Τους λεει, πατε και δινετε τα λεφτα σας σε αυτους απο τους οποίους θέλετε να σας προστατευσουμε. Ειναι παραλογος λενε.Lugozzi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:28 α τώρα δεν πρέπει να απεξαρτηθεί η Ευρώπη ενεργειακά
από τους Ρώσους
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει σωτηρία.
Τους λεει, πατε και δινετε τα λεφτα σας σε αυτους απο τους οποίους θέλετε να σας προστατευσουμε. Ειναι παραλογος λενε.Lugozzi έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:28 α τώρα δεν πρέπει να απεξαρτηθεί η Ευρώπη ενεργειακά
από τους Ρώσους
![]()
![]()
![]()
Εντάξει αναγνωρίζω ότι έτσι είναι. Αλλά ο στόχος είναι το 2% όχι τα 600εκ*, είναι άδικη η εντύπωση που αφήνει η εικόνα στο υποσυνείδητο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:41 είναι άδικη η εντύπωση που αφήνει η εικόνα στο υποσυνείδητο.
Δεν είναι υπέρ των ΗΠΑ. Κατά των Γερμανών είναι, οπότε κατά το ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:53 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνετε να είστε με τις ΗΠΑ χωρίς να είστε με τη Δύση, ενώ δεν είστε καν από τις ΗΠΑ.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:27 Ή θέλει να διαλύσει τη Δύση, ή δεν έχει πρόβλημα να το ρισκάρει για να εξυπηρετήσει τους αμερικανούς πωλητές υγροποιημένου αερίου που χρηματοδότησαν την εκστρατεία του.
Διαλέγεις και παίρνεις, όντως απλά τα πράγματα.
Είμαστε με το δίκαιο, δεν είμαστε οπαδοί για να υποστηρίζουμε τυφλά μια ομάδα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:53 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνετε να είστε με τις ΗΠΑ χωρίς να είστε με τη Δύση, ενώ δεν είστε καν από τις ΗΠΑ.
Η αφήγηση ότι τα τελευταία 70 χρόνια η Ευρώπη που χτίστηκε στα αποκαϊδια εκμεταλλεύεται την Αμερική που αναδύθηκε ως ηγεμόνας του κόσμου είναι ιστορικός αναθεωρητισμός με τον οποίο κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα κάτσει να ασχοληθεί.ritzeri έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 00:00 Θέλει να ενώσει πραγματικά τη δύση.
Γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα δεν είναι μια ειλικρινης συνεργασία, αλλά κάποιοι μάγκες καλοπερνουν στην υγεία των κοροιδων.
Κατά τα πρότυπα της Γερμανίας, που όταν μας παταγε με την αρβύλα στο σβέρκο ήταν για το καλό της Ευρώπης.
Θυμάσαι;
Το ότι αρνείσαι τα προφανή παντως, να ξέρεις , δημιουργεί υποψίες.
Πως μπορείς να θεωρείς δίκαιο την επιβολή δασμών 10% στα αμερικάνικα αυτοκίνητα όταν εκείνοι επιβαλουν μόνο 2,5% στα ευρωπαικα;
Και πως είχες το θάρρος, αν και Έλληνας, να ψεξεις τα ελληνικά λάθη σε μια προσπάθεια αντικειμενικοτητας, αλλά δεν το βρίσκεις σήμερα για να κάνεις το ίδιο με τα γερμανικά ;
όχι φίλε εγώ είμαι αμερικανόφιλος από παιδίsharp έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:59Δεν είναι υπέρ των ΗΠΑ. Κατά των Γερμανών είναι, οπότε κατά το ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:53 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνετε να είστε με τις ΗΠΑ χωρίς να είστε με τη Δύση, ενώ δεν είστε καν από τις ΗΠΑ.
Αν μεθαύριο πει ο Τραμπ κάτι υπέρ των Γερμανών, ξαφνικά θα διαβάσεις από τους ίδιους ύβρεις για τις ΗΠΑ...