Maspoli έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:17
Φυσικά είναι ο κανόνας αυτοί που έχεις γνωρίσει. Όχι η εξαίρεση.
Ελπίζω. Πώς το ξέρεις όμως;
Α) Και στην Αγγλία (πριν 15-16 χρόνια) και στην Ελλάδα, αυτήν την εικόνα έχω σχηματίσει.
Β) Αν δούμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις εντός Ευρώπης, θα δούμε ότι η πλειοψηφία αυτών (αν όχι όλες) έγιναν από πολίτες γεννημένους/μεγαλωμένους στην Ευρώπη και όχι από άτομα που είχαν έρθει φανατισμένα από τη Μ. Ανατολή ή άλλου. Αν δεις τον πόλεμο στη Συρία θα δεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μαχητών του Isis (ή των πιο προβεβλημένων εξ αυτών) δεν ήταν ντόπιοι αλλά επρόκειτο για άτομα στρατολογημένα από την Ευρώπη. Μια παράμετρος που θα πρέπει επίσης να λαμβάνουμε υπόψιν είναι οτι το παρελθόν αρκετών από αυτούς (πρινπαρουν τέτοιον δρόμο) ήταν εξόχως προβληματικό (και) υπό το πρίσμα της μουσουλμανικής πίστης.
Και για να μη διαβάζουμε υπαρπλουστευμενες εξυπνακιστικες μαλακιες
November 20, 2015 at 8:35 AM EST
As police raided an apartment in the Parisian neighborhood of Saint-Denis on Thursday, a young woman by the name of Hasna Aitboulahcen blew herself up. You might expect that Aitboulahcen's decision to become western Europe's first female suicide bomber was driven by her extreme vision of her Islamic religious faith. However, a report published in the Daily Mail paints a picture of a far from pious private life.
The 26-year-old had a "bad reputation" for her string of boyfriends and love of alcohol and cigarettes, the British newspaper reported, with her own brother revealing she had never read the Koran and had shown no interest in Islam. A photograph of Aitboulahcen lying topless in a bubble bath was used to accompany the article, apparently a signal of her irreligiosity.
OANNHSEA έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:10
Περιμένετε τώρα εσείς οι μουσουλμάνοι Νεάτερνταλ που έρχονται από το Αφγανιστάν, από το Πακιστάν ή από την Αφρική, να είναι πιο πολιτισμένοι;;;
.
Με το μάτι... περίπου όσο και οι χριστιανοί που βγαίνουν απ'τους βάλτους στην Αμερική
Μόνο που αυτοί είναι πολύ λιγότεροι από τους μουσουλμάνους και άρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για αυτούς...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Καλά εννοείται σκίστους απανταχού φανατικούς δεν το συζητάω. Αν θες στο σπίτι σου αυτομαστιγώσου, σταυρώσου, βάλε το πουλί σου στο μίξερ, αλλά όταν βγαίνεις έξω στον κόσμο θα είσαι κύριος.
Πάντως πολύ θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτεται ο μέσος μουσουλμάνος.
Οι λίγοι (αγγλόφωνοι) που έχω γνωρίσει σχετικά καλά, μου φαίνεται ότι θέλουν απλά να κάνουν την προσευχούλα τους στο σπίτι τους και στην εκκλησία τους, και να ξεφορτωθούν όλα τα μπαγκάζια που τους φορτώνουν οι μισότρελοι πετσετοκέφαλοι. Αυτούς κρίμα είναι να τους πάρουν τα σκάγια.
Το ερώτημα είναι αυτοί που γνώρισα εγώ είναι εξαίρεση; Είναι κανόνας; Τρέχα γύρευε, τόσοι που είναι.
Πόσοι από αυτούς ήταν γυναίκες που συζούσαν με γκομενο;
Εμένα μια φίλη ήταν αυτό.
Αλλά ειναι η μειοψηφία της μειοψηφίας.
Η πλειοψηφία θα γιουχαρει στην ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του μπατακλαν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Maspoli έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:17
Φυσικά είναι ο κανόνας αυτοί που έχεις γνωρίσει. Όχι η εξαίρεση.
Ελπίζω. Πώς το ξέρεις όμως;
Α) Και στην Αγγλία (πριν 15-16 χρόνια) και στην Ελλάδα, αυτήν την εικόνα έχω σχηματίσει.
Μια συνάδελφος της γυναίκας μου από το Μπερμινγκχαμ είχε παιδική φίλη Πακιστανή. Διπλανές από την πρώτη μέχρι την τελευταία τάξη του σχολείου. Το επόμενο καλοκαίρι εξαφανίστηκε. Μήνες αργότερα έμαθε από τρίτους ότι οι γονείς της την πήγαν στο Πακιστάν δήθεν για επίσκεψη στη γιαγιά κι εκεί με το ζόρι την πάντρεψαν με έναν πενηντάρη έμπορα επίσης από το Μπέμινγκχαμ. Γύρισε παντρεμένη, έγκυος από το βιασμό της και ο άντρας της σαν παλαιών αρχών δεν της ξαναεπέτρεψε να βγει από το σπίτι ούτε να κάνει παρέα με χριστιανούς. Δεν την ξαναείδε ποτέ η φίλη της.
Ήταν ένα από τα 1000-1500 αγγλάκια που οι "νορμάλ" γονείς τους εξαναγκάζουν σε παρόμοια μοίρα κάθε χρόνο (τα 200-300 κάτω των 15).
Μια συνάδελφος της γυναίκας μου από το Μπερμινγκχαμ είχε παιδική φίλη Πακιστανή. Διπλανές από την πρώτη μέχρι την τελευταία τάξη του σχολείου. Το επόμενο καλοκαίρι εξαφανίστηκε. Μήνες αργότερα έμαθε από τρίτους ότι οι γονείς της την πήγαν στο Πακιστάν δήθεν για επίσκεψη στη γιαγιά κι εκεί με το ζόρι την πάντρεψαν με έναν πενηντάρη έμπορα επίσης από το Μπέμινγκχαμ. Γύρισε παντρεμένη, έγκυος από το βιασμό της και ο άντρας της σαν παλαιών αρχών δεν της ξαναεπέτρεψε να βγει από το σπίτι ούτε να κάνει παρέα με χριστιανούς. Δεν την ξαναείδε ποτέ η φίλη της.
Ήταν ένα από τα 1000-1500 αγγλάκια που οι "νορμάλ" γονείς τους εξαναγκάζουν σε παρόμοια μοίρα κάθε χρόνο (τα 200-300 κάτω των 15).
OANNHSEA έγραψε: 24 Οκτ 2020, 18:09
Πογκρόμ κάνουν τα μουσουλμανικά σκατά σε όλο τον κόσμο - και εσείς του γλύφετε και τον κώλο!!!
Οπότε κάποια στιγμή θα γευτείτε όλα όσα σπείρατε τόσα χρόνια!!!
.
Οχι. Πογκρομ υφιστατε οι μουσουλμανοι σε ολον τον κοσμο. Αν γουσταρετε να κυνηγατε ισλαμιστες καταταγειτε στην Γαλλικη λεγεωνα και πηγαιντε στο Μαλι να τους πολεμησετε. Μην φερνετε την σκατοιδεολογια σας στην Ευρωπη ομως
Στρακαστρουκα πηζεις; Αν γινότανε το ανάποδο θα έσκιζες τα ρουχαλάκια σου για την "ελευθερία λόγου" και για τον κακό συντηρητικο φασιζμο του χριστιανισμου.
Όταν έχει να κάνει με μουσουλμανικο όμως πέφτετε στα γόνατα και ρουφάτε αγνή μωαμεθανικη κρέμα ορχεων.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
OANNHSEA έγραψε: 25 Οκτ 2020, 09:10
Π.χ. τον είχα ρωτήσει: Όταν θα πάμε στο διάστημα, και δη στον Άρη, πως θα προσεύχεται ο μουσουλμάνος εκεί; Θα γυρνάει προς τη γη που ουσιαστικά θα είναι ένα άστρο, όταν όμως το κοράνι απαγορεύει την λατρεία των άστρων; Η απάντηση του: δεν θα πάμε στο διάστημα - και γιατί να πάμε στο διάστημα;;;
Ξαναλέω για τρίτη φορά σε μετα-αριστερό που κάνει τον ηλίθιο ότι η τρομοκρατία είναι απλά ο πιο ακραίος βραχίονας μιας ιδεολογίας η οποία έχει ριζικά διαφορετική (και εν πολλοίς μεσαιωνικη αντίληψη για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί η κοινωνία και η οποία από τον σχεδιασμό της δεν υποχωρεί ούτε μισό πόντο αλλά μόνο κατακτά και επιβάλλεται. Ξεκινώντας από τους ανθρώπους στους οποίους ο μουσουλμάνος έχει δυνατότητα άσκησης απόλυτης εξουσίας, δηλαδή τις γυναίκες του.
Καραμελίτσα έγραψε: 25 Οκτ 2020, 10:31
Πέστα ρε άνθρωπε. Λες και το θέμα με το Ισλάμ είναι οι τζιχαντιστές και όχι ότι το 50+% του πληθυσμού στις χώρες του είναι άνθρωποι β κατηγορίας.
Θες να πιάσουμε τη θέση της γυναίκας στους ινδουϊστες;
Τη θέση της γυναίκας στους Σιχ;
Τη θέση της γυναίκας στις ανιμιστικές θρησκείες της υποσαχάριας Αφρικής;
Καραμελίτσα έγραψε: 25 Οκτ 2020, 10:31
Πέστα ρε άνθρωπε. Λες και το θέμα με το Ισλάμ είναι οι τζιχαντιστές και όχι ότι το 50+% του πληθυσμού στις χώρες του είναι άνθρωποι β κατηγορίας.
Θες να πιάσουμε τη θέση της γυναίκας στους ινδουϊστες;
Τη θέση της γυναίκας στους Σιχ;
Τη θέση της γυναίκας στις ανιμιστικές θρησκείες της υποσαχάριας Αφρικής;
Να την πιάσουμε. Εγώ δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να φέρουμε ινδούς στη χώρα, αντίθετα μεγάλωσα σε σπίτι που πάσχει από Ινδοφοβία.