Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Δεν αμφιβάλω ότι ο Στύγιος μπορεί να περάσει για συνομήλικος σου.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Δημοκρατικός έγραψε: 25 Οκτ 2020, 17:01
Πολύ φρέσκος και δροσερός ο Στύγιος για τα χρόνια του. Σπάει και το φράγμα του 1,90 να σημειωθεί.
Μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά τον είπαν και υπέρβαρο; Παχύσαρκο; Κάτι τέτοιο. Καμία σχέση, αλλά εδώ μέσα όλα θα τα ακούσεις
Κακοί άνθρωποι. Άσε.
Σπάει και το φράγμα του 1,90 να σημειωθεί.
fake σαν τον Κουγια.Το πολυ 1.83
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Casper - έγραψε: 25 Οκτ 2020, 17:12
Ε ντάξει είπαμε, όχι και 35
45-50 θα έλεγα.
Η αναπληρώτρια πέρυσι με έκανε για 38-40 .
Πραγματική ιστορία: στο ΕΠΑΛ Πτολεμαίδας το 2002 στις Πανελλήνιες, ο μπάτσος στην είσοδο δε με άφηνε να περάσω γιατί έμοιαζα με μαθητή
Πολύ φρέσκος και δροσερός ο Στύγιος για τα χρόνια του. Σπάει και το φράγμα του 1,90 να σημειωθεί.
Μια χαρά. Αν θυμάμαι καλά τον είπαν και υπέρβαρο; Παχύσαρκο; Κάτι τέτοιο. Καμία σχέση, αλλά εδώ μέσα όλα θα τα ακούσεις
Κι εγώ σίγουρα του έχω πει να κοιτάζει το βάρος, χωρίς να τον έχω δει ποτέ, για το θέμα της καρδιάς, αλλά όχι και παχύσαρκος ή χοντρός, έλεος. Είναι άσχετα τα κιλά που πρέπει να έχει κάποιος με καρδιοπάθεια και άσχετο το χοντρός/παχύσαρκος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”