Να μελετησεις το κοράνι ..Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Οκτ 2020, 00:03Δεν εχω διαβασει το κορανι και μην γινεις απο κεινους εκει τους ξερολες που λενε "εγω ξερω γιατι το εχω διαβασει". Κανενας μας δεν το εχει διαβασει. Ενα το κρατουμενο. Δευτερον και μονο το γεγονος οτι πας να βγαλεις την δευτερη θρησκεια στον κοσμο με 2 δις ακολουθους και απειρα δογματα ως "μισανθρωπη" δειχνει την πληρη αγνοια σου για το ζητημα. Αστο λοιπον. Μεινε στο ποιο ασφαλες επιχειρημα οτι ειναι πολυαριθμοι και πρεπει να μην τους αφησουμε να πλυμμηρισουν την Ευρωπη. Η μειωση των δυτικων πολεμων θα βοηθουσε σε αυτην την κατευθυνση ελα ομως που εχεις δηλωσει ξανα και ξανα οπαδος των επιθετικων πολεμων σε μουσουλμανικες χωρες. Προετοιμασου να φας πολλα προσφυγοπουλα στην μαπα λοιπονΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:55Μια απλή μελέτη της μωαμεθανικης θρησκείας και της ιστορίας της αρκείΣτρακαστρουκας έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:33
Θελουμε και αλλες επιστημονικες αναλυσεις. Βλεπω το ξερεις το θεμα πολυ καλα
Καθώς και μια απλή μελέτη του Κορανίου
Πρόσφυγες η μετανάστες έχει η Ελλάδα και από την Κίνα η την Ινδία και κανένας από αυτούς τους μετανάστες δεν δημιουργεί τα προβλήματα που δημιουργουν οι μουσουλμάνοι