Έχεις καταλάβει -ελπιζω- ότι παραληρεις, ε;Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:29Κάποιος σίγουρα δυσκολεύεται να καταλάβει κάτι. Αυτό που γίνεται στην Γαλλία είναι το τέλος σας. Το τέλος της παράλογης ιδεολογίας και ρητορικής που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Την επόμενη αλλά και καθε φορά που θα ξαναβγείτε να υποστηρίξετε τους παραλογισμούς σας, όλοι θα σας δείχνουν αυτό που έγινε στην Γαλλία.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:22 ...
Δυσκολεύεσαι μάλλον να καταλάβεις το backfire...
Αυτό που έκαναν στη Γαλλία με τα σκίτσα σάτιρας στις θρησκείες και επικροτησαν συριζαιοι έγινε ακριβώς ενάντια στον θρησκευτικό φανατισμό όπως αυτός των ακροδεξιών χριστιανοταλιμπαν που ύψωσαν παράνομα σταυρό για να τη βγουν στους άπιστους....
Η δε ΝΔ που λέει για φιλελεύθερη κίνηση ενάντια στον φονταμενταλισμό και την ελευθερία του λόγου επί Σαμαρά διωκε βλασφημους και χρειάστηκε να ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθεί ο νόμος περί βλασφημιας...
Αλλά δεν το καταλαβαίνετε. Νομίζετε πως μπορείτε να είστε και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.
Λένε πως ο νεκρός δεν ξέρει πως είναι νεκρός. Αυτό το ξέρουν μονο οι γύρω του που υποφέρουν. Και το ίδιο μπορεί να πεί κανείς για τους ανόητους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία
- Highlander
Re: Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία
Re: Ο Μακρόν απασφάλισε ; Γιγάντια σκίτσα του Μωάμεθ σε κυβερνητικά κτίρια στη Γαλλία
Δεν είναι μόνο ο νόμος. Είναι και η κουλτούρα. Περιοδικά σαν το Charlie Hebdo υπάρχουν σε ελάχιστες χώρες διότι εκεί μόνο γίνονται ανεκτά κάτι τέτοια. Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό.πατησιωτης έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:20Άλλο Ελλάδα και άλλο Γαλλία.Στη Γαλλία αυτού του είδους η αντιθρησκευτική προπαγάνδα κρατάει πάνω από 200 χρόνια από την εποχή της γαλλικής επανάστασης.Η διαφορά είναι ότι παλιά χρησιμοποιείτο μόνο κατά του χριστιανισμού.Οι χριστιανοί βέβαια της χώρας την έχουν συνηθίσει,δεν είναι κάτι νέο για αυτούς.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:10 Οι γελοιογραφίες και τα σκίτσα στη Γαλλία καυτηριάζουν και "βλασφημουν" χριστιανισμό, ισλάμ και ιουδαϊσμό... Είναι κράτος στο οποίο η παρουσία θρησκευτικών συμβόλων είναι απαγορευμένη σε διάφορους δημόσιους χώρους και έχει διαχωρίσει κράτος/εκκλησία.
Βρες την διαφορά με την Ελλάδα και τη σχέση μουσουλμάνων φανατικών με τους χριστιανούς ακροδεξιούς φανατικούς που έστησαν παράνομα σταυρό για να την μπουν στους άπιστους![]()
Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά διωκε "βλάσφημο" κατόπιν καταγγελίας χρυσαυγιτων και τον εν λόγω νόμο τον κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ...![]()
Λαβρεντι ριζος
Οι καινούργιοι όμως όχι και όπως εγράφη θα ριζοσπαστικοποιηθούν.Κακό του κεφαλιού τους και της Γαλλίας βέβαια.
Αλλά ο σταυρός γιατί ήταν παράνομος στην Ελλάδα;Ο νόμος περί βλασφημίας που γράφεις πρόβλεπε ότι απαγορεύεται η προσβολή του προσώπου του Χριστού και ΚΑΘΕ άλλου ιδρυτού γνωστής θρησκείας,δηλαδή και του Μωάμεθ.Με αυτόν τον νόμο στην Ελλάδα τα σκίτσα θα ήταν παράνομα.Τώρα είναι νόμιμα.ΟΚ αλλά ελπίζω εάν τολμήσει να τα δημοσιεύσει κάποιος να μην αρχίσουν αυτοί που κατήργησαν το νόμο να φωνάζουν.![]()
Αυτό απευθύνεται απευθύνεται στους Αρμένιους;Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:28Giorgos έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:22Ετσι γίνεται η αντίσταση με πίστη σε πατρίδα και θρησκεία.Οι άλλοι να πάνε για Γαλλία τώρα: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4687212257
Ο εθνικισμός, η εθνικοθρησκευτικη πλύση εγκεφάλου και οι χρήσιμοι ηλίθιοι..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το Charlie Hebdo είναι μακριά.Όλοι θα κριθούν εάν και όταν ελληνικό περιοδικό δημοσιεύσει τα σκίτσα.
- Hector Buas
Έχω κάνει 4-5 αναρτήσεις σε αυτό το νήμα από το απόγευμα. Έχεις περάσει όλο το απόγευμα υποστηρίζοντας σε δύο νήματα τους μουσουλμάνους και τους (αγαπημένους σου) Πακιστανούς, γράφοντας απίστευτες ανοησίες για δικαιολογήσεις αυτά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Και είμαι εγώ που παραληρώ?
- Highlander
Εε ναι παραληρεις, όπως και τώρα ακόμη...Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:36Έχω κάνει 4-5 αναρτήσεις σε αυτό το νήμα από το απόγευμα. Έχεις περάσει όλο το απόγευμα υποστηρίζοντας σε δύο νήματα τους μουσουλμάνους και τους (αγαπημένους σου) Πακιστανούς, γράφοντας απίστευτες ανοησίες για δικαιολογήσεις αυτά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Και είμαι εγώ που παραληρώ?
απλά η χλέπα πάει σύννεφο και ως ανόητος δεν το καταλαβαινεις.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:45Εε ναι παραληρεις, όπως και τώρα ακόμη...Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:36Έχω κάνει 4-5 αναρτήσεις σε αυτό το νήμα από το απόγευμα. Έχεις περάσει όλο το απόγευμα υποστηρίζοντας σε δύο νήματα τους μουσουλμάνους και τους (αγαπημένους σου) Πακιστανούς, γράφοντας απίστευτες ανοησίες για δικαιολογήσεις αυτά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Και είμαι εγώ που παραληρώ?![]()
Έβγαλε κανένα stage o κυριάκος να βολευτείς ή θα πας σε καμιά μκο να μασουλάς από εκεί κρατικό χρήμα?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Highlander
Ποια χλεπα καλέ; Αυτή στο λαβρεντι "μπουα" Ρίζο εννοείς;Lord Brum έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:53απλά η χλέπα πάει σύννεφο και ως ανόητος δεν το καταλαβαινεις.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:45Εε ναι παραληρεις, όπως και τώρα ακόμη...Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:36
Έχω κάνει 4-5 αναρτήσεις σε αυτό το νήμα από το απόγευμα. Έχεις περάσει όλο το απόγευμα υποστηρίζοντας σε δύο νήματα τους μουσουλμάνους και τους (αγαπημένους σου) Πακιστανούς, γράφοντας απίστευτες ανοησίες για δικαιολογήσεις αυτά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
Έβγαλε κανένα stage o κυριάκος να βολευτείς ή θα πας σε καμιά μκο να μασουλάς από εκεί κρατικό χρήμα?
- Hector Buas
Ο μόνος που παραληρεί εδώ μέσα είσαι εσύ. Σε φτύνουν όλοι και εσύ νομίζεις πως βρέχει. Σαν εσένα υπάρχουν πολλοί βέβαια, αλλά είναι πολύ δύδκολο να κάνετε το μαύρο, άσπρο.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:45Εε ναι παραληρεις, όπως και τώρα ακόμη...Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:36Έχω κάνει 4-5 αναρτήσεις σε αυτό το νήμα από το απόγευμα. Έχεις περάσει όλο το απόγευμα υποστηρίζοντας σε δύο νήματα τους μουσουλμάνους και τους (αγαπημένους σου) Πακιστανούς, γράφοντας απίστευτες ανοησίες για δικαιολογήσεις αυτά που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/sta ... 52546?s=20
Αυτούς δεν μπορεί να τους αφομοιώσει κανείς...
- Highlander
Τον λαβρεντι "Μπούα" μπερια τώρα τον ξεχάσαμε και περάσαμε σε άλλο;Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:03Ο μόνος που παραληρεί εδώ μέσα είσαι εσύ. Σε φτύνουν όλοι και εσύ νομίζεις πως βρέχει. Σαν εσένα υπάρχουν πολλοί βέβαια, αλλά είναι πολύ δύδκολο να κάνετε το μαύρο, άσπρο.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:45Εε ναι παραληρεις, όπως και τώρα ακόμη...Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 20:36
Αυτούς δεν μπορεί να τους αφομοιώσει κανείς...
- Hector Buas
Αυτό που σου έγραψε ο "λαβρέντι μπούα μπέρια" είναι πως έκανες τεράστια προπαγάνδα εναντίον εκείνων των κατοίκων της Μυτιλήνης (και όχι μόνο) για να έρθει τώρα ο Τζαβέντ Ασλάμ να σου πεί πως δεν έχει καμμία όρεξη να του προσβάλλεις την δική του θρησκεία. Έβρισες, ρουφιάνεψες, έφτυσες και έκανες και πολλά άλλα ενάντια σε εκείνους του ανθρώπους στην Μυτιλήνη για να "τιμήσεις" τους (λαθρο)εισβολείς που απαιτούν τώρα να αλλάξουν τον τρόπο ζωής στον τόπο που εγκαταστάθηκαν χωρίς να τους έχει προσκαλεσει κανείς.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:04Τον λαβρεντι "Μπούα" μπερια τώρα τον ξεχάσαμε και περάσαμε σε άλλο;Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:03Ο μόνος που παραληρεί εδώ μέσα είσαι εσύ. Σε φτύνουν όλοι και εσύ νομίζεις πως βρέχει. Σαν εσένα υπάρχουν πολλοί βέβαια, αλλά είναι πολύ δύδκολο να κάνετε το μαύρο, άσπρο.
Αυτούς δεν μπορεί να τους αφομοιώσει κανείς...![]()
Δεν μπορείς λοιπόν να είσαι στην ίδια πλευρά με τον Μακρόν και τον δυτικό πολιτισμό. Κατοχυρώθηκες από την απέναντι μεριά. Με τον Ερντογάν και τους ομοίους του που υποστηρίζουν ακριβώς τα ίδια με αυτά που υποστηρίζεις και εσύ.
- Highlander
Οχι καρντια μου... Οι ακροδεξιοί χριστιανοταλιμπαν που πήγαν στη Λέσβο για να στήσουν σταυρό και να μπουν στο μάτι των απίστων δεν έχουν καμία σχέση με την πάλη ενάντια στο θρησκευτικό φονταμενταλισμό (αφού είναι οι ίδιοι ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός σε συνδυασμό με ρατσισμό), όπως δεν έχει σχέση η κυβέρνηση της ΝΔ που διωκε βλασφημους παστιτσιους για πολύ ηπιότερα πράγματα από τα εν λόγω σκίτσα -και χρειάστηκε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθεί ο σχετικός νόμος περί βλασφημιας...Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:15Αυτό που σου έγραψε ο "λαβρέντι μπούα μπέρια" είναι πως έκανες τεράστια προπαγάνδα εναντίον εκείνων των κατοίκων της Μυτιλήνης (και όχι μόνο) για να έρθει τώρα ο Τζαβέντ Ασλάμ να σου πεί πως δεν έχει καμμία όρεξη να του προσβάλλεις την δική του θρησκεία. Έβρισες, ρουφιάνεψες, έφτυσες και έκανες και πολλά άλλα ενάντια σε εκείνους του ανθρώπους στην Μυτιλήνη για να "τιμήσεις" τους (λαθρο)εισβολείς που απαιτούν τώρα να αλλάξουν τον τρόπο ζωής στον τόπο που εγκαταστάθηκαν χωρίς να τους έχει προσκαλεσει κανείς.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:04Τον λαβρεντι "Μπούα" μπερια τώρα τον ξεχάσαμε και περάσαμε σε άλλο;Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:03
Ο μόνος που παραληρεί εδώ μέσα είσαι εσύ. Σε φτύνουν όλοι και εσύ νομίζεις πως βρέχει. Σαν εσένα υπάρχουν πολλοί βέβαια, αλλά είναι πολύ δύδκολο να κάνετε το μαύρο, άσπρο.
Αυτούς δεν μπορεί να τους αφομοιώσει κανείς...![]()
Δεν μπορείς λοιπόν να είσαι στην ίδια πλευρά με τον Μακρόν και τον δυτικό πολιτισμό. Κατοχυρώθηκες από την απέναντι μεριά. Με τον Ερντογάν και τους ομοίους του που υποστηρίζουν ακριβώς τα ίδια με αυτά που υποστηρίζεις και εσύ.
- Hector Buas
"Καρντιά μου" δεν ξεκινάς σιγά-σιγά να ψάχνεις στις μικρές αγγελίες για καμμιά καινούρια δουλειά. Αυτό που συμβαίνει στην Γαλλία δεν θα σταματήσει εκεί.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:20 ...
Οχι καρντια μου... Οι ακροδεξιοί χριστιανοταλιμπαν που πήγαν στη Λέσβο για να στήσουν σταυρό και να μπουν στο μάτι των απίστων δεν έχουν καμία σχέση με την πάλη ενάντια στο θρησκευτικό φονταμενταλισμό (αφού είναι οι ίδιοι ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός σε συνδυασμό με ρατσισμό), όπως δεν έχει σχέση η κυβέρνηση της ΝΔ που διωκε βλασφημους παστιτσιους για πολύ ηπιότερα πράγματα από τα εν λόγω σκίτσα -και χρειάστηκε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθεί ο σχετικός νόμος περί βλασφημιας...![]()
Και θα είναι πραγματικά κρίμα να βρεθείς άνεργος.
Αυτό το εστιατόριο ίσως ζητάει σερβιτόρους και από ότι φαίνεται έχεις τα προσόντα.
- Highlander
Πάλι παραληρεις.Hector Buas έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:27"Καρντιά μου" δεν ξεκινάς σιγά-σιγά να ψάχνεις στις μικρές αγγελίες για καμμιά καινούρια δουλειά. Αυτό που συμβαίνει στην Γαλλία δεν θα σταματήσει εκεί.Highlander έγραψε: 26 Οκτ 2020, 21:20 ...
Οχι καρντια μου... Οι ακροδεξιοί χριστιανοταλιμπαν που πήγαν στη Λέσβο για να στήσουν σταυρό και να μπουν στο μάτι των απίστων δεν έχουν καμία σχέση με την πάλη ενάντια στο θρησκευτικό φονταμενταλισμό (αφού είναι οι ίδιοι ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός σε συνδυασμό με ρατσισμό), όπως δεν έχει σχέση η κυβέρνηση της ΝΔ που διωκε βλασφημους παστιτσιους για πολύ ηπιότερα πράγματα από τα εν λόγω σκίτσα -και χρειάστηκε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθεί ο σχετικός νόμος περί βλασφημιας...![]()
Και θα είναι πραγματικά κρίμα να βρεθείς άνεργος.
Αυτό το εστιατόριο ίσως ζητάει σερβιτόρους και από ότι φαίνεται έχεις τα προσόντα.
![]()
Μ. Θεοδωράκης: Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές. Πιο επικίνδυνη μορφή φασισμού η αριστερόστροφη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-