!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός σκότωσε κατά λάθος τον επίσης αστυνομικό αδερφό του ενώ καθάριζαν τα όπλα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αστυνομικός σκότωσε κατά λάθος τον επίσης αστυνομικό αδερφό του ενώ καθάριζαν τα όπλα.
Ωραία εκπαίδευση πέρασαν που καθάριζαν με γεμάτα τα όπλα
Το βασικό σενάριο που επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής, θέλει τον 21χρονο να πυροβόλησε τον 25χρονο στο κεφάλι, την ώρα που οι δυο τους καθάριζαν τα όπλα τους.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... derfo-tou/
Το βασικό σενάριο που επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής, θέλει τον 21χρονο να πυροβόλησε τον 25χρονο στο κεφάλι, την ώρα που οι δυο τους καθάριζαν τα όπλα τους.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... derfo-tou/
Re: Αστυνομικός σκότωσε κατά λάθος τον επίσης αστυνομικό αδερφό του ενώ καθάριζαν τα όπλα.
Αν πω τίποτα θα με πούν κακό...
-
Εμπεδοκλής
Re: Αστυνομικός σκότωσε κατά λάθος τον επίσης αστυνομικό αδερφό του ενώ καθάριζαν τα όπλα.
Δυστυχήματα πάντα θα συμβαίνουν. Όπως συμβαίνουν και στο δρόμο, στο κυνήγι, στο ψάρεμα, στο αεροπλάνο...
Kι ο άλλος ο μπατζής στην Αεροπορία- πολύ παλιά- σκότωσε τον καλύτερο του φίλο , διότι παίζανε με τα G3 , του τύπου : " σε σκοτώνω ρε μαλάκα;"
Ισχύει διαχρονικά το αξίωμα: "τα άδεια όπλα σκοτώνουν".
Ισχύει διαχρονικά το αξίωμα: "τα άδεια όπλα σκοτώνουν".
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καθάριζαν τα όπλα τους ενώ ήταν γεμάτα;
και οπλισμένα;
και χωρίς ασφάλεια;
πόσα λάθη;
και οπλισμένα;
και χωρίς ασφάλεια;
πόσα λάθη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- MiGiSukhoI
Μπάτσοι...
Τι περιμένεις...
Δεν θα κλάψω...
Τι περιμένεις...
Δεν θα κλάψω...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- hellegennes
Αυτό που λες είναι σιχαμένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φαντάζομαι πως θα αφαίρεσε το γεμιστήρα, αλλά θα είχε μείνει σφαίρα στη θαλάμη και δεν όπλισε για να τη πετάξει έξω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- MiGiSukhoI
Θα εξωστρακίστηκε η σφαίρα που προορίζονταν για κάναν Μιχάλη, Γρηγορόπουλο...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Eίναι η νέα φουρνιά που προσέλαβε χωρίς πανελλαδικές η κυβέρνηση άραγε;
Εμένα πάλι μπαίνει ο διάολος μέσα μου.
Νέα παληκαράκια καθόντουσαν Σαββατόβραδο εντεκάμιση ώρα με τη μαμά και το μπαμπά στο σπίτι και καθάριζαν τα όπλα τους βλέποντας Σπύρο Παπαδόπουλο στην τηλεόραση;
Νέα παληκαράκια καθόντουσαν Σαββατόβραδο εντεκάμιση ώρα με τη μαμά και το μπαμπά στο σπίτι και καθάριζαν τα όπλα τους βλέποντας Σπύρο Παπαδόπουλο στην τηλεόραση;
- hellegennes
Από την μια είναι περίεργο, από την άλλην ό,τι κι αν έγινε δεν ήταν εκ προμελέτης.waldorf έγραψε: 25 Οκτ 2020, 13:27 Εμένα πάλι μπαίνει ο διάολος μέσα μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχω καταλήξει ποιό είναι το χειρότερο σενάριο (συνολικά μιλάω για το είδος των αστυνομικών που έχουμε),να μανούριασαν και να μπιστολίστηκαν ή να είναι ανεκπαίδευτα μαμούχαλα παιδάκια που παίζουν με τα μπιστολάκια στο σαλόνι του σπιτιού κι ο μπαμπάς τους καμαρώνει από δίπλα.hellegennes έγραψε: 25 Οκτ 2020, 13:37
Από την μια είναι περίεργο, από την άλλην ό,τι κι αν έγινε δεν ήταν εκ προμελέτης.
- ΜπλεΜπουμπυς
Κρίμα.
Γεννιέται για μια ακόμα φορά το ερώτημα:
είναι σε θέση να οπλοφορούν οι ειδικοί φρουροί και τα λοιπά όργανα καταστολής του κράτους ή αποτελούν κίνδυνο για όλους;
Γεννιέται για μια ακόμα φορά το ερώτημα:
είναι σε θέση να οπλοφορούν οι ειδικοί φρουροί και τα λοιπά όργανα καταστολής του κράτους ή αποτελούν κίνδυνο για όλους;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 287 Απαντήσεις