foscilis έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:21
Δεν είναι 5-10 όμως. Είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό πολιτικό ρεύμα (για την ακρίβεια 2-3 αρκετά μεγάλα) μέσα στον ισλαμικό κόσμο. Εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια άτομα, όχι 5-10.
Τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες χώρες που ελέγχονται από αυτό το πολιτικό ρεύμα, τρεις σουνιτικές (Τουρκία, Πακιστάν, Αφγανιστάν) και 1 Σιιτική (Ιράν).
Κάποιο "πολιτικό ρεύμα" που λέει "βιάζουμε, ανατιναζόμαστε, σκοτώνουμε" είναι πλειοψηφικό κι ελέγχει το Ιράν ή την Τουρκία;
Πώς γίνεται να έχετε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα; Πραγματικά αναρωτιέμαι.
Δεν έχω φοβηθεί ποτέ κανένα μουσουλμάνο.
Μπιρ Αλλάχ, μπιρ Αλλάχ φωνάζουν οι σκλάβες λένε, δεν πειράζουν κανένα.
Τα πάκια που κάνουν ληστείες ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι δεν πιστεύουν σε κανέναν Αλλάχ ενώ οι άλλοι με τις βόμβες δεν έχουν φανεί προς τα εδώ.
περαστικος έγραψε: 24 Οκτ 2020, 22:07
Δυστυχως η ευτυχως, τυπε, το σπιτι σου απεχει πολυ απο κατι σκατογειτονιες του Λονδινου που οι μουσουλμανοι ειναι απολυτη πλειοψηφια και κανουν ο,τι του καυλωσει.
Τι κανουν δηλαδη? Το Λονδινο ειναι πολυ ποιο ασφαλης πολη απο οποιαδηποτε μεγαλη Αμερικανικη
Δεν ξερω πως καταμετρωνται τα νουμερα. Εγω παντα κοιταω τις δολοφονιες που για μενα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα και μπορει να μετρηθει ευκολα. Για αλλα εγκληματα παιζουν ρολο οι νομοι, η ποιοτητα της αστυνομιας και αλλα πραγματα που διαφερουν απο χωρα σε χωρα.
BlastFromThePast έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:26
Κάποιο "πολιτικό ρεύμα" που λέει "βιάζουμε, ανατιναζόμαστε, σκοτώνουμε" είναι πλειοψηφικό κι ελέγχει το Ιράν ή την Τουρκία;
Τόσο η Τουρκία όσο και το Ιράν ελέγχονται από εκδοχές του πολιτικού Ισλάμ. Οι οποίες ναι έχουν σκοτώσει και βιάσει δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες αντιφρονούντες και ανεπιθύμητους και έχουν εξάγει την ιδεολογία τους στην περιοχή, ενίοτε με παραστρατιωτικούς κατσαπλιάδες που κάνουν πολύ χειρότερα.
Ναι δεν είναι όπως οι εντελώς παλαβοί στο τζαμί που πορώσανε τον Τσετσένο αλλά δεν είναι και πολύ διαφορετικά.
Αν ήσουν αριστερός ή φεμινίστρια στην Τουρκία και το Ιράν αντί στα ΒΠ και στο τουίτερ δε θα είχες το θράσος να μας την πεις κιόλας ότι "έχουμε χάσει επαφή". Μαλακισμένη.
Δεν συνδυάζαμε ποτέ τα ελληνοτουρκικά με το Ισλάμ, όσο για το Ιράν ήταν friendly peoples επί Σάχη αλλά και επί Χομεϊνί.
Και τα πάκια friendly ήταν, άλλο αν από ένα σημείο και μετά απέκτησαν τον τίτλο του immigrant.
Ο Ερντογάν τώρα δεν ξέρω τι πάει να κάνει ενώ οι άλλοι οι τζιχαντισντές δεν μας έχουν προτιμήσει.
Η Ελλάδα έχει καλές σχέσεις με το Ισλάμ από την εποχή του Γ. Παπανδρέου, ενώ την πολιτική αυτή την συνέχισε και ο Γ. Παπαδόπουλος που διεκρίνετο για την σύνεση του.
Αλλά και οι άλλοι δεν είχαν τζιχάντ μέχρι το 2001 -περίπου. Η Χίλλαρυ είχε πει το "happy ramazan" στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης (!). Επί Gore-Bush λίγο πριν τις εκλογές.
Αλλά και τα early writings του Ν. Μιχαλολιάκου τίποτα απολύτως δεν λένε για ισλάμ βέβαια.
Για τον Χίτλερ έλεγε, για τους έγκλειστους αξιωματικούς, για τους μαύρους σίγουρα αλλά όχι για ισλάμ.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:59
Τελικά η Ισλαμοφοβία εχει ρεαλιστική και πραγματική βάση ως φόβος για εμάς εδώ σήμερα η είναι φανταστικός και μη πραγματικός ως φόβος ;
Δεν υπάρχει ισλαμοφοβία στην Ελλάδα.
Για μετανάστες λένε όσοι πιστεύουν στα αβγά, όχι για ισλάμ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Αν εμφανιστούν βομβιστές αλλάζει.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Οκτ 2020, 23:06
Ισλάμ ίδια μισάνθρωπη και καταστροφική ιδεολογία όπως ο φασισμός και ο ναζισμος
Θελουμε και αλλες επιστημονικες αναλυσεις. Βλεπω το ξερεις το θεμα πολυ καλα
Μια απλή μελέτη της μωαμεθανικης θρησκείας και της ιστορίας της αρκεί
Καθώς και μια απλή μελέτη του Κορανίου
Δεν εχω διαβασει το κορανι και μην γινεις απο κεινους εκει τους ξερολες που λενε "εγω ξερω γιατι το εχω διαβασει". Κανενας μας δεν το εχει διαβασει. Ενα το κρατουμενο. Δευτερον και μονο το γεγονος οτι πας να βγαλεις την δευτερη θρησκεια στον κοσμο με 2 δις ακολουθους και απειρα δογματα ως "μισανθρωπη" δειχνει την πληρη αγνοια σου για το ζητημα. Αστο λοιπον. Μεινε στο ποιο ασφαλες επιχειρημα οτι ειναι πολυαριθμοι και πρεπει να μην τους αφησουμε να πλυμμηρισουν την Ευρωπη. Η μειωση των δυτικων πολεμων θα βοηθουσε σε αυτην την κατευθυνση ελα ομως που εχεις δηλωσει ξανα και ξανα οπαδος των επιθετικων πολεμων σε μουσουλμανικες χωρες. Προετοιμασου να φας πολλα προσφυγοπουλα στην μαπα λοιπον
Δεν ξερω πως καταμετρωνται τα νουμερα. Εγω παντα κοιταω τις δολοφονιες που για μενα ειναι το μεγαλυτερο εγκλημα και μπορει να μετρηθει ευκολα. Για αλλα εγκληματα παιζουν ρολο οι νομοι, η ποιοτητα της αστυνομιας και αλλα πραγματα που διαφερουν απο χωρα σε χωρα.
Απο το 1990 η χειροτερη χρονια για το Λονδινο ηταν το 2002(212 φονοι)και η καλυτερη το 2014(94 φονοι)
Η Νεα Υορκη ειχε περισσοτερους απο 2000 φονους σταθερα στις αρχες της δεκαετιας του 1990 και μετα αρχισε νε πεφτει η εγκληματικοτητα φτανοντας σε all time low το 2018 με 289 φονους. Φετος το νουμερο θα ειναι πανω απο 400 φονοι
Θελουμε και αλλες επιστημονικες αναλυσεις. Βλεπω το ξερεις το θεμα πολυ καλα
Μια απλή μελέτη της μωαμεθανικης θρησκείας και της ιστορίας της αρκεί
Καθώς και μια απλή μελέτη του Κορανίου
Δεν εχω διαβασει το κορανι και μην γινεις απο κεινους εκει τους ξερολες που λενε "εγω ξερω γιατι το εχω διαβασει". Κανενας μας δεν το εχει διαβασει. Ενα το κρατουμενο. Δευτερον και μονο το γεγονος οτι πας να βγαλεις την δευτερη θρησκεια στον κοσμο με 2 δις ακολουθους και απειρα δογματα ως "μισανθρωπη" δειχνει την πληρη αγνοια σου για το ζητημα. Αστο λοιπον. Μεινε στο ποιο ασφαλες επιχειρημα οτι ειναι πολυαριθμοι και πρεπει να μην τους αφησουμε να πλυμμηρισουν την Ευρωπη. Η μειωση των δυτικων πολεμων θα βοηθουσε σε αυτην την κατευθυνση ελα ομως που εχεις δηλωσει ξανα και ξανα οπαδος των επιθετικων πολεμων σε μουσουλμανικες χωρες. Προετοιμασου να φας πολλα προσφυγοπουλα στην μαπα λοιπον
Καλά όλα, αλλά ποιός ήταν επιθετικός πόλεμος ρε πρωτοπαλλήκαρο ;
Α' είδαμε και τον Κατρούγκαλο σήμερα σε ρόλο "βυθίσατε το Χόρα" !