Το ξέρω. Τελικά βρέθηκε συγγενής με πιστοποίηση και ήρθαν δύο ένστολοι μετά δυο ώρες. Σπάσαν την πόρτα γιατί ο τύπος είχε βάλει αλυσίδα και όλα καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο ψαρωμένοι οι νεαροί και με τα πολλά ο ένας μου είπε ότι έχουν εντολή να μην ενεργούν άμεσα στις διαρρήξεις για να μην υπάρξει συμπλοκή. Και όταν τον ρώτησα πως ξέρουν αν ο ιδιοκτήτης λείπει όντως από το σπίτι ή αν τον έχει φιμώσει κάποιος ληστής μου είπε "δεν ξέρω".Athos έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:11αν έλεγες είμαι συγγενής θα ζήταγε πιστοποιητικό.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 11:03 Άστο, έχω και προσωπική εμπειρία.
-Γειά σας, είμαι η τάδε, η διεύθυνση μου είναι αυτή και σας πληφοφορώ ότι υπάρχει διαρρήκτης στο διπλανό διαμέρισμα.
-Και πώς το ξέρετε;
-Οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι και ξέρω ότι είναι εκτός Αθηνών και ότι δεν φιλοξενούν κάποιον. Επιπλέον, ακούω θορύβους και ο σκύλος μου (βέλγος λύκος) έχει σταθεί έξω από την πόρτα του διαμερίσματος και μουγκρίζει.
-Είστε συγγενής;
-Όχι, σας εξήγησα ότι είμαι γειτόνισσα.
-Λυπάμαι, για να στείλουμε άτομα για έλεγχο πρέπει να έχουμε άδεια από συγγενή του ιδιοκτήτη.
Έχει προοδεύσει το κράτος, περάσαν οι εποχές Ηλία του 16ου
Το αστείο είναι ότι μετά μια βδομάδα πλάκωσαν 5-6 τύποι από τη σήμανση για εξιχνίαση. Γέμισαν όλο το σπίτι και τον διάδρομο με ταλκ για αποτυπώματα, άρχισε πάλι να γαβγίζει ο σκύλος, ανοίγω την πόρτα βλέπω το σκηνικό και βάζω τα γέλια. Ήταν ένας ινσπέκτορας στη γωνία, με βλέπει και ρωτάει αγριεμένος "γιατί γελάτε μαντάμ;" Αρχίζει πάλι να μουγκρίζει ο σκύλος, κλείνω την πόρτα.