!!! DEVELOPMENT MODE !!!
KABIB vs GAETHJE
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: KABIB vs GAETHJE
σε δεκα χρονια θα διηγειτε πως τον νικησει!
παντως εγω επιμενω o cabib ως καυκασιος κιολας ειναι απιθανο να μην ξεκινησε με παλη,ο τροπος που βουταει(και ο λογος που νικαει) αυτο φανερωνει,οπως και καποιες αλλες κινησεις
πηγε σε αυτον τον χωρο γιατι προφανως ειχε περισσοτερα λεφτα υποθετω δηλαδη,
το αν θα μπορουσε να επικρατησει απεναντι σε πρωταθλητες της παλης ειναι αμφιβολο(να ειμαι ειλικρινης δεν το πιστευω καθολου!)
δειτε πως βουτανε καποια ταλεντα(οχι οι παγκοσμιοι πρωταθλητες) και τι κινησεις κανουν.υπηρχε περιπτωση ποτε να του περασουν αυτα τα κολπα του καμπιμ σε αυτους; ενταξει σε ιρλανδους κ.λπ αλλα εδω; με την καμια
απλα εδω υπαρχουν κανονισμοι,αν τους πεις και αυτους αρση κανονισμων σε τυλιγουν σε μια κολα χαρτι.ειναι πιο δυσκολο με κανονισμους και φυσικα απεναντι σε τετοιους αθλητες
παντως εγω επιμενω o cabib ως καυκασιος κιολας ειναι απιθανο να μην ξεκινησε με παλη,ο τροπος που βουταει(και ο λογος που νικαει) αυτο φανερωνει,οπως και καποιες αλλες κινησεις
το αν θα μπορουσε να επικρατησει απεναντι σε πρωταθλητες της παλης ειναι αμφιβολο(να ειμαι ειλικρινης δεν το πιστευω καθολου!)
δειτε πως βουτανε καποια ταλεντα(οχι οι παγκοσμιοι πρωταθλητες) και τι κινησεις κανουν.υπηρχε περιπτωση ποτε να του περασουν αυτα τα κολπα του καμπιμ σε αυτους; ενταξει σε ιρλανδους κ.λπ αλλα εδω; με την καμια
απλα εδω υπαρχουν κανονισμοι,αν τους πεις και αυτους αρση κανονισμων σε τυλιγουν σε μια κολα χαρτι.ειναι πιο δυσκολο με κανονισμους και φυσικα απεναντι σε τετοιους αθλητες
Απο μικρος επαιζε με τις αρκουδεςΚόκκορας έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:09 σε δεκα χρονια θα διηγειτε πως τον νικησει!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Georg Von Balkanen
Φιλε, ποσο χρονων εισαι; 90; Σιγα μη πας να τους κανεις και κουν φου.Η παλη δεν εχει πιασιματα υποταγης η τουλαχιστον οχι οπως αυτα του σαμπο και βξξ, οπου σπας χερια κανεις ντισλοκεητ ωμους,δαχτυλα και ποδια.Αμα πας με ελληνορωμαικη (Κόκκορας έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:09 σε δεκα χρονια θα διηγειτε πως τον νικησει!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
λογικα μικροτερος απο σενα ειμαι,αλλα σιγουρα ωριμοτερος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το Σοβιετικό σάμπο είναι πράγματι ασυναγώνιστοGeorg Von Balkanen έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:20Φιλε, ποσο χρονων εισαι; 90; Σιγα μη πας να τους κανεις και κουν φου.Η παλη δεν εχει πιασιματα υποταγης η τουλαχιστον οχι οπως αυτα του σαμπο και βξξ, οπου σπας χερια κανεις ντισλοκεητ ωμους,δαχτυλα και ποδια.Αμα πας με ελληνορωμαικη (Κόκκορας έγραψε: 27 Οκτ 2020, 18:09 σε δεκα χρονια θα διηγειτε πως τον νικησει!
απλα εδω υπαρχουν κανονισμοι,αν τους πεις και αυτους αρση κανονισμων σε τυλιγουν σε μια κολα χαρτι.ειναι πιο δυσκολο με κανονισμους και φυσικα απεναντι σε τετοιους αθλητες) θα μαζεψεις και στις τσεπες.
Και το λέω χωρίς να υποτιμώ την πάλη και την όποια ιστορία της.
σουμπιδες...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Dana White: Aφήνει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Khabib
https://www.sport24.gr/mma/dana-white-a ... 34823.html
ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ DAJE
ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ DAJE
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αθλητές ΜΜΑ να κάνουν μούφα retirement για να ζητήσουν περισσότερα λεφτά αργότερα για την και καλά επιστροφή τους είναι στάνταρ τακτική, αλλά μετά από όλο σκηνικό που έκανε ότι αφήνει το ΜΜΑ για να ευχαριστήσει τη μάνα του τώρα που πέθανε ο πατέρας του νομίζω θα φαινόταν τεράστιος ξεφτίλας αν το έπαιρνε πίσω.Daje έγραψε: 31 Οκτ 2020, 13:30 Dana White: Aφήνει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Khabib
ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ DAJE
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Επίσης βγήκε στο ινστα να ξεπλύνει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία των τελευταίων ημερών, πράγμα που σίγουρα δεν βοηθάει το μάρκετινγκ του σαν διεθνή σταρ έξω από τα ρωσιστάν και τη σαουδική αραβία.
https://www.independent.co.uk/sport/gen ... 47229.html
https://www.independent.co.uk/sport/gen ... 47229.html
Khabib έγραψε:Today, under the pretext of fighting for freedom of speech the enemies of Islam and Muslims of different levels are trying to offend the feelings of hundreds of millions of believers around the world by drawing cartoons of the best of people.
Do they really believe that in this way they will be able to extinguish the light of Allah, the spread of which He promised to bring to the end in his beautiful book? Do they really think that with their low and vile deeds they can do something to harm the one who came to this earth with only one purpose – to lead people out of the darkness of ignorance and worship of idols to the light of truth and worship of Allah alone – the Creator and true Master of all things?
By this act, they not only insulted the feelings of the Muslim believers, but also challenged the Lord of the Worlds, who promised to protect his messenger from the attacks of ignorant people.
Well, they did what they did and their work with Allah, and we will just say that truly you cannot harm Muhammad and the blessed memory of him in the hearts of one and a half billion people.
May Allah bless our beloved Prophet as well as his family, companions and all those who followed them in good. And may Allah unleash his punishment on everyone who encroaches on the honour of the best of people – his prophet Muhammad ﷺ. Indeed, Allah does not break promises.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Σας ειπα ολο το σεναριο μεχρι το τελος, αλλα δεν ακουτε.Stalker έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 08:07Αθλητές ΜΜΑ να κάνουν μούφα retirement για να ζητήσουν περισσότερα λεφτά αργότερα για την και καλά επιστροφή τους είναι στάνταρ τακτική, αλλά μετά από όλο σκηνικό που έκανε ότι αφήνει το ΜΜΑ για να ευχαριστήσει τη μάνα του τώρα που πέθανε ο πατέρας του νομίζω θα φαινόταν τεράστιος ξεφτίλας αν το έπαιρνε πίσω.Daje έγραψε: 31 Οκτ 2020, 13:30 Dana White: Aφήνει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή του Khabib
ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ DAJE
Ειστε για πολλες φαπες.
Σας καλω σε φορουμικο τουρνουα ΜΜΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg