Καλω τοΚουλουρι Θεσσαλονικης.
Τορτελινια με γκουντα και μπεηκον
Αγγουροντοματα
Μπυρα
Για επιδορπιο τσιζκεηκ.
zteo έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:27 Προσκαλεστε εναν φορουμιτη σε γευμα και γραψτε τι φαγητο θα του προσφερεται.Θα περιγραφεται ενα φαγητο+ σαλατα+ποτο+επιδορπιο.
Καλω τοΚουλουρι Θεσσαλονικης.
Τορτελινια με γκουντα και μπεηκον
Αγγουροντοματα
Μπυρα
Για επιδορπιο τσιζκεηκ.![]()
Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:33 Καλώ του κουλουρι στο μπαλκόνι μου για ενα μπουκάλι προσεκο με ποικιλία τυριών αλλαντικών, να μετρήσουμε τα άστρα !!!!!!!!!!
και εμαςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 00:47Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:33 Καλώ του κουλουρι στο μπαλκόνι μου για ενα μπουκάλι προσεκο με ποικιλία τυριών αλλαντικών, να μετρήσουμε τα άστρα !!!!!!!!!!![]()
![]()
μ'αρέσει!!!

enterprise-psi έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 02:12και εμαςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 00:47Cecily Anne έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 23:33 Καλώ του κουλουρι στο μπαλκόνι μου για ενα μπουκάλι προσεκο με ποικιλία τυριών αλλαντικών, να μετρήσουμε τα άστρα !!!!!!!!!!![]()
![]()
μ'αρέσει!!!
![]()
Ευχαριστω και ανταποδιδω την προσκληση. Θα παμε στη Μητροπολεως για παγωτο και μετα στην Απολλονως για σουσι. Θα το συνοδευσουμε με κρυο σακε. Μετα θα παρουμε χυμο γρανιτα και θα παμε να δουμε τ αστερια κατω απο την Ακροπολη.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 21:36 καλώ τον Ορέστη 35
για φαγητό μύδια σαγανάκι
σαλάτα πικάντικη
ρετσινα Κεχριμπάρι (εγώ θα βάλω και κόλα)
για γλυκό ραβανί (που θα το φτιάξω εγώ) με παγωτό.
![]()