Δε φτάνει ο μαμημένος ο Ssd για αποσυμπίεση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
Re: Φωτογραφίες με την μάσκα μας.
- Eθνικοκοινωνιστης
don't με το πρασινακι γενικα το εχεις? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Θα τσεκάρω τι ακριβώς περιέχει το μαγικό ζουμί και θα σας πω. Βγαίνει ακριβό σχετικά πάντως ακριβώς λόγω συστατικών.don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2020, 15:56Πες μας και εμάς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δίνω και μια μου φώτο αν χρειαστεί.Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:39Θα τσεκάρω τι ακριβώς περιέχει το μαγικό ζουμί και θα σας πω. Βγαίνει ακριβό σχετικά πάντως ακριβώς λόγω συστατικών.
Με μάσκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάντε ότι θέλετε εκεί πέρα.panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:01Εγω μάλιστα ειχα 2 για έξτρα ασφάλεια οπως ειδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Θέλουμε φωτογραφία Σατανικος Εγκεφαλος, να "τιγκάρουν" οι σέρβερς
Spoiler
γω λυπάμαι προκαταβολικά τον Spiros252
Εκανε τετοια πραματα η hope;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι να το κανεις? Αφου εχεις μαλλια.Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:51Δίνω και μια μου φώτο αν χρειαστεί.Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:39Θα τσεκάρω τι ακριβώς περιέχει το μαγικό ζουμί και θα σας πω. Βγαίνει ακριβό σχετικά πάντως ακριβώς λόγω συστατικών.
Με μάσκα.
Καλω το χρηστη καραμελίτσα να αρπαξει την ευκαιρια και να ποσταρει φωτο ωστε να αποδειξει οτι δεν ειναι ο 45χρονος μεσηλικας που ολοι πιστευουμε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
αλκης?GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:13 Καλω το χρηστη καραμελίτσα να αρπαξει την ευκαιρια και να ποσταρει φωτο ωστε να αποδειξει οτι δεν ειναι ο 45χρονος μεσηλικας που ολοι πιστευουμε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Otto Weininger έγραψε: 27 Οκτ 2020, 16:39Θα τσεκάρω τι ακριβώς περιέχει το μαγικό ζουμί και θα σας πω. Βγαίνει ακριβό σχετικά πάντως ακριβώς λόγω συστατικών.

Θα βάλω κι εγώ τώρα που έβγαλα με την κουκούλα και τη μάσκα. Ξέχασα το χασκόλ που λέει και η γιαγιά μου.

Spoiler

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ειπαμε σου δειξαμε πως μικραινεις την φωτο γιατι ειμαστε ευγενικοι τυποι αλλα εσυ το γαμευσες .Naida έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:53 Θα βάλω κι εγώ τώρα που έβγαλα με την κουκούλα και τη μάσκα. Ξέχασα το χασκόλ που λέει και η γιαγιά μου.
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 518 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-