και ο ύπνος πάντα βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις)
- Casper -

Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:36
- Casper - έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:34 Η γειτονιά απόψε ακούει λαϊκά και Μητροπάνο. Εγώ κόλλησα με Πάριο από χθες. :lol: Ιδανικό θα ήταν απλά χαλαρωτική μουσική σαν νανούρισμα (για να κοιμηθείς) ή ταινίες.
Ρε τι έχουν πάθει όλοι και είναι με κάτι Πάριους, κάτι πουλοπουλους. Εχω πήξει στο γραφείο.
Και σε εσάς; :lol:
Μου θύμισες το άγαλμα. Πάω να το ακούσω.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Βρε συ, δεν το λέω για εσένα ή για άλλους, για εμένα μιλώ, πάει καιρός που θα έγραφα σοβαρά κάτι για το πώς νοιώθω και γιατί-σχεδόν ποτέ βέβαια δεν εκφραζόμουν αναλυτικά- κτλ αλλά μερικές φορές είναι που παθαίνεις τιλτ, ξέρεις τί σου συμβαίνει αλλά ταυτόγχρονα μπλοκάρεις και γυρίζεις σε.... νηπιακή κατάσταση.
Εκτός αυτού, ο θυμός περνά με λίγο προσευχή, λίγο χαζολόγημα κτλ όμως το άλλο δεν περνά :(
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:39 Για συνέλθετε λίγο, έχετε θυμό και καταλήγετε και με ενοχές και δεν ξέρετε τί θα προκύψει από όλο αυτό ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΡΟΣ?????????? :smt013
Εγώ δεν έχω ενοχές. Ειδικά για ξένο. Ακούω άνετα eros :lol:
Άμα είναι άνθρωπος της στενής μου οικογένειας αλλάζει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Εγώ και για μια ηλεκτρική συσκευή που διέλυσα, ενοχές ένοιωσα :102:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:59 Εγώ και για μια ηλεκτρική συσκευή που διέλυσα, ενοχές ένοιωσα :102:
Όντως τώρα;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Ναι αλλά δεν είμαι σίγουρη τί κατάλαβες και ρωτάς αυτό, λολ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”