- Casper - έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:10
Συγγενής είναι. Και οι άλλοι που θέλω να βρίσω.
Καμιά φορά οι συγγενείς μας είναι οι χειρότεροι εχθροί μας.
Γω με τους περισσότερους από δαύτους έχω κόψει επαφές.
Ο Θεός να σε φωτίσει.
Λογικό να μην καταλαβαίνετε. Δεν έχουμε επαφές.
Αλλά η μάνα με αυτά που μαθαίνει και μας κάνουν (επειδή έχουν εμμονή και είναι σκατάνθρωποι) κινδυνεύει η υγεία της. Εννοείται πως ό,τι νιώθει το νιώθω στο διπλάσιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 27 Οκτ 2020, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αμα είναι συγγενής βριστον με βρισιές οικογενειακές. Του στιλ "μην ξανασχοληθεις μαζί μου ξάδερφε γιατί θα χαλάσει το οικογενειακό πορτρέτο. Γαμω το σπιτάκι σου"
Μην τους βρίσεις, δείξε τους την πόρτα. Μπορεί να φρενιάσουν πιο πολύ αλλά δεν πειράζει
Δεν μπορώ να διαχειριστώ το αποτέλεσμα, είμαι τέρμα εξουθενωμένη με συσσωρευμένο άγχος κτλ, δεν υπάρχει περίπτωση να το συζητήσω με κανέναν εκτός από έναν αλλά τέτοια ώρα...
Αμα είναι συγγενής βριστον με βρισιές οικογενειακές. Του στιλ "μην ξανασχοληθεις μαζί μου ξάδερφε γιατί θα χαλάσει το οικογενειακό πορτρέτο. Γαμω το σπιτάκι σου"
Αυτό ακριβώς επαναλαμβάνω συνεχώς μέσα στο μυαλό μου!
Σουβλίτσα έγραψε: 27 Οκτ 2020, 22:15
Μην τους βρίσεις, δείξε τους την πόρτα. Μπορεί να φρενιάσουν πιο πολύ αλλά δεν πειράζει
Δεν μπορώ να διαχειριστώ το αποτέλεσμα, είμαι τέρμα εξουθενωμένη με συσσωρευμένο άγχος κτλ, δεν υπάρχει περίπτωση να το συζητήσω με κανέναν εκτός από έναν αλλά τέτοια ώρα...