Σκέψου λίγο ρε καραγκιόζη.Άφαντος έγραψε: 22 Οκτ 2020, 14:06Είναι πολύ φυσιολογικό η κατάθλιψη κάποιου αποτυχημένου να έχει συνέπεια την απάθεια. Δεν γίνεται αλλιώς. Είναι ενστικτώδες μέτρο αυτοπροστασίας για να μην οδηγηθεί στην αυτοκτονία. Τέτοια αξιολύπητα συναισθήματα αξίζουν κατανόηση.Prepon έγραψε: 22 Οκτ 2020, 13:48Και με τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ ή τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο να έπαιζε η Μαρσέιγ , πάλι το ίδιο θα γινόταν.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2020, 12:31
Fixed
[img]https://i.postimg.cc/RF21hTqZ/FB-I ... .jpg[/img]
Κι αυτό γιατί έχουμε καλές σχέσεις με τη Μαρσέιγ.
Αυτό που σου έγραψα είναι αλήθεια.
Προσωπικά έχω στερήσει από τον εαυτό μου οποιοδήποτε συναίσθημα αναφορικά με το σιχαμα. Είναι σαν να μην υπάρχει..
Θα μου επιτρέψω ΜΟΝΟ να χαρώ όταν θα συμβεί κάτι "τραγικό" γιατί θα είναι η δική μου απόδειξη περί ύπαρξης απο μηχανής Θεού, θειας Δικής, νοηματος για τον κόσμο κλπ κλπ
Η βλακεία, η μιζέρια και η κακομοιριά δεν έχουν όρια.
Λες εμένα αποτυχημένο επειδή είμαι ΑΕΚ και εσύ είσαι μια άλλη ομάδα που έχει περισσότερους τίτλους.
Σκεψου λιγο ποσό επιτυχημένος είσαι εσύ.
Που είσαι Ολυμπιακός για να νιώθεις κάπου ισχυρός και να μπορείς να μου τη λες ....
Σε ευχαριστώ Παναγία μου που με έκανες ΑΕΚ.
Σε ευχαριστώ Θεουλη μου που δεν είχα γονείς, πεθερικά, αδέρφια ,γαμπρούς τέτοια κατακάθια .