foscilis έγραψε: 24 Οκτ 2020, 10:04
Τους πιο πολλους αιωνες που ειχαν εξουσια τις απαγορευαν. Η φαση που επιτρεπονταν ηταν ενα μικρο διαλειμμα σε ολη τη διαρκεια του οποιου οι καθολικοι γκρινιαζαν και αγωνιζονταν να τις απαγορευσουν. Με το που απεκτησαν την ισχυ το εκαναν.
Οι ανθρωποι εχουν εμμονη εναντια στις γυναικες. Αλλα δε θα τους βγει σε καλο οπως δεν τους βγηκε στην Ιρλανδια.
Σε λάθος σημείο ψάχνεις τους ενόχους - μοναδικός φταίχτης για τα άσχημα κομμάτια της απόφασης είναι ο άκρατος φιλελευθερισμός που προσπάθησαν να επιβάλλουν κάποιοι παγκοσμίως. Η δράση φέρνει αντίδραση.
Το έχω πει εκατό φορές, προσέξτε ανόητοι (για τους ισχυρούς που διαμορφώνουν πολιτικές μιλάω, όχι για σένα) γιατί θα έρθει η μέρα που θα πυροβολούν τους γκέϊ στον δρόμο και άλλα τέτοια ωραία. Μακάρι να μην φτάσει μέχρι εκεί αλλά φοβάμαι ότι το παράκαναν και θα οδηγηθούμε σε άσχημες καταστάσεις.
Εδώ είχαν το θράσος να βάλουν χέρι στην ελευθερία του λόγου, την μεγαλύτερη ίσως κατάκτηση του Διαφωτισμού, στο όνομα των ατομικών δικαιωμάτων!
Τους πιο πολλους αιωνες που ειχαν εξουσια τις απαγορευαν. Η φαση που επιτρεπονταν ηταν ενα μικρο διαλειμμα σε ολη τη διαρκεια του οποιου οι καθολικοι γκρινιαζαν και αγωνιζονταν να τις απαγορευσουν. Με το που απεκτησαν την ισχυ το εκαναν.
Οι ανθρωποι εχουν εμμονη εναντια στις γυναικες. Αλλα δε θα τους βγει σε καλο οπως δεν τους βγηκε στην Ιρλανδια.
Σε λάθος σημείο ψάχνεις τους ενόχους - μοναδικός φταίχτης για τα άσχημα κομμάτια της απόφασης είναι ο άκρατος φιλελευθερισμός που προσπάθησαν να επιβάλλουν κάποιοι παγκοσμίως. Η δράση φέρνει αντίδραση.
Το έχω πει εκατό φορές, προσέξτε ανόητοι (για τους ισχυρούς που διαμορφώνουν πολιτικές μιλάω, όχι για σένα) γιατί θα έρθει η μέρα που θα πυροβολούν τους γκέϊ στον δρόμο και άλλα τέτοια ωραία. Μακάρι να μην φτάσει μέχρι εκεί αλλά φοβάμαι ότι το παράκαναν και θα οδηγηθούμε σε άσχημες καταστάσεις.
Εδώ είχαν το θράσος να βάλουν χέρι στην ελευθερία του λόγου, την μεγαλύτερη ίσως κατάκτηση του Διαφωτισμού, στο όνομα των ατομικών δικαιωμάτων!
Οι ακροδεξιές πολιτικές Τραμπ φέρνουν τη φιλελεύθερη αντίδραση που θα τον πετάξει έξω από τον λευκό οίκο...
Το τι γινόταν και τι γίνεται σε χωρες-"σκατοτρυπες" όπως η Πολωνία είναι γνωστό, χρειάζονται ριζική φιλελευθεροποίηση.
Μαλιστα, δηλαδη δε φταινε οι καθολικοι που προτιμουν να γεννησει μια γυναικα -εφοσον επιζησει- ακεφαλο σαπιο πτωμα παρα να κανει εκτρωση επειδη ετσι προσταζει ο Θεος τους, φταιει ο ακρατος φιλελευθερισμος που τους τσαντισε ως διαφωτισμενα ατομα που ειναι.
Όχι είναι απόδειξη τα βοθρολινκ που παρέθεσες. Από περιπτώσεις που ξέρω συγκεκριμένα εκτρωσεων, δεν έχω ακούσει καμία που να κινδύνευε η μητέρα ή το εμβρυο. Αυτό είναι μια ένδειξη /απόδειξη. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Νέες που τις προκύπτει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη πάνε και τα ρίχνουν. Έτσι συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των εκτρωσεων κι όχι οτι υπάρχει θεμα υγείας. Αυτή ειναι η αληθεια. Αν εσύ δε τη δέχεσαι ή ζεις στο φεγγάρι ή είσαι κακόβουλος.
αυτο ειναι ψεμμα. εκτρωσεις γινονται για ιατρικους λογους, ελαχιστες για κοινωνικους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
foscilis έγραψε: 24 Οκτ 2020, 10:18
Μαλιστα, δηλαδη δε φταινε οι καθολικοι που προτιμουν να γεννησει μια γυναικα -εφοσον επιζησει- ακεφαλο σαπιο πτωμα παρα να κανει εκτρωση επειδη ετσι προσταζει ο Θεος τους, φταιει ο ακρατος φιλελευθερισμος που τους τσαντισε ως διαφωτισμενα ατομα που ειναι.
Δεν λέω ότι είναι σωστή αυτή η άποψη, το έχω γράψει και στις προηγούμενες σελίδες εξάλλου, απλά λέω ότι δεν προήλθε από αυτούς η συγκεκριμένη απόφαση ή, αν θες να το πεις αλλιώς, υπάρχει λόγος που απέκτησαν την δύναμη να το περάσουν (που και πάλι δεν πιστεύω στον πρωτεύοντα ρόλο της εκκλησίας σ' αυτό).
Όχι είναι απόδειξη τα βοθρολινκ που παρέθεσες. Από περιπτώσεις που ξέρω συγκεκριμένα εκτρωσεων, δεν έχω ακούσει καμία που να κινδύνευε η μητέρα ή το εμβρυο. Αυτό είναι μια ένδειξη /απόδειξη. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Νέες που τις προκύπτει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη πάνε και τα ρίχνουν. Έτσι συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των εκτρωσεων κι όχι οτι υπάρχει θεμα υγείας. Αυτή ειναι η αληθεια. Αν εσύ δε τη δέχεσαι ή ζεις στο φεγγάρι ή είσαι κακόβουλος.
αυτο ειναι ψεμμα. εκτρωσεις γινονται για ιατρικους λογους, ελαχιστες για κοινωνικους.
Αμφιβάλλω. Έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις. Ήμουν κι εγώ υποψήφιο θύμα να θες να ξέρεις αλλά τελικά η μάνα μου άλλαξε γνώμη.
Green Dragon έγραψε: 24 Οκτ 2020, 10:13
Οι ακροδεξιές πολιτικές Τραμπ φέρνουν τη φιλελεύθερη αντίδραση που θα τον πετάξει έξω από τον λευκό οίκο...
Το τι γινόταν και τι γίνεται σε χωρες-"σκατοτρυπες" όπως η Πολωνία είναι γνωστό, χρειάζονται ριζική φιλελευθεροποίηση.
Η απόπειρα ριζικής βεβιασμένης ακραίας φιλελευθεροποίησης έφερε την συγκεκριμένη απόφαση για τις εκτρώσεις. Πως γίνεται να μην το καταλαβαίνεις; Όταν πας να βιάσεις την φυσική τάξη των πραγμάτων η βόμβα σκάει στην μούρη σου (και μούρη μας).
elchav έγραψε: 23 Οκτ 2020, 19:47
Για να καταλάβετε για τι ψυχασθενείς μαλάκες μιλάμε, ένα παιδί με μεσογειακή αναιμία που θα ζει μια ζωή γάμησε τα, με συνεχή μπες-βγες στα νοσοκομεία, μεταγγίσεις και πράγματα που δεν φαντάζονται οι εδώ pro-life φλωροι, είναι καταδικασμένο να το νιώσει για 12 χρόνια (όπου τότε θα πεθάνει) μαζί με όλη την οικογένεια του.
Επίσης, μπορείτε να σκεφτείτε ότι ο elchav* δεν ήταν έτοιμος για παιδί όταν του ξέφυγε ένα φλόκι -και επειδή δεν είναι τόσο μουνοπανο ώστε να φύγει μοναχός στα Ιμαλάια-μπαίνει σε ένα γάμο υποχρεωτικά ζώντας μια κόλαση με μια τύπισσα που ήθελε να αναπαραχθεί αλλά όχι να του κάνει τον elchav jr.
*Όπου elchav, οποιοσδήποτε από εσάς
Διαφορετικές περιπτώσεις, στην πρώτη έχεις 100% δίκιο, στην δεύτερη ας πρόσεχες.
Ακόμη κι αν φοράς προφυλακτικό, η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι διψήφιο ποσοστό (yes, it is).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Green Dragon έγραψε: 24 Οκτ 2020, 10:13
Η απόπειρα ριζικής βεβιασμένης ακραίας φιλελευθεροποίησης έφερε την συγκεκριμένη απόφαση για τις εκτρώσεις. Πως γίνεται να μην το καταλαβαίνεις; Όταν πας να βιάσεις την φυσική τάξη των πραγμάτων η βόμβα σκάει στην μούρη σου (και μούρη μας).
Λάθος. Βεβιασμένη φιλελευθεροποίηση έπρεπε να έχει υπάρξει, αλλά δεν έγινε. Η ευρωπαϊκή ένωση πρέπει να είναι πιο κάθετη σε αυτά τα θέματα και να μην αφήνει χώρες του πρώην σοβιετικού μπλοκ, οι οποίες επωφελούνται οικονομικά να συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στην αμορφωσια και τον υπερσυντηρητισμο, διαφορετικά δεν έπρεπε να τις έχει δεχθεί καθόλου στο εσωτερικό της....
Green Dragon έγραψε: 24 Οκτ 2020, 09:33
Συνέχεια = Συνέχιση της υπόστασης ότι και αν είναι αυτή με κάποιον τρόπο. Μετά τον θάνατο (;) εννοώ πράγμα που εμπεριέχει και το στοιχείο της εμπειρίωσης, έστω και σε καταστάσεις ελάχιστης σύνδεσης μεταξύ των φάσεων (μετενσαρκώσεις, αλλαγή κατάστασης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό).
Δεν εννοώ την διαιώνιση μέσω της αναπαραγωγής αφού αυτό μάλλον δεν έχει καμία αξία σε ατομικό επίπεδο.
Για εμένα η ζωή έχει νόημα μόνο αν υπάρχει συνέχεια. Αλλιώς είναι αυτό που λένε ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα.
αυτοκτόνα ! αν τα πιστεύεις αυτά δεν έχει καμιά σημασία να ζήσεις ή δεν ζήσεις
Η πρότασή σου έχει νόημα μόνο αν γνωρίζει κάποιος με κάποιον τρόπο και με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν έχει συνέχεια. Αν έχει συνέχεια τι γίνεται;
Δεν σε έχω πιάσει άλλη φορά να λες και να επιμένεις σε μπούρδες ..και δεν το συνεχίζω
εκτός από μια φράση η συνέχεια μας είναι βιολογική μέσω της αναπαραγωγής
και μόνο μέσω αυτής θα φτάσει η ανθρωπότητα εκεί που είναι να φτάσει και να ολοκληρωθεί
τώρα αν νομίζεις ότι ο σενεκας και κάτι άλλοι άκληροι και αποτυχημένοι είναι η αποκορύφωση του ανθρωπίνου γένους
γιατί νομίζουν ότι τα έχουν μάθει όλα και ότι το σύμπαν δεν έχει τίποτα άλλο να τους προσφέρει εγω....