Θα είναι σαν να προσπαθήσει η Ελλάδα να κόψει το κάπνισμα, αν με πιαν'ς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταύρος τρύπησε το κρανίο μονόφθαλμου ταυρομάχου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nameless Ghoul
Re: Ταύρος τρύπησε το κρανίο μονόφθαλμου ταυρομάχου
Συμφωνώ.
Ουσιαστικώς όμως είναι το ίδιο γιατί και στο τσίρκο τα μεγάλα ζώα βασανίζονται πριν είναι έτοιμα για τη σκηνή.
Όπως και οι αρκούδες των αρκουδιάρηδων.
Κατά τα άλλα, στολές, ηρωϊσμός, στρασάκια και πούπουλα.
Το μόνο που λείπει είναι η πίσσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τα τσιρκο με ζωα εχουν απαγορευτει στην εε
-
Ορέστης 35
Ισχυει αυτο με την αγελαδα;Μπίστης έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 15:44Γιατί, επειδή ενοχλούνται οι μη Ισπανοί ;
Κι εγώ τρόμπες τους θεωρώ τους σπανιόλους αλλά μην το παρακάνουμε με την επεμβαίνουσα ευαισθησία και να τραβάμε τους ταύρους πάνω από τις αγελάδες όταν γίνονται βίαιοι ...
- Υδράργυρος
Δεν έιναι το ίδιο. Στην Ελλάδα υπήρχε μεγάλο λόμπι καπνοπαραγωγών και καπνοβιομήχανων, και το κάπνισμα εξακολουθεί και είνια δημοφιλές. Στην Ισπανία οι ταυρομαχίες δεν είναι τοσο δημοφιλείς. Ψιλοάδειες είναι οι αρένες. Αλλά είναι το καθεστώς της Καστίλης και του Λαικού κόμματος και λοιπών φρανκικών που εμποδίζει οποιαδήποτε πρόοδο. Είναι πολιτικό το θέμα.Nameless Ghoul έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 20:23Θα είναι σαν να προσπαθήσει η Ελλάδα να κόψει το κάπνισμα, αν με πιαν'ς.
- Υπερκουλτουριάρης
Μόνο εγώ στηρίζω ταυρομάχο;
Αυτό.stergiosbik έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 13:20 Και λιγα του εκανε.
Ειμαι απο αυτους που δεν σκανε για τα δικαιωματα των ζωων.
Ομως αυτο που γινεται στις ταυρομαχιες ειναι βασανιστηριο.
Αλλο να χρησιμοποιεις τα ζωα προς οφελος σου και αλλο να τα τυραννας.
Δε θα βγω με πανό, ούτε θα κάνω σκοπό της ζωής μου τα δικαιώματα των ζώων, όμως θεωρώ απαράδεκτο να τα βασανίζουν έτσι.
Προχθές ήμουν σταυτοκινητο κ αρκετά μπροστά στη μέση του δρόμου ένα νεαρό ζευγάρι με ένα σκυλι. Με κατάλαβαν κ έκαναν στην άκρη. Το σκυλί αν κ μεγαλόσωμο, θα ταν ίσως μικρό κ έκανε να βγει στο δρόμο πάλι ενώ είχα πλησιάσει. Το τραβηξαν απτό λουρί κ άρχισαν να το χτυπουν... Αφού μου ρθε να κατέβω κάτω. Έκοψα λίγο κοιτάζοντας απτό καθρεπτη, με κοίταξαν, σταμάτησαν τα χτυπήματα ενώ το τραβούσαν, έφυγα. Μπορεί να είναι στην εκπαίδευση κ να απαιτούνται αυτά, δε γνωρίζω, το σκυλάκι το λυπήθηκα. Βέβαια κ αν μου πεταχτεί κάποιο κ το στείλω, θα στενοχωρηθω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτός ο τρόπος για να μάθει κ αν είναι ο μοναδικός.
Στα τσίρκο δεν έχουν ζώα πια.
- Υδράργυρος
Δεν ειναι εκπαιδευση να χτυπας το σκυλι. Σκυλι που τρωει ξυλο δαγκωνει
Ειπα μηπως, δεν ξερω.Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 09:47 Δεν ειναι εκπαιδευση να χτυπας το σκυλι. Σκυλι που τρωει ξυλο δαγκωνει
-
Nameless Ghoul
Πλλλάκα με κάνεις, ε;Υδράργυρος έγραψε:Στην Ισπανία οι ταυρομαχίες δεν είναι τοσο δημοφιλείς. Ψιλοάδειες είναι οι αρένες.
- Υπερκουλτουριάρης
Είμαι φανατικά εχθρόζωος και πλεον είμαστε πολλοί και εξοργισμένοι,γιατί ρε μλκες σκυλάδες δεν σέβεστε τίποτα.
Δυο ψυχοπαθείς αδερφές γεροντοκόρες από κάτω μου μένουν με 20 γατιά + αλλά τόσα που ταίζουν στην πυλωτή της οικοδομής!Είναι παράνομο ΟΚ, αλλά σε γράφουν στο νιμού τους και τελικα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ο τρελός είναι ανίκητος και με τους νέους νόμους, αν στραβοκοιτάξεις κουνέλι, παίζει να φας και ισόβια.
Σαν να μην έφθαναν οι κάργιες(η μια με παρενοχλει και σεξουαλικά και σκιάζομαι*), φεύγει η μιλφάρα ζωντοχήρα από δίπλα μου(αυτή την παρενοχλούσα εγώ) και σκάει ένα παρανοικό ζευγάρι 55αριδων με ένα πανηλίθιο 10 χρονο παιδί που όλο ουρλιάζει και ένα ακόμα πιο ηλίθιο κωλόσκυλο, που γαυγίζει non στοπ στο μπαλκόνι από τις 7 το πρωί ως αργά το βράδυ,μετα συνεχίζει μέσα στο σπίτι,έχει και αυπνίες το γαμημένο. Εννοείτε ο τύπος είναι υπερσάικο, έχει καλύψει όλο το μπαλκόνι με καλάμια,μόνιμα κατεβασμένη τέντα να μην φαίνεται τίποτα και μάλλον είναι και χρυσαυγίτης,αφού όλο τον χρόνο προεξέχουν Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες,πράγμα πολύ κιτς ρε φίλε. Με ψήνει πολύ να τον τρολάρω με καμιά Τούρκικη ή Βουλγάρικη, αλλά δεν νομίζω να εκτιμήσει η γειτονιά το χιούμορ μου και με έχουν και για σοβαρό άνθρωπο, μάλλον εσείς με ξέρετε καλύτερα
Την μια φορά που τον πέτυχα να κατεβαίνει το ασσανσερ καπνίζοντας, του είπα ευγενικά αν μπορεί να κάνει κάτι για την φασαρία που προκαλεί και μου έριξε ενα μοχθηρό βλέμμα χωρίς να απαντήσει καν. Με ένα συμπαθή συγκάτοικο παππού που κουβεντιάζαμε το θέμα, μου ανέφερε πως του έκανε την ίδια φιλική παρατήρηση και ο άλλος του απάντησε "δε γαμιέσαι ρε πουσταριό(!)" Το θέλει το κονσερβοκούτι του, ο μαλάκας!
Για την μόνιμη φασαρία, τις σκυλομαχίες και τα σκάγια στα πεζοδρόμια δεν αναφέρομαι. Εφιάλτης! What's wrong with you people? Πριν λίγα χρόνια, μονο ντιντίδες και ματσο κυράτσες, έσερναν κόπρους, τώρα το κακό ξέφυγε, σαν τα τατουάζ. Οι πατεράδες μας ρε γμτ, πέτυχαν ωραίες μόδες, μίνι μέχρι τον αφαλό, σεξουαλική απελευθέρωση,ροκ μουσική και ελευθερία, όλες οι ηλίθιες σε εμάς θα τύχουν;
Όλα αυτά με έχουν κάνει σχεδόν ... Vegan. Έχω στραβώσει τόσο με τα ζώα, που δεν θέλω να τα βλέπω ούτε μαγειρεμένα. Ποιος ,εγω που κατάγομαι από την Κοζάνη(μακρινή η καταγωγή, but not proud) στην οποία τα βλαχαδερά τρώνε κατσίκι με μαρμελάδα για μπέκφαστ.
* Πάω να ανοίξω την εξώπορτα 3 η ώρα το βράδυ,πετάγεται από το πουθενά,πετάγομαι μέχρι το ταβάνι. Σε καταλαβαίνω από το άρωμα σου ,μου λέει, πολύ ωραίο. Από την λαική το πήρα, της απαντώ, μου έχει βγάλει φρικτά εξανθήματα σε όλο το σώμα,παίζει να είναι και μόνιμα.
Την άλλη φορά, ίδια ώρα, με στριμώχνει και μου λέει στην ψύχρα πως είμαι πολύ όμορφος. Κυρά τάδε μο,υ τις απαντώ, μακάρι να συμφωνούσαν με τα γούστα σου και οι άλλες γυναίκες. Τα τελευταία δέκα χρόνια η μόνη που μου έκατσε είναι μια Ρομά,καλή κοπέλα αλλά τοξικομανής, σε κάνα μήνα βγαίνει από τις φυλακές Κέρκυρας και θα είμαστε πάλι μαζί, που δυστυχώς μου κόλλησε καμιά 50αρια αφροδίσια.
Τες πάντων εκεί το έπιασε το υπονοούμενο και έκοψε με τις πολλές διαχύσεις.
Δυο ψυχοπαθείς αδερφές γεροντοκόρες από κάτω μου μένουν με 20 γατιά + αλλά τόσα που ταίζουν στην πυλωτή της οικοδομής!Είναι παράνομο ΟΚ, αλλά σε γράφουν στο νιμού τους και τελικα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ο τρελός είναι ανίκητος και με τους νέους νόμους, αν στραβοκοιτάξεις κουνέλι, παίζει να φας και ισόβια.
Σαν να μην έφθαναν οι κάργιες(η μια με παρενοχλει και σεξουαλικά και σκιάζομαι*), φεύγει η μιλφάρα ζωντοχήρα από δίπλα μου(αυτή την παρενοχλούσα εγώ) και σκάει ένα παρανοικό ζευγάρι 55αριδων με ένα πανηλίθιο 10 χρονο παιδί που όλο ουρλιάζει και ένα ακόμα πιο ηλίθιο κωλόσκυλο, που γαυγίζει non στοπ στο μπαλκόνι από τις 7 το πρωί ως αργά το βράδυ,μετα συνεχίζει μέσα στο σπίτι,έχει και αυπνίες το γαμημένο. Εννοείτε ο τύπος είναι υπερσάικο, έχει καλύψει όλο το μπαλκόνι με καλάμια,μόνιμα κατεβασμένη τέντα να μην φαίνεται τίποτα και μάλλον είναι και χρυσαυγίτης,αφού όλο τον χρόνο προεξέχουν Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες,πράγμα πολύ κιτς ρε φίλε. Με ψήνει πολύ να τον τρολάρω με καμιά Τούρκικη ή Βουλγάρικη, αλλά δεν νομίζω να εκτιμήσει η γειτονιά το χιούμορ μου και με έχουν και για σοβαρό άνθρωπο, μάλλον εσείς με ξέρετε καλύτερα
Την μια φορά που τον πέτυχα να κατεβαίνει το ασσανσερ καπνίζοντας, του είπα ευγενικά αν μπορεί να κάνει κάτι για την φασαρία που προκαλεί και μου έριξε ενα μοχθηρό βλέμμα χωρίς να απαντήσει καν. Με ένα συμπαθή συγκάτοικο παππού που κουβεντιάζαμε το θέμα, μου ανέφερε πως του έκανε την ίδια φιλική παρατήρηση και ο άλλος του απάντησε "δε γαμιέσαι ρε πουσταριό(!)" Το θέλει το κονσερβοκούτι του, ο μαλάκας!
Για την μόνιμη φασαρία, τις σκυλομαχίες και τα σκάγια στα πεζοδρόμια δεν αναφέρομαι. Εφιάλτης! What's wrong with you people? Πριν λίγα χρόνια, μονο ντιντίδες και ματσο κυράτσες, έσερναν κόπρους, τώρα το κακό ξέφυγε, σαν τα τατουάζ. Οι πατεράδες μας ρε γμτ, πέτυχαν ωραίες μόδες, μίνι μέχρι τον αφαλό, σεξουαλική απελευθέρωση,ροκ μουσική και ελευθερία, όλες οι ηλίθιες σε εμάς θα τύχουν;
Όλα αυτά με έχουν κάνει σχεδόν ... Vegan. Έχω στραβώσει τόσο με τα ζώα, που δεν θέλω να τα βλέπω ούτε μαγειρεμένα. Ποιος ,εγω που κατάγομαι από την Κοζάνη(μακρινή η καταγωγή, but not proud) στην οποία τα βλαχαδερά τρώνε κατσίκι με μαρμελάδα για μπέκφαστ.
* Πάω να ανοίξω την εξώπορτα 3 η ώρα το βράδυ,πετάγεται από το πουθενά,πετάγομαι μέχρι το ταβάνι. Σε καταλαβαίνω από το άρωμα σου ,μου λέει, πολύ ωραίο. Από την λαική το πήρα, της απαντώ, μου έχει βγάλει φρικτά εξανθήματα σε όλο το σώμα,παίζει να είναι και μόνιμα.
Την άλλη φορά, ίδια ώρα, με στριμώχνει και μου λέει στην ψύχρα πως είμαι πολύ όμορφος. Κυρά τάδε μο,υ τις απαντώ, μακάρι να συμφωνούσαν με τα γούστα σου και οι άλλες γυναίκες. Τα τελευταία δέκα χρόνια η μόνη που μου έκατσε είναι μια Ρομά,καλή κοπέλα αλλά τοξικομανής, σε κάνα μήνα βγαίνει από τις φυλακές Κέρκυρας και θα είμαστε πάλι μαζί, που δυστυχώς μου κόλλησε καμιά 50αρια αφροδίσια.
Τες πάντων εκεί το έπιασε το υπονοούμενο και έκοψε με τις πολλές διαχύσεις.
Κρίμα που δεν τον έφαγε!
- Υδράργυρος
Είναι περίπλοκο θέμα με πολιτικές και εθνικές προεκτάσεις. Αφ ενός συμβολίζεις την εξουσία της Καστίλλης. Απ την άλλη υπάρχει διαχωρισμός δεξιά υπέρ- αριστερά κατά.Nameless Ghoul έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 10:12Πλλλάκα με κάνεις, ε;Υδράργυρος έγραψε:Στην Ισπανία οι ταυρομαχίες δεν είναι τοσο δημοφιλείς. Ψιλοάδειες είναι οι αρένες.
Δεν είνια σε ολες τις περιοχές το ίδιο δημοφιλείς. ΚΑι γενικά είνια σε πτώση η δημοφιλία τους.
Έχει σχετικό υλικό, γκούγκλαρε
πχ
https://theculturetrip.com/europe/spain ... lfighting/
Ζαίος και φανατικά εχθρόζωος δεν παίζει.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Ιούλ 2018, 10:44 Είμαι φανατικά εχθρόζωος και πλεον είμαστε πολλοί και εξοργισμένοι,γιατί ρε μλκες σκυλάδες δεν σέβεστε τίποτα.
Απλώς σου προκύπτει αλλού το ζωόφιλον ένστικτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.